ΕΡΩΤΗΣΗ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΙΤΟ HI-END? ΑΠΑΝΤΗΣΗ: NAI!

Στέργιε ξεκόλα με το τουτού ρε συ. (Σου μιλάει κάποιος που κάνει πάνω από 100.000 χλμ το χρόνο με εταιρικό αμάξι)
Το αμάξι μόνο για δουλειά με 12-15000 είναι υπέραρκετό (ΙΜΟ πάντα)
Το ηχοσύστημα δεν το παίρνεις ούτε για δουλειά ούτε για γκλαμουριά ούτε για επίδειξη. Το παίρνεις για να κάνεις την (δεν το λέω μην φανώ πρόστυχος) ...ευχαρίστησή σου.

Ναι ρε συ Μήτσο, κι ένα ηχοσύστημα προσεγμένο αξίας 3000 ευρώ την κάνει καλά τη δουλειά του.

Ο Ongaku σύγκρινε τουτού με στέρεο ίσης αξίας. Εκεί διαφωνώ. Το τουτού των 10000 είναι σαν ένα στέρεο των 2000. IMHO πάντα.

Βέβαια, ανάμεσά μας υπάρχουν άτομα που παίρνουν το ηχοσύστημα για γκλαμουριά και για επίδειξη. Δε μπορώ αλλιώς να εξηγήσω ερμήδες κολημένους στον τοίχο και 802 χωμένα σε ντουλάπια...

Αρκεί να έχει καλύψει βασικότερες ανάγκες διαβίωσης σύμφωνα με την πυραμίδα του Μάσλοου

You've blinded me with science.... αδελφάκι . Προσκυνώ....

ΙΜΟ, μπορειτε και με λιγοτερο απο 3000 να εχετε χαι εντ συστημα.

Ενα BS cd, ενα Τσακιριδη ενισχυτη, και Μ.Τζωρτζακη ηχεια, σε εναν καλο χωρο, ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, entry level hiend.

Υ.Γ. προ, μπορει και να τον γλυτωσετε, και απο καλωδια, οτι εχετε, αντε belden στην καλυτερη.

Καλημερα!!!

Κόλησα λίγο στην φράση του Στέργιου περί μουτζώματος...
Δλδ ρε γκαρντάσι, αγοράζεις κάτι (ότι και νάναι και σκέφτεσαι πως θα το δουν οι άλλοι?)

Όχι ρε φιλαράκ. Εγώ δεν το κάνω. Δε μιλάμε για μένα εδώ πέρα.
Αν σκεφτόμουν έτσι δεν θα είχα μπέρια, μάγκνεπαν ξεκοιλιασμένα και καλώδια χωρίς...κάλτσα.

Θα είχα μαρκ λέβινσον, μπι και ντάμπλγιου και βίρτουαλ νταινάμικς.

Τι με λες τώρα? -bye-

Στέργιε πολύ για τα B&W μου την λες και κανόνισε να ανέβω πάνω να γίνουμε μπίλιες:violent-smiley-030: :argue:

:beee:

Στέργιε πολύ για τα B&W μου την λες και κανόνισε να ανέβω πάνω να γίνουμε μπίλιες:violent-smiley-030: :argue:

:beee:

χεχε. Καθένας με τη λόξα του ρε φιλαράκ. Δεν έχω πρόβλημα, με όλους κάνω παρέα.

Εδώ κάνω παρέα με το Μάριο το φαρμακοτρίφτη που έχει τα Ν! Δε θα κάνω με εσένα που έχεις τα D??? :ADFADF1:

Υπάρχει και πολύ πιο προσιτό.

Για κάποιον φοιτητή που ακούει απο ραδιοφωνάκι , ένα μεταχειρισμένο συστηματάκι των 1500 ευρώ είναι ultra hi-end μέχρι το επόμενο.

από την εποχή που έγραφα γιά hiend των 1500 κύλησε πολύ νερό στ αυλάκι...
Κάποιοι ίσως δεν τα έζησαν.

Σήμερα το κόστος του συστήματός μου έχει ξεπεράσει τα 1500. Όχι κατά πολύ.

Προχτές ήμουν στην εκδήλωση της τηλεοπτικής με τα καινούργια μονομπλόκ της Κλασέ και τα 802d.
Σε λεφτά 30000.
Ο χώρος πολύ προσεγμένος.
Γιά πρώτη φορά άκουσα έτσι 802d. Επίσης κλασέ να σκίζουν.
Ο ήχος ήταν αναφοράς.

Το βράδυ (Σαββατο ήταν, δεν ξέρω αν εφταιγε το ρεύμα, η διάθεση η υγρασία) στη σοφίτα όλα ήταν μαγικά.
Μην αρχίσετε τα γνωστα (πατάει το σύστημά σου εκείνο των 30000 κλπ).
Σε λεφτά είναι χαμηλά. Σε κόπο πολύ ψηλά.
Και μιά και δεν έχω τα 80 σχεδόν τετραγωνικά της τηλεοπτικής μένω στα κυβικά μου.
Που με καλύπτουν απόλυτα.

Υπάρχει λοιπόν προσιτό hifi και το end ας το χαρούν οι έχοντες.
Εγώ κάνω τη δουλειά μου αλλιώς.

Re: Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΙΤΟ HI-END? ΑΠΑΝΤΗΣΗ: NAI!

χεχε. Καθένας με τη λόξα του ρε φιλαράκ. Δεν έχω πρόβλημα, με όλους κάνω παρέα.

Άστα αυτά ρε προδότη. Αφού τα έχεις προσκυνήσει τα κουτιά... :twoguns:

IMGP4829.jpg

Στεργιε την εχεις προχειρη να την ποσταρεις?????

Πρεπει να τη σκανάρω από τα βιβλία της σχολής.
Μη φανταστείς ότι είπε και κανένα νέο ο maslow.
Το ότι πρέπει να φας, να ντυθείς και να έχεις κάπου να κοιμηθείς πριν αγοράσεις τούρμπο κάμπριο πχ.

Απλά πράγματα.

Ή ίσως όχι τόσο απλά πλέον! -bye-

Πρεπει να τη σκανάρω από τα βιβλία της σχολής.
Μη φανταστείς ότι είπε και κανένα νέο ο maslow.
Το ότι πρέπει να φας, να ντυθείς και να έχεις κάπου να κοιμηθείς πριν αγοράσεις τούρμπο κάμπριο πχ.

Απλά πράγματα.

Ή ίσως όχι τόσο απλά πλέον! -bye-

καταναλωτικό , στεγαστικό , διακοποδάνειο , γιατί όχι και χαϊεντοδάνειο ;

καταναλωτικό , στεγαστικό , διακοποδάνειο , γιατί όχι και χαϊεντοδάνειο ;

... γιατί ο φυλλακοδικηγορικονομικός κωδικας περί πραγματικών απολαύσεων σε τούτο τον γκρίζο βίο δεν έχει θεσπιστει ακόμη.

Θέλω να πω: Αν φτιάξω με ένα δανειάκι ένα home cinema 7.1 με τα alexandria και πολυενίσχυση με ongaku, θά'ρθεις να με βγάλεις? :flipout:

... γιατί ο φυλλακοδικηγορικονομικός κωδικας περί πραγματικών απολαύσεων σε τούτο τον γκρίζο βίο δεν έχει θεσπιστει ακόμη.

Θέλω να πω: Αν φτιάξω με ένα δανειάκι ένα home cinema 7.1 με τα alexandria και πολυενίσχυση με ongaku, θά'ρθεις να με βγάλεις? :flipout:

ΟΚ αλλά να πάρεις κι ένα δανειάκι για την αμοιβούλα μου :Banane0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΙΤΟ HI-END? ΑΠΑΝΤΗΣΗ: NAI!

συμφωνω...
δηλαδη το ακριβο ποσο μπορει να φτασει???

όλα είναι σχετικά . Αλλά σκέψου ότι τον προσδιορισμό "προσιτό' τον χρησιμοποίησε κάποιος που έχει ως nickname τον Ongaku και όχι τον Αrcam Delta-bye-