Δημήτρης Ν.
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Ερώτηση περι συντεχνιών
Το κακό με σένα φίλε μου , είναι ότι παρά τα βασανιστήρια , δεν μετέχεις ενεργά στην συζητηση. Αρα χρειάζονται περισσότερα βασανιστήρια
Κώστας Μιχαλόπουλος said:Κύριε Κυρίτση,
Εγώ έχω να καταθέσω μια προσωπική εμπειρία: Πρό ολίγου, ο κύριος Νικολουδάκος διέρρηξε το σπίτι μου, με εράπισε, με έδεσε στην καρέκλα του γραφείου μου, άνοιξε τον υπολογιστή μου, με ενέγραψε δια της βίας στο φόρουμ και στη συνέχεια με εξανάγκασε να διαβάσω το post που περιέχει την επίμαχη ανακοίνωση. Καταγγέλω, επίσης, ότι ο κύριος Σούρλας μου αφαίρεσε με τανάλια 4 νύχια, μέχρι να αποστηθίσω ολόκληρο το κείμενο. Οφείλω, ωστόσο, να ομολογήσω ότι πέρα από θύμα κακοποίησης, είμαι και θύμα προπαγάνδας, καθώς πλέον ενστερνίστηκα τις θέσεις του κυρίου Νικολουδάκου.
Για να αποφευχθούν, στο μέλλον, παρόμοια περιστατικά, θα πρέπει το φόρουμ να διέπεται από κανόνες. Προτείνω, λοιπόν, για τη διατήριση της σωματικής, πνευματικής και ηθικής ακαιρεότητός μας, να τοποθετηθούν κάμερες ασφαλείας στα σπίτια όσων συμμετέχουν στο φόρουμ.
Καλή σας μέρα.
Το κακό με σένα φίλε μου , είναι ότι παρά τα βασανιστήρια , δεν μετέχεις ενεργά στην συζητηση. Αρα χρειάζονται περισσότερα βασανιστήρια