Ερώτηση περι συντεχνιών

Απάντηση: Re: Ερώτηση περι συντεχνιών

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ said:
Kε Σούρλα το post 14 το παρερμηνεύσατε τελείως, το αλλάξατε τον αδόξαστο.

Κατά την γνώμη σας Κυριε Κυρίτση .Κατά την γνωμη μου όχι.Και ο καθείς μας είναι ´τής οικείας γνώμης Αυτοκράτωρ´.Τι θά κάνουμε τώρα ??Θα βγάλουμε τα μαχάιρια ή θα συνεχίζουμε να συντρώγουμε διαφωνούντες???
Nομίζω ότι το δεύτερο είναι πιό κοντά στον Ελληνικό τρόπο.Το πρώτο είναι αρκουντως αγγλοσαξωνικό για τα γούστα μου.

Δημήτριος Ντοκατζής said:
Σπύρο , μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε ; παραβάρυνε το κλίμα και μαζεύτηκαν και πολλοί λογοκριτές .

Περιμένω την επίσημη θέση τής Διαχείρισης Δημήτρη.Οντως το κλίμα γινεται βροχερό και δεν εννοώ το εδώ thread,διότι αυτό αφορά ερώτηση συνφορουμίτη και όχι επίσημη θέση τής Διαχειριστικής ομάδας.

τι σας νοιαζουν τα διαδικαστικα και οι λεπτομεριες μωρε? ασχολουμαστε με το αν επρεπε καποιος να γραψει αυτο ακριβως που εγραψε και αν ηταν στη σωστη κατηγορια κτλ. το ζουμι ειναι να μαθαινουμε για κανα δισκακι, για κανα μηχανηματακι και να λεμε τα διαφορα μας. τι σημασια εχουν οι τυποι? τι σημασια εχει αν ο Κος Νικολουδακος, σε δικο του θεμα, αποφασισε να κανει copy-paste oλοκληρη τη Μπριτανικα? ή μηπως εχει σημασια και απλα εγω παλι δεν εχω παρει χαμπαρι τι συμβαινει? :chinscratch:

Οχι μαχαίρια δεν ξέρω να χειρίζομαι, πιστεύω ακόμη στην δύναμη του μυαλού, πιθανώς ρομαντικά. Βέβαια δεν θα πώ και ψέμματα ότι θα δώσω τη ζωή μου για να λές ότι θέλεις, αλλά όσο ζώ μου αρέσει ο αντίλογος.

λοιπον ...... ενα διαλειμα και μετα ξανα .....

ΜΠΟΜΠ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ !!

-Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν ήταν άνεργος;
-Μπομπ.

-Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν ήταν ιερέας;
-Μπομπ ο πάστορας.

-Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν ήταν ζώο;
-Μπομπ ο κάστορας.

-Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν ήταν είδος καθαρισμού;
-Μπομπ ο Σφουγγαράκης.

( -Πως λέγεται ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης αν τον πατήσει νταλίκα; -Vetex.)

-Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν κάπνιζε ένα μπ*φο;
-Μπομπ ο μάστουρας.

-Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν κάπνιζε ΠΟΛΛΑ μπ*φα;
-Μπομπ Μάρλεϋ.

Bαγγελη δεν νομιζω,κατα την αποψη μου, οτι ειναι προβλημα η αναδειξη ακομη και συντεχνιακων προβληματων και αποψεων.Πρωτον για λογους αρχης,οτι δηλ να υπαρχει ελευθερια εκφρασεως,και δευτερον ουσιας.Πιστευω οτι ολοι εδω μεσα φιλτραρουμε τις οποιες αποψεις μας και τις καταθετουμε για να γινουμε πιο κατανοητοι,απο οτι σε καποιο πιο εξειδικευμενο φορουμ

θα ηθελα να βλεπω τις αποψεις και τα επιχειρηματα του βαγγελη και οχι ανακοινωσεις

Εκείνο που θα συζητήσουμε είναι η παράθεση των ανακοινώσεων και των κειμένων από άλλα σάιτς και εφημερίδες, για προώθηση συνδικαλιστικών αιτημάτων. Σωστά;

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ said:
Θέλω να θέσω 3 ερωτήματα:
1. Πρέπει να πολιτικοποιήσουμε το forum;
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=53929&postcount=478

Βρε Βαγγέλη, θέλω να σε ρωτήσω κάτι, αλλά να μου απαντήσεις στα ίσια. Αν ο vag.nik τοποθετούσε ένα μήνυμα με τίτλο "Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ", θα άνοιγες το παρόν θέμα; Ναι, ή όχι;

Εγώ πιστεύω ότι όλα τα θέματα είναι σωστό να υπάρχουν, απλά αν θέλουμε τα διαβάζουμε ή όχι, ή καλύτερα, αν θέλουμε τα σχολιάζουμε ή όχι.

Σωστή και αυτή η άποψη απλά νομίζω τα πολιτικά είναι ένα χάος από μόνα τους και μπορεί να φέρουν και μπλεξίματα. Ξέρω και εγώ? τί να πώ... Eμένα προσωπικά δεν με χαλάει τίποτα πάντως...

MHTΣ said:
Σωστή και αυτή η άποψη απλά νομίζω τα πολιτικά είναι ένα χάος από μόνα τους και μπορεί να φέρουν και μπλεξίματα. Ξέρω και εγώ? τί να πώ... Eμένα προσωπικά δεν με χαλάει τίποτα πάντως...
Τα πάντα μπορεί να φέρουν μπλεξίματα. Ακόμα κ μια πλάκα με την διπλανή ομάδα μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη 'μανούρα'....

NikosR said:
θα ηθελα να βλεπω τις αποψεις και τα επιχειρηματα του βαγγελη και οχι ανακοινωσεις

όταν ξεκίνησα στο θέμα να γράφω τις απόψεις μου, κάποιοι θεώρησαν ότι τους περνάω για βλάκες και απαξίωσαν συλλήβδην όλο τον εκπαιδευτικό κλάδο. δε συμμετέχω σε τέτοιου είδους διάλογο με κανένα εργαζόμενο, έμπορο, βιοτέχνη, λογιστή, βιομήχανο. γι αυτό κι έμεινα στις ανακοινώσεις από φορείς, sites ή εφημερίδες, σημειώνοντας ν'ασχοληθούν μόνο όσοι ενδιαφέρονται.

εξάλλου, η συμμετοχή μου για τέταρτη εβδομάδα στην απεργία δείχνει ξεκάθαρα την άποψή μου.

δε με κούρασαν τέσσερις βδομάδες στο δρόμο, αλλά η συγκεκριμένη κατάσταση εδώ μέσα αρχίζει να με κουράζει ...

Ο Κυριος Νικολουδακος εγραψε τις αποψεις του κλαδου του και ανοιχτηκε ενα θεμα στο οποιο ακουγονται πολλες αποψεις.
Ο Κυριος Κυριτσης διαφωνει με αυτο και ανοιξε ενα αλλο θεμα οπου επισης ακουγονται διαφορες αποψεις.
Εμενα δε με ενοχλει τιποτε απο τα δυο οσο η συζητηση διατηρει καποιους κανονες αξιοπρεπειας.

Panagiotis Manopoulos said:
Ο Κυριος Νικολουδακος εγραψε τις αποψεις του κλαδου του και ανοιχτηκε ενα θεμα στο οποιο ακουγονται πολλες αποψεις.
Ο Κυριος Κυριτσης διαφωνει με αυτο και ανοιξε ενα αλλο θεμα οπου επισης ακουγονται διαφορες αποψεις.
Εμενα δε με ενοχλει τιποτε απο τα δυο οσο η συζητηση διατηρει καποιους κανονες αξιοπρεπειας.

και εμενα το ιδιο !!! :grinning-smiley-043

Tήν τελευταία εβδομάδα έχουν συμβεί αρκετές παρεμβάσεις-δεν αναφέρομαι στον Κυριο Κυρίτση που ειναι μέλος και εκφράζει τίς προσωπικές του απόψεις-οι οποίες αρχίζουν και θυμίζουν κατηχητικό σχολείο.Προσωπικά θεωρώ ότι πίσω απ´αυτές υποκρύπτονται ενοχλήσεις για τίς απόψεις ή για τον τρόπο πού γράφονται διαφορα θεματα είτε είναι αυτά χιουμοριστικά ,είτε ειναι πολιτικά ειτε οτιδήποτε άλλο.Εάν μέλη τής διαχειριστικής ομάδας θέτουν υπεράνω τής θέσης τους ως διαχειριστών,τις προσωπικές τους πεποιθήσεις καλό θάταν να αναρωτηθούν τι σημαίνει συντονιστής -διαχειριστής και τί μέλος.
Αυτό που συνέβη στο απολύτως χιουμοριστικό θέμα ´Μουνιόθ´είναι μέγιστο ατόπημα γιατί πέραν όλων τών άλλων συνέβη και υπέρβαση ιεραρχίας στην διαχειριστική ομάδα και ο νοών νοείτω.
Θεωρώ οτι κάποιοι επιθυμούν το φόρουμ εντελώς αποστειρωμένο απο οποιονδήποτε προβληματισμό στο ονομα δήθεν τού ´Ειδικού Φόρουμ´και στην ουσία έμμεσα προσπαθούν να επιβάλλουν την κατάργηση τής ´εκτός θέματος´.Μετά θα καταργηθει και η μουσική κατηγορία και μετά και οι ταινίες εάν επικρατήσει αυτή η τάση πού θυμίζει εναν καθωσπρεπισμό,σχεδόν λογοκριτικό.
Ελπίζω να προχωρήσει συντομώτατα η δημιουργία τού Σωματείου γιατι διαφορετικά καλή είναι η διακήρυξη ότι το avclub ειναι ανεξάρτητο απο κάθε κατάστημα,αλλά οι διαρκείς παρεμβάσεις για ´ψύλλου πήδημα´έχουν καταντήσει την ιστορία τουλάχιστον ενοχλητική.
Βεβαίως υπάρχει και η προοπτική να ακολουθήσει το avclub την εξέλιξη που προτείνεται έμμεσα απο τον 'θρύλο´τού φόρουμ.
Θά ήθελα να ευχαριστήσω για την μέχρι σήμερα στάση τους τον Δημητρη Παναγιωτίδη και τον Γ.Δ.Μπάμπη Κολέζα,τών οποίων η παρουσία με κρατάει ακόμα εδώ.

Ο καλός μύλος ( => συφορουμίστες) όλα τα αλέθει. Όπως και στην υπόλοιπη ζωή, έτσι και εδώ μπορούμε με άνεση να προσπερνάμε τις απόψεις και τους ανθρώπους που «βρωμάνε». Και να εκφραζόμαστε με όποιο τρόπο θέλουμε, αφού δεν υπάρχει η πρόθεση να πλήξουμε κάποιου την αξιοπρέπεια συγκεκριμένα.