Προσωπικά το βρίσκω εντελώς λάθος το να μην πάει κάποιος να ψηφίσει και μετά να βγαίνει και να κατηγορεί τις κυβερνήσεις.
Γιατί μήπως δεν γίνετε τώρα αυτό ?
Εσύ δεν γνωρίζεις κανένα που να έχει πει
«δεν μου κοβόταν το χέρι όταν τους ψήφιζα» η
«να μου κοπή το χέρι αν τους ξαναψηφίσω»
Βλέπω όλο και περισσότερους τελευταία να σκέφτονται κάπως έτσι Μήπως γιατί έχουν βαρεθεί να τους δουλεύουν ??και αναρωτιέμαι... Αν όλοι εμείς οι "συνειδητοποιημένοι πολίτες" πηγαίναμε να ψηφίσουμε, με το χέρι στην καρδιά και απαλλαγμένοι από μικροσυμφέροντα, δε θα γινόταν η διαφορά? Δε θα περνούσε το μήνυμα?
Σου θυμίζω τις ευρωεκλογές του 1999 που είχε μια αποχή τις τάξεως του 35%
Αυτό τους έκανε να ψαχτούν….τους τάραξε για τα καλά
Συνηθίζουμε να κρυβόμαστε πίσω από δικαιολογίες του στυλ "εγώ θα αλλάξω τον κόσμο?" ή "και να μην ψηφίσω εγώ, πάλι οι ίδιοι θα βγουν". Αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Έτσι ποιοί θα μείνουν να ψηφίσουν? Μόνο οι κομματικοποιημένοι, αυτοί που έτσι κι αλλιώς θα ψηφίσουν τα δικά τους παιδιά, άσχετα αν είναι καλά ή όχι. Και αυτός ο κόσμος που τόσο θέλουμε να αλλάξουμε, δε θα αλλάξει ποτέ. Εκτός αν εμείς οι ίδιοι σοβαρευτούμε λίγο.
Γιατί βρε Άννα επειδή δεν με εκφράζει κανένας τους αυτό με κάνει λιγότερο σοβαρό ?
Μήπως τα παραλές τώρα?
Στο μόνο θέμα που συμφωνούν και οι 300 είναι για τους μισθούς τους και
Τα αυτοκίνητα που θα έχουν
Γιατί, να ξέρετε, σε κάθε περίπτωση έχουμε αυτό που μας αξίζει.
Γι' αυτούς τους λόγους εγώ ντρέπομαι να μη ρίξω την ψήφο μου.
Δεν σε αδικώ γιατί μικρή είσαι ακόμα και δεν έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα ότι
Η μόνη στιγμή που μας θυμούνται είναι λίγο πριν τις εκλογές.
Την αγνή και προς το συμφέρον της χώρας ψήφο μου. Κι ας είμαι μηδαμηνό ποσοστό... Κι ας κινδυνεύω να χαρακτηριστώ γραφική...