Ερωτηση..

Browser

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,573
Τα σβησμενα μηνυματα και λινκ, αστερακια κτλ, αποθηκευονται καπου?

Σε περιπτωση που ζητηθουν απο τα μελη του σωματειου , εχουν προσβαση σε αυτα ?
Υπαρχει και η περιπτωση στην οποια μπορει να θεωρηθει τελικα οτι η απομακρυσνη τους ηταν λανθασμενη κι εκτος κανονισμων λειτουργιας.

Επισης , μηνυματα σαν αυτα (σβησμενα) , τα οποια μου απευθυνθηκαν προσωπικα, και θελω να εχω προσβαση για πασα χρηση νομιμων δικαιωματων μου, σε ποιον απευθυνομαι και με ποιον επισημο τροπο ?

Ναι, αποθηκεύονται, εκτός αν η Γενική Διαχείριση ή το τεχνικό τμήμα τα διαγράψει από τη βάση. Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο.

Δεν έχει τύχει ποτέ να ζητηθούν και δεν προβλέπεται τέτοια διαδικασία. Προσωπικά, αν μου ζητηθεί από το Σωματείο, θα τα δώσω. Σε καμία άλλη περίπτωση δεν μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση σε αυτά. Για νόμιμα δικαιώματα, προφανώς δεν τίθεται θέμα. Αφαιρούνται από την κοινή θέα ακριβώς για αυτό το λόγο.

Τέλος, το ΔΣ μπορεί να επιβάλλει την αναίρεση της απόφασης της Γενικής Διαχείρισης.

Υ.Γ. Σχετικά με την υπογραφή σου, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το θέμα θα σβηστεί.

Οσοι διαβαζουν ομως ενα στρεβλο θεμα, η οσοι προλαβανε και διαβασανε, αυτοι δεν θιγονται και παραπληροφορουνται?

Τα νομιμα δικαιωματα δεν εχουν θεση σε κατι που ΠΡΟΛΑΒΑΝ και διαβασανε καποιοι?

Αυτα ενεχουν μορφη ερωτησης και ουχι μομφης η κατι περαιτερω

Τα νομιμα δικαιωματα δεν εχουν θεση σε κατι που ΠΡΟΛΑΒΑΝ και διαβασανε καποιοι?

Όχι. Είναι ξεκαθαρισμένο ότι η Διαχείριση δεν μπορεί να δρα αυτοστιγμεί. Ενδέχεται να περάσει αρκετός χρόνος από τη στιγμή που θα προκύψει ένα θέμα μέχρι να γίνει αντιληπτό, να διερευνηθεί και να υλοποιηθεί η απόφαση.

Ναι, αποθηκεύονται, εκτός αν η Γενική Διαχείριση ή το τεχνικό τμήμα τα διαγράψει από τη βάση. Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο.

Δεν έχει τύχει ποτέ να ζητηθούν και δεν προβλέπεται τέτοια διαδικασία. Προσωπικά, αν μου ζητηθεί από το Σωματείο, θα τα δώσω. Σε καμία άλλη περίπτωση δεν μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση σε αυτά. Για νόμιμα δικαιώματα, προφανώς δεν τίθεται θέμα. Αφαιρούνται από την κοινή θέα ακριβώς για αυτό το λόγο.

Τέλος, το ΔΣ μπορεί να επιβάλλει την αναίρεση της απόφασης της Γενικής Διαχείρισης.

Υ.Γ. Σχετικά με την υπογραφή σου, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το θέμα θα σβηστεί.

Οποτε τα μηνυματα φυλασονται και ειναι στη κριση των ΓΔ και των admin αν θα τα σβησουν. (?)

Δεν καταλαβα ακριβως τι δεν προβλεπει η διαδικασια, εφοσον προβλεπει "κρισεις" των θεματων προς επιλυση απο το σωματειο. Δεν προβλεπει να λαβει γνωση το σωματειο?

Οταν αφαιρουνται απο κοινη θεα τετοιου τυπου μηνυματα, γινεται αφενος για την προστασια του χωρου αυτου κι αφαιτερου του ιδιου του μελους.
Οταν το μελος θελει να κινηθει εναντια σε καποιο αλλο μελος και οχι στο avclub, δεν εχει το δικαιωμα να παρει αυτα τα μηνυματα? Νομιζω πως εχει, κι αυτος ειναι και ο λογος που υποχρεουμαι εγω ας πουμε, αν μου ζητηθουν τα στοιχεια μου απο την διευθυνση του χωρου αυτου, να τα καταθεσω .
Κανω λαθος?

Αυτο το καταλαβαινω που λες. Και ειναι λογικο, δεν ειναι δυνατον να ειναι τοσο γρηγοτη η αντιδραση

Νομικα βασιμο νομιζω πως δεν ειναι. Ο send νομιζω θα μας διαφωτισει απο ποτε ενα γεγονος δημιουργει νομικα δικαιωματα..εννοιλογικα παντα..
Εγω πιστευω απο το 1ο δευτερολεπτο...

Το μνμ αναφερεται στο Γ.Δ

Όχι. Είναι ξεκαθαρισμένο ότι η Διαχείριση δεν μπορεί να δρα αυτοστιγμεί. Ενδέχεται να περάσει αρκετός χρόνος από τη στιγμή που θα προκύψει ένα θέμα μέχρι να γίνει αντιληπτό, να διερευνηθεί και να υλοποιηθεί η απόφαση.

Οπως μαλλον θα καταλαβες απο το προηγουμενο μου ποστ, το θεμα μου αφορα το μελος κι οχι την αμεση αντιδραση η οχι του avclub και της ομαδας του. Το ξεκαθαριζω.

Ο μονος λογος που υπαρχει ωστε το τεχνικο τμημα να μπει στην διαδικασια οριστικης διαγραφης μυνηματων ειναι να υπαρξει καποιο θεμα στην βαση. Τετοιο πραγμα 2 χρονια τωρα δεν εχει γινει. Υπαρχουν ΟΛΑ. Φυσικα δεν δημοσιοποιουνται σε κανεναν περαν αυτων που εχουν προσβαση να τα δουν και επανερχονται κατοπιν εντολης απο το ΔΣ.

Ρε Παιδιά ένα απλό φόρουμ για AV είναι το AVCLUB. Τι γενικές διαχειρήσεις, διοικητικά συμβούλια, τι ιδρυτικά μέλη τι τι τι, 100 τίτλους έχω διαβάσει εδώ μέσα και έχω ξεχάσει το όνομα μου! Εκείνο που ενδιαφέρει τον επισκέπτη είναι να παίρνονται γρήγορες αποφάσεις σε ζητήματα όπως το παρόν και όχι να περιμένει κάποιος 1 μήνα για να δει αν θα δικαιωθεί στον ανώτατο δικαστήριο!!!

Έπειτα γίνεται μία πρόταση στις προτάσεις και αν είναι το ζήτημα σοβαρό με διαφορετικές απόψεις πάει και δεν ξανάρχεται γιατί πρέπει να συζητηθεί σε συνέλευση που τελικά αμφιβάλω αν συζητιέται ποτέ!

Εγώ έτσι τα βλέπω τα πράγματα και πραγματικά δεν με ενδιαφέρει ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Το ξέρω ότι είναι έντονο το ύφος μου, αλλά 1 χρόνο εδώ μέσα πραγματικά βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια περί διαδικασιών!!!

Τα σέβη μου.

Ο μονος λογος που υπαρχει ωστε το τεχνικο τμημα να μπει στην διαδικασια οριστικης διαγραφης μυνηματων ειναι να υπαρξει καποιο θεμα στην βαση. Τετοιο πραγμα 2 χρονια τωρα δεν εχει γινει. Υπαρχουν ΟΛΑ. Φυσικα δεν δημοσιοποιουνται σε κανεναν περαν αυτων που εχουν προσβαση να τα δουν και επανερχονται κατοπιν εντολης απο το ΔΣ.

Σ'ευχαριστω για την διευκρινηση Νικολα !

Οποτε τα μηνυματα φυλασονται και ειναι στη κριση των ΓΔ και των admin αν θα τα σβησουν. (?)

Ακριβώς.

Δεν καταλαβα ακριβως τι δεν προβλεπει η διαδικασια, εφοσον προβλεπει "κρισεις" των θεματων προς επιλυση απο το σωματειο. Δεν προβλεπει να λαβει γνωση το σωματειο?

Όχι ακριβώς. Το Σωματείο δεν έχει άμεσο λόγο πάνω σε επιμέρους ζητήματα που προκύπτουν στο forum. Μπορεί όμως να καθαιρέσει τη Γενική Διαχείριση και να επιλέξει νέα με σκοπό να επανορθώσει κάποια λανθασμένη ενέργεια. Για να γίνει κάτι τέτοιο, προφανώς πρέπει να έχουν προηγηθεί έντονες συγκρούσεις.

Οταν αφαιρουνται απο κοινη θεα τετοιου τυπου μηνυματα, γινεται αφενος για την προστασια του χωρου αυτου κι αφαιτερου του ιδιου του μελους.
Οταν το μελος θελει να κινηθει εναντια σε καποιο αλλο μελος και οχι στο avclub, δεν εχει το δικαιωμα να παρει αυτα τα μηνυματα? Νομιζω πως εχει, κι αυτος ειναι και ο λογος που υποχρεουμαι εγω ας πουμε, αν μου ζητηθουν τα στοιχεια μου απο την διευθυνση του χωρου αυτου, να τα καταθεσω .
Κανω λαθος?

Υποθέτω πως κάνεις λάθος. Αλλά καλύτερα να απαντήσει κάποιος γνώστης.

Ακριβώς.

Όχι ακριβώς. Το Σωματείο δεν έχει άμεσο λόγο πάνω σε επιμέρους ζητήματα που προκύπτουν στο forum. Μπορεί όμως να καθαιρέσει τη Γενική Διαχείριση και να επιλέξει νέα με σκοπό να επανορθώσει κάποια λανθασμένη ενέργεια. Για να γίνει κάτι τέτοιο, προφανώς πρέπει να έχουν προηγηθεί έντονες συγκρούσεις.

Υποθέτω πως κάνεις λάθος. Αλλά καλύτερα να απαντήσει κάποιος γνώστης.

Προσωπικα στεκομαι και μονο στην ενημερωση του σωματειου γιατι για τα υπολοιπα μαλλον ισχυει οτι ισχυει για ολα τα αντιστοιχα σαιτ.

Δεν με απασχολει το ποσες συγκρουσεις πρεπει να γινουν πριν γινει κατι.
Εχει ενημερωση το σωματειο για θεματα που καλειται να κρινει? (συμπεριλαμβανομενων ΚΑΙ των σβησμενων μυνηματων)

Το Σωματείο κρίνει τη Γενική Διαχείριση, όχι κάθε ένα από τα θέματα με τα οποία ασχολείται αυτή.
Ή, να το θέσω αλλιώς: το Σωματείο κρίνει ό,τι θέλει, με όποιο τρόπο θέλει. Αλλά επιβάλλει τις αποφάσεις του μόνο μέσω της Γενικής Διαχείρισης την οποία εκλέγει.

Re: Απάντηση: Ερωτηση..

Ρε Παιδιά ένα απλό φόρουμ για AV είναι το AVCLUB. Τι γενικές διαχειρήσεις, διοικητικά συμβούλια, τι ιδρυτικά μέλη τι τι τι, 100 τίτλους έχω διαβάσει εδώ μέσα και έχω ξεχάσει το όνομα μου! Εκείνο που ενδιαφέρει τον επισκέπτη είναι να παίρνονται γρήγορες αποφάσεις σε ζητήματα όπως το παρόν και όχι να περιμένει κάποιος 1 μήνα για να δει αν θα δικαιωθεί στον ανώτατο δικαστήριο!!!

Έπειτα γίνεται μία πρόταση στις προτάσεις και αν είναι το ζήτημα σοβαρό με διαφορετικές απόψεις πάει και δεν ξανάρχεται γιατί πρέπει να συζητηθεί σε συνέλευση που τελικά αμφιβάλω αν συζητιέται ποτέ!

Εγώ έτσι τα βλέπω τα πράγματα και πραγματικά δεν με ενδιαφέρει ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Το ξέρω ότι είναι έντονο το ύφος μου, αλλά 1 χρόνο εδώ μέσα πραγματικά βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια περί διαδικασιών!!!

Τα σέβη μου.
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Τα ειπες ολα..

Το avclub forum ΔΕΝ είναι ένα απλό φόρουμ αγαπητοί.
Από την δική μου εμπειρία είναι το μοναδικό στον χώρο, που δεν ανήκει σε κάποιο πρόσωπο, κατάστημα ή σε άλλης μορφής επιχείρηση αλλά σε ένα αριθμό των μελών του που έχουν συστήσει νόμιμο σύλλογο (σωματείο).
Στο σύλλογο (σωματείο) αυτό μπορούν να γραφτούν όσοι ενδιαφέρονται και να ασχοληθούν αν θέλουν με τα κοινά του διαδικτυακού τόπου.

Σε οποιοδήποτε άλλο φόρουμ, αν ο ιδιοκτήτης έχει άλλη άποψη από το μέλος, τρέξτε να βρείτε άκρη.
Εδώ υπάρχουν διαδικασίες.

Όποιος θέλει να βλέπει διαχειρήσεις, διοικητικά συμβούλια κλπ και όχι την ουσία και τι προσπαθούμε να φτιάξουμε, δικαίωμά του.

Απλά φόρουμ υπάρχουν αλλού.
Αυτό ...είναι πολύπλοκο.
Εσείς το διαλέξατε αλλωστε.

Γιατί εδώ κύριε Παναγιωτίδη υπάρχει περίπτωση να βρούμε άκρη σε ένα πρόβλημα? Η συνήθης κατάληξη είναι κλείδωμα και η υπόσχεση ότι θα συζητηθεί. Ε λοιπόν 1,5 χρόνο δεν θυμάμαι να έχει γίνει επαναφορά ζητήματος που είχε λάβει υπόσχεση προς συζήτηση.

Εκείνο που θέλω να πω εν ολίγης είναι ότι η προσπάθεια σας είναι αξιέπενη και εμέσως την στηρίζουμε και τα μη μέλη του σωματίου (με τα γραπτά μας), αλλά θα πρέπει κατά την γνώμη να βελτιώσετε αρκετά τους χρόνους απόκρισης σε αιτήματα και παράπονα των μελών του φόρουμ και επιτέλους να δω μια φορά και μια σύσταση προς τους συντονιστές και όχι μόνο προς τα μέλη όταν αυτοί κάνουν κάπου λάθος. Δεν είναι πάντα λύση το κλείδωμα και το μπανάρισμα μελών επειδή παρεκτρέπησαν. Είναι άνισο να μπορεί να παρεκτραπεί ένας συντονιστής ενώ ένα μέλος να μην μπορεί. Κάπου πρέπει να βρεθεί μια ισσοροπία πιστεύω.

Δημήτρη, αυτό που νομίζω οτι θέλει να πεί ο Νεκτάριος είναι οτι πάνω απ' όλα είμαστε forum.
Δυστυχώς, και με ευθύνη όλων μας, αυτό κοντεύουμε να το ξεχάσουμε. Αντί να ασχολούμαστε και να μιλάμε για το χόμπυ μας ασχολούμαστε με ένα σωρό άλλα που πιθανώς να ταίριαζαν σε μια ανώνυμη εταιρία αλλά δεν έχουν καμία σχέση με ένα forum.
Καλά είναι τα πολλά μέλη, τα πολλά posts και τα πολλά hits αλλά αυτά από μόνα τους δεν λένε και πολλά πράγματα. Μπορεί να ενδιαφέρουν τους διαφημιζόμενους που ψάχνουν εδώ για πελατεία αλλά αφήνει σχεδόν αδιάφορους αυτούς που ψάχνουν εδώ για φίλους και ενδιαφέρουσες συζητήσεις και παρουσιάσεις.
Μακάρι αυτό να είναι μόνο δική μου άποψη αλλά, με τούτα και με κείνα, και μ' όλα αυτά που δημιουργούνται, μπορεί να αυξάνουν τα μέλη και τα posts αλλά, δυστυχώς, μικραίνουν οι παρέες, καινούριες δεν βλέπω να δημιουργούνται και, μοιραία, πέφτει η όρεξη και το ενδιαφέρον.
Λυπάμαι που το λέω αλλά έτσι αισθάνομαι.