Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
Αυτός ο βραχίονας ο Mayware, που χρησιμοποιώ στο TD 160, αν και έχει αυτήν την απίθανη προσαρμοστικότητα με όλες (σχεδόν) τις κεφαλές (διότι έχει ένα - κύριο - αντίβαρο εξισορρόπησης του βάρους της κεφαλής και ρύθμισης της οριζοντίωσης του (!!!) και ένα ακόμα ολισθαίνον αντίβαρο για την ρύθμιση του βάρους ανάγνωσης) έχει μία τάση να απορυθμίζεται με την πάροδο του χρόνου (!!!... μήπως κάτι ΔΕΝ σφίγγω αρκετά... :smash

...
Οπότε, όταν προσπαθώ να τον ξαναρυθμίσω, ουσιαστικά να τον οριζοντιώσω ξανά (το azimuth!!!), συνήθως το έκκεντρο αντίβαρο εξισορρόπησης του βάρους της κεφαλής αλλάζει θέση (ελαφρά), οπότε αλλάζει και η θέση του ολισθαίνοντος αντίβαρου του βάρους ανάγνωσης, με συνέπεια ΟΛΩΝ ΑΥΩΝ να αλλάζει και η ενεργή μάζα του βραχίονα και, επομένως, η συχνότητα συντονισμού του συστήματος βραχίονα κεφαλής...
Το υποηχητικό φίλτρο του C-02 κόβει σχεδόν όλο το πρόβλημα...
Από την άλλη το πρόβλημα ΔΕΝ έχει την ίδια ένταση σε όλους τους δίσκους, οπότε τείνω προς το συμπέρασμα, ότι είναι συνδυασμός της διαφορετικής ενεργής μάζας του βραχίονα ΚΑΙ της κατάστασης των δίσκων...
Τώρα, πείτε μου τι θα έκανα, αν ΔΕΝ είχα αυτόν τον απίθανο C-02!!!
:award:, που έχει υποηχητικό φίλτρο!!!
Αντώνης Δραγώνας
ΥΓ: Θα ήθελα πολύ να τον αξιολογούσε αυτόν τον παπούλη κάποιο έμπειρο αυτί...
Γιατί εγώ, αν και ψάχνω κάτι μήνες (πλέον) να ακούσω σκληράδα και κόκκο και διάφορα άλλα περίφημα (?), που αναφέρονταν για τον C-03 (!), το μόνο που κάνω είναι να ξαναακούω με εξαιρετική ευχαρίστηση την δισκοθήκη μου!!! (ΧΩΡΙΣ να έχω ακόμα πάρει την απόφαση να προχωρήσω σε αλλαγή των πυκνωτών, ούτε στον C-02 ούτε στον M-03!!!)