Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο cdrom η dvdrom ΙDE(όχι SATA) και με 20 παίρνεις τον παρακάτω κοντρολερ:
http://cgi.ebay.co.uk/CDROM-control...3.l1177&_trkparms=240:1318|301:1|293:1|294:50
Πολύ όμορφη λύση!
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο cdrom η dvdrom ΙDE(όχι SATA) και με 20 παίρνεις τον παρακάτω κοντρολερ:
http://cgi.ebay.co.uk/CDROM-control...3.l1177&_trkparms=240:1318|301:1|293:1|294:50
Πράγματι μπράβο .
Γενικά ένα cdrom επειδή έχει μάθει να διαβάζει γρήγορα , στα CD είναι πάρα πολύ καλό άρα μπορείς να φτιάξεις ένα αξιοπρεπέστατο transport με αυτή την ιδέα
Το μονό που θες είναι να γδύσεις το μηχανισμό και να του φτιάξεις μια πραγματικά στιβαρή κατασκευή ή ακόμα καλυτέρα ένα clump .
Εχω πειραματιστει με ενα παλιο cd rom creative,το οποιο ειχε πληκτρα play και next ,δεν τα πηγε κι ασχημα,ειδικα στην ψηφιακη εξοδο πηγε καλα,απλως επαιζε λιγο πιο σιγα απο το κανονικο μου τρανσπορτ.Την ιδεα ομως τελικα την παρατησα,γιατι μπορει κανεις να παιξει με τα φτηνα dvd player τυπου blue sky και silvercrest.
Πράγματι μπράβο .
Γενικά ένα cdrom επειδή έχει μάθει να διαβάζει γρήγορα , στα CD είναι πάρα πολύ καλό άρα μπορείς να φτιάξεις ένα αξιοπρεπέστατο transport με αυτή την ιδέα
Το μονό που θες είναι να γδύσεις το μηχανισμό και να του φτιάξεις μια πραγματικά στιβαρή κατασκευή ή ακόμα καλυτέρα ένα clump .
Δεν είπα ρε παιδιά ότι θα κάνει κάποιο correction .αυτό είναι γνωστό ότι δεν κάνουν καμιά διόρθωση στα μουσικά cd αλλά όταν μια κεφαλή προλαβαίνει να διαβάσει στο επί 48 τότε έχει πολλές πιθανότητες να διαβάζει καλυτέρα από κάποιο άλλο transport.
Η μετατροπή δεν μου φαίνεται και τόσο δύσκολη .εδώ φτιάχνουμε αλλά και αλλά εκεί θα κωλύσουμε?????
Γιατί είναι δύσκολο ? βγάζεις το μηχανισμό (μαζί με την κεφαλή , αφαιρεις πόρτες κλπ τον βιδώνεις πάνω σε μια πλάκα αλουμινίου και όλο αυτό το αναρτάς .βάζεις και ένα ωραίο κλαμπ και νάτο .το θεμα είναι αν αξίζει ποιοτικά να κάνεις κάτι τέτοιο .
Δεν είπα ρε παιδιά ότι θα κάνει κάποιο correction .αυτό είναι γνωστό ότι δεν κάνουν καμιά διόρθωση στα μουσικά cd αλλά όταν μια κεφαλή προλαβαίνει να διαβάσει στο επί 48 τότε έχει πολλές πιθανότητες να διαβάζει καλυτέρα από κάποιο άλλο transport.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.