Serafeim Karakostas
AVClub Fanatic
Στον 831 μην κάνετε απολύτως τίποτα (μην περάσουν εντολές "παντρέματος" και τρέχετε). Καλύτερα σε panasat (όχι 1110) ή άλλο δέκτη με ενσωματωμένο irdeto. Πάντως λογικά το cam έχει το πρόβλημα.
Α μάλιστα. Πιο πριν από τον 1110 είναι ο 990? Θα δείξει. Την Τρίτη λογικά θα του το έχουν στείλει. Σε ιταλικό forum μου 'παν ότι ενδεχομένως επειδή είναι παλιό cam (του 2004) να μην είναι πια συμβατό με τις νέες εντολές της nova. Παίζει αυτό το ενδεχόμενο?
Τελικά όλα καλά. Η μοντούλα είχε τινάξει τα πέταλα. Μόλις βάλαμε την καινούργιο άνοιξε με την μία. Μάλιστα από ότι μου είπε, η παλιά του μοντούλα έκανε τουλάχιστον δέκα δευτερόλεπτα για να φορτώσει, εδώ πια ανοίγει αμέσως. Αλλά πανάκριβο ρε παιδιά ένα Cam. Δεν τους το είχα... 46 και εμφανώς πιο ... φθηνή κατασκευή.
Σας ευχαριστώ και πάλι για την πολύτιμη βοήθεια.
Αν σου φαίνεται ακριβή η μοντούλα, μάθε πως μερικοί πριν 10-12 χρόνια δώσανε 35.000-40.000 δρχ δηλαδή 100-120 πρόσθεσε και τον πληθωρισμό μέχρι σήμερα και βγάλε συμπέρασμα! Τώρα αν είναι πιο φτηνή η κατασκευή δεν ξέρω αλλά σίγουρα σημασία έχει πως κάνει την δουλειά της καλύτερα και πιο γρήγορα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.