Ερώτηση περι συντεχνιών

Κε Μιχαλόπουλε, μάλλον δεν καταλάβατε τι σας έγραψα. Η απάντησή μου ήταν λακωνική αλλά περιεκτικότατη σε νόημα. Αν εσείς δεν κατάλάβατε αυτό που έγραψα κρίμα, διότι πίστευα ότι άνθρωπος με τόσο χιούμορ θα αντιμετώπιζε με πολύ περισσότερο ανοικτό πνεύμα την απάντηση. Αντίθετα εσείς αρκεστήκατε σε μια λεξικογραφική μετάφραση και κρίνατε την απάντηση μου γελοιότητα, φυσικά και δεν με στεναχωρεί. Κρίμα αυτός σας έδειχνε το φεγγάρι και εσείς κοιτούσατε το δάχτυλό του. Μάλλον δεν είστε έτοιμος να λάβετε την ίδια αντιμετώπιση απο τους άλλους, σαν αυτήν δηλαδή που τους αντιμετωπίζετε εσείς. Απο την άλλη για άνθρωπο με χιούμορ πολύ εύκολα χάνεται την ψυχαραιμία σας. Και γιατί θα πρέπει να σας αντιμετωπίσω όπως εσείς θέλετε; μήπως για αυτά που κατηγορείτε τους άλλους είστε εσείς;

Στη συνέχεια, διαπίστωσα με λύπη μου ότι η ουσία δε συζητείται και έγραψα το καυστικό διαγραφέν μήνυμα, με το οποίο απαντούσα στη χυδαιότητα του κυρίου Σεραφείμ και στη γελοιότητα του κυρίου Κυρίτση.

κ.Μιχαλόπουλε
Aν και το επίπεδό μου δεν μου το επιτρέπει να σου απαντήσω, το μόνο που έχω να σου πω είναι οτι λυπάμαι που είσαι μέλος αυτού του όμορφου χώρου.

Last edited:
Γιατι φθανουμε παλι τα πραγματα στα ακρα?γιατι οι προσωπικες επιθεσεις απο ορισμενα μελη,φυσικο μεχρι ενος σημειου,οταν δεχομαστε επιθεση να απαντουμε,αλλα μεσα σε καποια ορια,ας ηρεμησουμε

Θά ήταν δυνατόν να καθοριστούν τα υβριστικά μηνύματα τού συγκεκριμένου thread.??Εννοώ ,ανά post,για να καταλάβουν τα μέλη.Ο Κύριος Μιχαλόπουλος όντως εισήλθε σάν ´σίφουνας´επί δικαίων και αδίκων.Ευχομαι να χρησιμοποιήσει την εμφανή ευστροφία του πιό δημιουργικά.Πάντως ειναι απο τούς λίγους που κατενόησε ποιά είναι η πραγματική προσβλητική στάση και ποιά η ´ακραία´συμπεριφορά.Επίσης ειναι προφανές ότι το ´ανώτερο επίπεδο´πάντα κερδίζει, τουλάχιστον τήν σήμερον ημέρα.

Τα μηνύματα του μέλους Μιχαλόπουλου παραμένουν στον αέρα ως μνημείο απαράδεκτης συμπεριφοράς και περιφρόνησης προς τα λοιπά μέλη.

Δεν διαβασα ολα τα πρωαναφερθετα αλλα εγω οταν ανακοινωσα στους φιλους
μου συνφορμυστες [ νομισα οτι ειμαστε ολοι φιλοι εδω μεσα ] οτι η γυναικα μου κατεβαινει στις δημοτικες εκλογες διαβασα ειρωνιες χλευασμους και γρηγορα να φυγη αυτο το threat γιατι το θεωρησαν πολιτικη διαφημιση..απο οτι καταλαβαινετε η ορεξη μου για ιδιαιτερη συμμετοχη εδω μεσα εχει πεσει
επισης με στεναγχωρησε πολυ αγαπητος σε μενα συνφορμυστης... που ζητησε διαγραφη σχετικου post που εγραψα την γνωμη μου για τον ΨΩΜΙΑΔΗ...[ εθειξα τους πολιτες της Θεσσαλονικης ]
Θα ηθελα την γνωμη σας.....

για το θεμα της υποψηφιοτητας φιλε Στελιο ηταν τραβηγμενο κατα την γνωμη μου η προβολη υποψηφιου μεσα απο το Φορουμ διοτι θα ανοιγε τους ασκους του Αιολου

τωρα για τον Ψωμιαδη αν θυμαμαι αποκαλεσες καραγκιοζηδες οποιον ψηφιζει τον Ψωμιαδη δηλ το 50% των Θεσσαλονικιων

Δηλαδή Κώστα το post No 75 Κου Μιχαλόπουλου, είνai προιόν ανώτερης νοημοσύνης; και μάλιστα τόσο ανώτερης που δεν το κατάλαβε κανένας; Ρε συ τον Αινσταιν τον κατάλαβε έστω και ένας αυτον κανένας;
Εσύ ρε Κώστα κατάλαβες ότι εμένα με πείραξε η λέξη δεξιά και όχι η κομματικόποίηση και μάλιστα η μονόπλευρη και τώρα μας κατηγορείς ότι δεν καταλάβαμε το post του Κου Μιχαλόπουλου; Ο δε Κύριος Μιχαλόπουλος με την ανώτερη νοημοσύνη δεν κατάλαβε την τον απήντησα, πιστεύω να ξέρεις σε ποιό επίπεδο συναντώνται οι ανώτερες νοημοσύνες.

Στέλιο δεν γνωρίζω τι έγινε γιατί είδα 2-3 σχόλια που είχαν γίνει στο thread μέχρι τίς 2.30 το πρωί.Εψαξα σήμερα το βράδυ να δώ την συνέχεια,αλλά δεν βρήκα τίποτα.
Προσωπικά (και εννοώ απολύτως προσωπικά)δεν θά άνοιγα τέτοιο thread.Επίσης για λόγους σεβασμού και εκτιμήσεως προς το πρόσωπό σου,είχα απο χτές αποφασίσει ότι δεν θά μπώ να γράψω τίποτα στο συγκεκριμένο thread.
Θεωρώ πάντως ότι δεν υπάρχει λόγος διαγραφής,γιατί δεν είχε τίποτα το υβριστικό.
Απο εκεί και πέρα ,γνωρίζεις ότι αδυνατώ να κατανοήσω τον φόβο περί πολιτικής ή προπαγάνδας σε κάθε φόρουμ διότι διαβάζεται απο ενήλικες.
Εάν θεωρείς ότι χλευάστηκες σου συμπαρίσταμαι ειλικρινά.
Ασφαλώς και δεν συνιστά λόγο διαγραφής και το post περί Ψωμιάδη.Μάλιστα εάν θυμάμαι καλά απαντήθηκε απο διάφορους συμφορουμίτες με ποικίλους τρόπους ,άρα δεν τρέχει τίποτα για μενα.Πηρες το προσωπικό ρίσκο να εκτεθείς και δεχτηκες και ανάλογες απαντήσεις.
Υ.Γ.
Αφού επαναλάβω οτι εγώ δεν θάνοιγα ,ως προσωπική επιλογή,αντίστοιχο thread,θα σου πρότεινα να διαβάσεις τα ´Πολιτικά Ημερολόγια´τού Γιώργου Σεφέρη.Αναφέρεται πολύ εύστοχα στο ´Τετρομαγμένο Υπουργείο Εξωτερικών´
Με εκτίμηση.

Σπύρος Σούρλας said:
Kύριε Κόγια οφείλω να ομολογήσω ότι το post no 98 πού υπογράφετε ,είναι απο τα πιο μεστά και περιεκτικά πού έχω διαβάσει .!!!!!!

Μάλιστα... Μόνο που εγώ έχω λίγο διαφορετική άποψη.
Ο κ.Κόγιας είχε την ευκαιρία και να γράψει αυτά που γράφει αλλά, κυρίως, να τα κάνει πράξη όταν διετέλεσε επι 1,5 χρόνο Γ.Δ. του Avforum, και μάλιστα σε μία περίοδο που, σε σχέση μ' αυτά που γίνονται τώρα, γινόταν όργια.
Δυστυχώς για αυτόν όμως, και για το Avforum, αντί να μιλήσει τότε που θα είχε και αξία προτίμησε τη σιωπή. Γιατί άραγε; (Έλα ντέ!)
Καλό το show off, καλή και η επίδειξη "ανώτερης νοημοσύνης" αλλά συνελόντι ειπείν Σπύρο μου είναι too late για τον κ.Κόγια και για τις υποδείξεις του.
Τουλάχιστον σ' αυτούς (τους πιο παλιούς) που γνωρίζουν.

Last edited:
Larry said:
για το θεμα της υποψηφιοτητας φιλε Στελιο ηταν τραβηγμενο κατα την γνωμη μου η προβολη υποψηφιου μεσα απο το Φορουμ διοτι θα ανοιγε τους ασκους του Αιολου

τωρα για τον Ψωμιαδη αν θυμαμαι αποκαλεσες καραγκιοζηδες οποιον ψηφιζει τον Ψωμιαδη δηλ το 50% των Θεσσαλονικιων
Eγω φιλε Λαρυ δεν το θεωρησα προβολη υποψηφιου...
και αυτο που ειπα για τον ΨΩΜΙΑΔΗ δεν σκεφτηκα καθολου οτι οι Θεσσ ειναι
το 50% kαραγκιοζηδες....

Σπύρος Σούρλας said:
Στέλιο δεν γνωρίζω τι έγινε γιατί είδα 2-3 σχόλια που είχαν γίνει στο thread μέχρι τίς 2.30 το πρωί.Εψαξα σήμερα το βράδυ να δώ την συνέχεια,αλλά δεν βρήκα τίποτα.
Προσωπικά (και εννοώ απολύτως προσωπικά)δεν θά άνοιγα τέτοιο thread.Επίσης για λόγους σεβασμού και εκτιμήσεως προς το πρόσωπό σου,είχα απο χτές αποφασίσει ότι δεν θά μπώ να γράψω τίποτα στο συγκεκριμένο thread.
Θεωρώ πάντως ότι δεν υπάρχει λόγος διαγραφής,γιατί δεν είχε τίποτα το υβριστικό.
Απο εκεί και πέρα ,γνωρίζεις ότι αδυνατώ να κατανοήσω τον φόβο περί πολιτικής ή προπαγάνδας σε κάθε φόρουμ διότι διαβάζεται απο ενήλικες.
Εάν θεωρείς ότι χλευάστηκες σου συμπαρίσταμαι ειλικρινά.
Ασφαλώς και δεν συνιστά λόγο διαγραφής και το post περί Ψωμιάδη.Μάλιστα εάν θυμάμαι καλά απαντήθηκε απο διάφορους συμφορουμίτες με ποικίλους τρόπους ,άρα δεν τρέχει τίποτα για μενα.Πηρες το προσωπικό ρίσκο να εκτεθείς και δεχτηκες και ανάλογες απαντήσεις.
Υ.Γ.
Αφού επαναλάβω οτι εγώ δεν θάνοιγα ,ως προσωπική επιλογή,αντίστοιχο thread,θα σου πρότεινα να διαβάσεις τα ´Πολιτικά Ημερολόγια´τού Γιώργου Σεφέρη.Αναφέρεται πολύ εύστοχα στο ´Τετρομαγμένο Υπουργείο Εξωτερικών´
Με εκτίμηση.

Αγαπητε μου Σπυρο να σου θυμισω τι μου γραψανε

ΓΚΟΟΟΟΟΓΚΟΣ ΓΚΟΟΟΟΟΟΓΚΟΟΣ
και ο αλλος
Στελαρα οχι τετοια πραγματα εδω μεσα..!
και ξερεις κατι δεν εχω κανει πολλες φιλοφρονησεις εδω μεσα
οσο για τα γραφομενα σου συμφωνω απολυτος

Stellios papa said:

και ο αλλος

Καλώς όρισες λοιπόν και εσύ στούς ´στερημένους´:flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Ερώτηση περι συντεχνιών

Κώστας Μιχαλόπουλος said:
Κύριε Βλασίδη, Κύριε Νανόπουλε,

Με το αρχικό μου μήνυμα (#75), εγώ ήμουν αυτός που επανέφερε την ουσία του ζητήματος, η οποία είχε χαθεί. Κουράστηκα να το λέω, αν ο τρόπος γραφής μου δε γίνεται κατανοητός, αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα.
Στη συνέχεια, διαπίστωσα με λύπη μου ότι η ουσία δε συζητείται και έγραψα το καυστικό διαγραφέν μήνυμα, με το οποίο απαντούσα στη χυδαιότητα του κυρίου Σεραφείμ και στη γελοιότητα του κυρίου Κυρίτση.
Από το σημείο εκείνο έχει πέσει πάνω μου όλη η διαχειριστική ομάδα και μου ζητάει εξηγήσεις επί εξηγήσεων επί εξηγήσεων επί εξηγήσεων. Καταντάει βαρετό το πράγμα, δε νομίζετε;
Για να τελειώνουμε, νομίζω ότι η αρχική μου απάντηση στο post #84 καλύπτει τα πάντα.
Αν εσάς δε σας καλύπτει, χέστηκα.
Έχετε πάντα την επιλογή να με διαγράψετε απ' το φόρουμ.
Γκεγκε;
Τι να πω....πραγματικά λυπάμαι....μήνυμα, παράδειγμα προς αποφυγή!!!

Stellios papa said:

και ο αλλος

οχι ΓΚΟΟΟΟΟΓΚΟΣ !!

ΓΚΟΟΟΟΟΡΤΖΟΣ !!!!!!!

ελα ρε τωρα μη με ξενερωνεις ετσι !!!!! ...που σε πηρε το παραπονο .......

ουτε αστεια δεν σηκωνετε πια ..... εσεις οι Αθηναιοι !!!!!!!!! :slapface:
ενω οι Θεσαλονικεις ειδες πως τα αντεχουν ;;;;;;; :flipout: :flipout:

Last edited:
Απάντηση: Re: Ερώτηση περι συντεχνιών

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ said:
Εγώ βασικά έθεσα τα ερωτήματα για να γραφούν οι απόψεις των μελών. Αν ήθελα απάντηση μπορούσα να στείλω pm στον Γενικό Διαχειριστή και να πάρω απάντηση.

Βαγγελη ο Σπύρος ο Σούρλας όπως κι εγώ αλλά και πάρα πολλοί άλλοι φίλοι που γράφουμε ελπίζω ότι έχουμε την δυνατότητα να αυτολογοκρινόμαστε δεν θεωρώ το κλάμπ βήμα συντεχνιών, απλά βήμα των μελών του τώρα εάν καποιοι φίλοι ανήκουν σε συντεχνίες δεν είναι και πολύ τραγικό να ακούγονται οι φωνές τους όταν μάλλιστα τους εκφράζουν. Δεν έγινε ποτέ απαγόρευση και ελπίζω να μην γίνει.

Re: Απάντηση: Ερώτηση περι συντεχνιών

Μπάμπης Κολέζας said:
Μάλιστα... Μόνο που εγώ έχω λίγο διαφορετική άποψη.
Ο κ.Κόγιας είχε την ευκαιρία και να γράψει αυτά που γράφει αλλά, κυρίως, να τα κάνει πράξη όταν διετέλεσε επι 1,5 χρόνο Γ.Δ. του Avforum, και μάλιστα σε μία περίοδο που, σε σχέση μ' αυτά που γίνονται τώρα, γινόταν όργια.
Δυστυχώς για αυτόν όμως, και για το Avforum, αντί να μιλήσει τότε που θα είχε και αξία προτίμησε τη σιωπή. Γιατί άραγε; (Έλα ντέ!)
Καλό το show off, καλή και η επίδειξη "ανώτερης νοημοσύνης" αλλά συνελόντι ειπείν Σπύρο μου είναι too late για τον κ.Κόγια και για τις υποδείξεις του.
Τουλάχιστον σ' αυτούς (τους πιο παλιούς) που γνωρίζουν.

Μπάμπη, τί θέλεις να μάθεις; Εάν το γνωρίζω, πολύ ευχαρίστως να το αναφέρω και δημοσίως, δεν υπάρχει πρόβλημα.

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ said:
Δηλαδή Κώστα το post No 75 Κου Μιχαλόπουλου, είνai προιόν ανώτερης νοημοσύνης; και μάλιστα τόσο ανώτερης που δεν το κατάλαβε κανένας; Ρε συ τον Αινσταιν τον κατάλαβε έστω και ένας αυτον κανένας;
Εσύ ρε Κώστα κατάλαβες ότι εμένα με πείραξε η λέξη δεξιά και όχι η κομματικόποίηση και μάλιστα η μονόπλευρη και τώρα μας κατηγορείς ότι δεν καταλάβαμε το post του Κου Μιχαλόπουλου; Ο δε Κύριος Μιχαλόπουλος με την ανώτερη νοημοσύνη δεν κατάλαβε την τον απήντησα, πιστεύω να ξέρεις σε ποιό επίπεδο συναντώνται οι ανώτερες νοημοσύνες.

Εννοώ, ότι η γλωσσοπλασία -αθυρόστομη ή μη- υποδηλώνει, αν μή τι άλλο, ευστροφία, ασχέτως εάν ενοχλεί, ή όχι.