Ερώτηση SOS

Οι σημασμένες με έναν αστερίσκο παράγραφοι είναι αυτές, έτσι όπως αναθεωρήθηκαν το 1986, και αυτές με δύο αστερίσκους είναι οι παράγραφοι που αναθεωρήθηκαν ή προστέθηκαν το 2001.

Πάντως, κι εμένα μου ακούγεται γελοίο το "σε υποχρεώνω να έχεις το δικαίωμα να ψηφίσεις". Από την άλλη μεριά όμως, είναι ψυχοφθόρο, να εκλεγεί κάποιος που δεν θέλεις, και να νιώθεις ότι δεν έκανες τίποτε γι' αυτό. And it's not undoable...

Καλά....
αν γίνει αυτό ποτέ στην Ελλάδα θα πέσει τέτοια χακεριά που θα βγάλουμε τρελάααα αποτελέσματα!
Χαρτάκι και κάλπη κύριοι,
δεν είμαστε ικανοί(για την ώρα)για τίποτε καλύτερο!

Έρχονται εκλογές , γνωρίζει κάνεις εάν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσουμε ?
Πραγματικά τους έχω βαρεθεί όλους , δεν με εκφράζει κανένας τους
Έχω σιχαθεί να υποτιμάνε την νοημοσύνη μου
Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι στα σίγουρα ας απαντήσει.

ΟΧΙ !!!!!

100 %

κατσε στην παραλια .......

δεν θελουν ψηφο κανεις τους :slapface:

Re: Απάντηση: Ερώτηση SOS

ΟΧΙ !!!!!

100 %

κατσε στην παραλια .......

δεν θελουν ψηφο κανεις τους :slapface:

Κοίτα Ευάγγελε , βάση του λινκ που έδωσε ο Κώστας αναφέρει ότι είναι υποχρεωτικό. Δεν μας αναφέρει όμως τι κυρώσεις θα έχει κάποιος αν δεν πάει
Για να ψήφιση, παλιά μας έλεγαν ότι αν δεν πάμε να ψηφίσουμε δεν θα μπορούμε να Βγάλουμε διαβατήριο! Πάντως θα συμφωνήσω με τον Κώστα ότι όλο το θέμα είναι οξύμωρο σε μια δημοκρατία να σε εκβιάζουν να πας για να ψηφίσεις…...δημοκρατικά !!Δεν λέω όποιος θέλει να πάει γιατί όχι , μπορεί να δει και τίποτα παλιούς γνωστούς και να πάνε μετά για τίποτα μπίρες
Εγώ που δεν γουστάρω να πάω γιατί να με υποχρεώνουν ?
Αν τελικά πάω, θα το ρίξω η στον Λεβέντη (αλήθεια ζει ? ) η στους οικολόγους η και εγώ δεν ξέρω που…..πάντως σε αυτούς που επί σειρά ετών μας δουλεύουν
Μαύρο στον Μαυρογιαλουρο…….

Στις τελευταιες βουλευτικες εκλογες θυμαμαι τον Χατζηνικολαου να διευθυνει ενα απο τα εκλογικα πανελ-θιασους με διαφορα θηρια-ζωντανα και να χαριτολογουν λεγοντας

"ε , το οτι η προσελευση στις καλπες δεν ειναι υποχρεωτικη το γνωριζουν ολοι , μην κοιτατε που δε το αναφερουμε χρονια τωρα...."

και γελαγαν ολα τα ζα μαζι λες και ειχαν καταφερει να παραπλανησουν το λαο τοσα χρονια λες και ηταν παιχνιδι.

Έψαξα να βρω την Φώτο με τον Κωνσταντάρα με τα φάσκελα από την ταινία
Υπάρχει και Φιλότιμο αλλά δεν την βρήκα.
Σας παραθέτω όμως κάτι ανάλογο (με σβησμένα τα χαρακτηριστικά τους)

Attachments

• faskela.jpg
    faskela.jpg
    88.3 KB · Views: 41
Κώστα αυτή η φώτο είναι οτι πρέπει για ψηφοδέλτιο.....
Αυτή να βάλεις στον φάκελο (αν πας....)...-bye-

Κώστα αυτή η φώτο είναι οτι πρέπει για ψηφοδέλτιο.....
Αυτή να βάλεις στον φάκελο (αν πας....)...-bye-

Θα μου άρεσε να βάλω και το avatar σου !!!!
Να το βάλω η θα θέλεις πνευματικά δικαιώματα ? :flipout::flipout::flipout:

Μια φορα ψηφισα στη ζωη μου κι αυτο πριν απο 20 και κατι χρονια.
Καποτε ημουν και στην εφορευτικη επιτροπη,αλλα τους χαιρετησα κανονικα.
Ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα - διαβατηριο,συναλλαγες με το δημοσιο.
Και ολα αυτα επειδη ενας φιλος δικαστικος με ενημερωσε καταλληλα.
Θεωρω τις εκλογες απιστευτο χασιμο ελευθερου χρονου.

Θα μου άρεσε να βάλω και το avatar σου !!!!
Να το βάλω η θα θέλεις πνευματικά δικαιώματα ? :flipout::flipout::flipout:
αααα αυτό θα το βάλω εγώ.... μην μπερδέψουμε τα ψηφοδέλτια...
ασε που αμα το τυπώσουμε σε ψηφοδέλτιο το βλέπω πρώτο κόμμα!!!

:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Ερώτηση SOS

Μα ακριβώς επειδή πολλοί θεωρούμε -στην παρούσα φάση τουλάχιστον- τις εκλογές κοροϊδία θα θέλαμε να μας ενημέρωνες κι εμάς για όσα σου είπε ο φίλος σου...:ears:

Και εγώ μαζί σου φίλε Γιώργο.
Αλλά και η ιδέα με το avatar του mouse μου άρεσε…..

Πολυ παλια υπηρχαν κυρωσεις,αν δεν ψηφιζες.
Εδω και πολλα χρονια εχουν σταματησει αυτα.
Θυμαμαι ηταν παραμονη εκλογων και μερακλωνα να παω για καμια βουτια στη θαλασσα.Ρωταω λοιπον τον φιλο και αυτος μου απαντα "φυγε,καλα να περασεις,
και ουτε να το σκεφτεσαι!"

Πολυ παλια υπηρχαν κυρωσεις,αν δεν ψηφιζες.
Εδω και πολλα χρονια εχουν σταματησει αυτα.
Θυμαμαι ηταν παραμονη εκλογων και μερακλωνα να παω για καμια βουτια στη θαλασσα.Ρωταω λοιπον τον φιλο και αυτος μου απαντα "φυγε,καλα να περασεις,
και ουτε να το σκεφτεσαι!"

Δηλαδή ούτε ο φίλος σου ,σου τεκμηρίωσε την απάντηση που σου έδωσε ?

Προσωπικά το βρίσκω εντελώς λάθος το να μην πάει κάποιος να ψηφίσει και μετά να βγαίνει και να κατηγορεί τις κυβερνήσεις.

Βλέπω όλο και περισσότερους τελευταία να σκέφτονται κάπως έτσι και αναρωτιέμαι... Αν όλοι εμείς οι "συνειδητοποιημένοι πολίτες" πηγαίναμε να ψηφίσουμε, με το χέρι στην καρδιά και απαλλαγμένοι από μικροσυμφέροντα, δε θα γινόταν η διαφορά? Δε θα περνούσε το μήνυμα?
Συνηθίζουμε να κρυβόμαστε πίσω από δικαιολογίες του στυλ "εγώ θα αλλάξω τον κόσμο?" ή "και να μην ψηφίσω εγώ, πάλι οι ίδιοι θα βγουν". Αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Έτσι ποιοί θα μείνουν να ψηφίσουν? Μόνο οι κομματικοποιημένοι, αυτοί που έτσι κι αλλιώς θα ψηφίσουν τα δικά τους παιδιά, άσχετα αν είναι καλά ή όχι. Και αυτός ο κόσμος που τόσο θέλουμε να αλλάξουμε, δε θα αλλάξει ποτέ. Εκτός αν εμείς οι ίδιοι σοβαρευτούμε λίγο. Γιατί, να ξέρετε, σε κάθε περίπτωση έχουμε αυτό που μας αξίζει.

Γι' αυτούς τους λόγους εγώ ντρέπομαι να μη ρίξω την ψήφο μου. Την αγνή και προς το συμφέρον της χώρας ψήφο μου. Κι ας είμαι μηδαμηνό ποσοστό... Κι ας κινδυνεύω να χαρακτηριστώ γραφική...

Αντε και ψηφιζεις ωρε Αννα.....

ΠΟΙΟΝ απο αυτους που κατεβαινουν στην πολιτικη αυτη τη στιγμη θεωρεις τιμιο και με μοναδικο γνωμονα το συμφερον της πατριδας??

Κοκαρ εκεινες τις μουντζες παρακαλω για κλεισιμο......

Απάντηση: Re: Ερώτηση SOS

Αντε και ψηφιζεις ωρε Αννα.....

ΠΟΙΟΝ απο αυτους που κατεβαινουν στην πολιτικη αυτη τη στιγμη θεωρεις τιμιο και με μοναδικο γνωμονα το συμφερον της πατριδας??

........................................

ΕΛΑ ΝΤΕ????:nounder: