ΕΡΤ - Δημόσια τηλεόραση (όχι τεχνική συζήτηση)

αυτό δεν συμβαίνει, σίγουρα. όχι όμως ότι οι υπόλοιποι είναι αθώες περιστερές.

Μα για την ΕΡΤ συζητάμε εδώ, όχι για τους υπόλοιπους. Η ΕΡΤ είναι το ΜΜΕ αυτό που χρηματοδοτείται από όλους μας άμεσα, επίσημα, νόμιμα και εξ'ορισμού, άρα αυτό που θα έπρεπε να έχει την πλέον αυστηρή αντιμετώπιση (αφού ουσιαστικά είναι το μόνο μέσο στο οποίο δε μπορείς να δείξεις τη δυσαρέσκειά σου αλλάζοντας κανάλι).

Εξάλλου, είναι απλό το να ξέρεις ότι πχ στο MEGA αποκλείεται να δεις αντικειμενική κάλυψη είδησης σχετικής με τον Μπόμπολα, στον ΣΚΑΪ πολύ δύσκολα θα δεις κριτική ενάντια σε Μητσοτάκη, ή στο Documento είναι απίθανο να δεις είδηση χωρίς το όνομα της Μαρέβας.

Το να παρακολουθείς όμως κάθε είδηση (εσωτερική ή διεθνή) από ένα στρεβλό πρίσμα που ακολουθεί συγκεκριμένη κυβερνητική γραμμή, είναι πολύ πιο επικίνδυνο, αφού είναι αδύνατον να φιλτράρεις πράγματα βάσει λογικής. Ευτυχώς δηλαδή που'χουν και αρκετούς ηλιθίους εκεί μέσα και υποβαθμίζουν οι ίδιοι την προπαγάνδα τους (θυμίζω πιο πρόσφατο πριν λίγες μέρες, με την ΕΛλληνική ΑΣτυνομία που μάθαμε ότι απελευθέρωσε την Αθήνα :D )

εγω θελω να μου δινει το δικαιωμα να μην την πληρωνω σαν χαρατσι

Τότε θα πρέπει να μετακομίσεις σε άλλη ήπειρο. Σε όλες τις χώρες της Ευρώπης υπάρχει άμεση εισφορά υπέρ της Κρατικής Ραδιοτηλεόρασης, στις ΗΠΑ υπάρχει έμμεση χρηματοδότηση απο τον κρατικό προϋπολογισμό.

Απάντηση: Re: ΕΡΤ - Δημόσια τηλεόραση (όχι τεχνική συζήτηση)

Μα για την ΕΡΤ συζητάμε εδώ, όχι για τους υπόλοιπους. Η ΕΡΤ είναι το ΜΜΕ αυτό που χρηματοδοτείται από όλους μας άμεσα, επίσημα, νόμιμα και εξ'ορισμού, άρα αυτό που θα έπρεπε να έχει την πλέον αυστηρή αντιμετώπιση (αφού ουσιαστικά είναι το μόνο μέσο στο οποίο δε μπορείς να δείξεις τη δυσαρέσκειά σου αλλάζοντας κανάλι).

Γιατι δεν μπορεις να αλλάξεις καναλι;
Μια χαρα μπορεις.
Εξάλλου, είναι απλό το να ξέρεις ότι πχ στο MEGA αποκλείεται να δεις αντικειμενική κάλυψη είδησης σχετικής με τον Μπόμπολα, στον ΣΚΑΪ πολύ δύσκολα θα δεις κριτική ενάντια σε Μητσοτάκη, ή στο Documento είναι απίθανο να δεις είδηση χωρίς το όνομα της Μαρέβας.
Παλι καλα που το παραδέχεσαι γιατι σε προηγούμενο μήνυμα εγραφες πως η ιδιωτική τηλεόραση είναι πιο "τίμια" δημοσιογραφικά, αφού αν μη τι άλλο ασκεί κριτική στη Κυβέρνηση και δε μοιράζει βορειοκορεατικού τύπου προπαγάνδα.
Κατι σαν και αυτο δηλαδη ε;
https://www.youtube.com/watch?time_continue=141&v=i_bHtgJG_I0

Ευτυχώς δηλαδή που'χουν και αρκετούς ηλιθίους εκεί μέσα και υποβαθμίζουν οι ίδιοι την προπαγάνδα τους (θυμίζω πιο πρόσφατο πριν λίγες μέρες, με την ΕΛλληνική ΑΣτυνομία που μάθαμε ότι απελευθέρωσε την Αθήνα :D )

Αλλο γκαφα ( καραμπινάτη μεν αλλα γκαφα) που γίνονται σε ολες τις ζωντανές εκπομπες και σε δελτια ειδήσεων ανα τον κοσμο ,και αλλο απροκάλυπτη προπαγάνδα σαν την παραπάνω που σου παρέθεσα

Το επιχειρημα οτι η ερτ θα αποδωσει τα λεφτα στο κρατος ειναι για γελια. Φανταστειτε το εξης. Μαζευεται ολο το avclub.gr και του παιρνω με το ζορι 10 ευρω απο την τσεπη του χωρις να το ρωτησω γιατι ειμαι ο nikoskouklos. Τα βαζω καπου αυτα τα λεφτά και βγαζω ενα ικανοποιητικο κερδος που μου επιτρεπει να μετακομισω μια για παντα στις Μπαχαμες. Για να μην παραπονιεστε σας λεω πως εγω ειμαι εντιμος επιχειρηματιας και θα πληρωνω την φορολογια που μου αναλογει. Κερδισε λοιπον το κρατος ή όχι; E μην παραπονιεστε που σας εφαγα τα λεφτα.

Για τη σουπερλιγκ εγω απλα να ρωτησω γιατι ενω η προσφορά του εψιλον ηταν 24εκ η ερτ εδωσε 52; Θα μπορουσε να τα παιρνε με 25. Η αν δεν θελαν οι παε προβλημα τους. Ας μη συμμετειχαν στη σουπερλιγκα, ιδιωτικες εταιρειες ειναι δεν μπορει να τις χρηματοδοτει το κρατος με λεφτα των φορολογουμενων.

Για το ποσο αντικειμενικη ειναι η ερτ στην καλυψη των ειδησεων της μπορειτε να ανατρεξετε στα στοιχεια του εσρ. 61% προβολη της συριζαρας. Το εσρ τα λεει αυτα οχι ο σκαι. Και για την ποιοτητα των δημοσιογραφων της αρκει τα ονοματα Καψωχας και Ακριβοπουλου για να πειστει ο καθενας. Και θα μου πει καποιος στα ιδιωτικα ειναι αντικειμενικοι; Δεν με ενδιαφερει καθολου απο τη στιγμη που δεν τα παιρνουν απο την τσεπη μου.

Και στην τελικη ολοι εμεις του ιδιωτικου τομεα δεν ανεχομαστε να πληρωνουμε 45000 ευρω το χρονο κομματικα στελεχη για να κανουν προπαγανδα. Η λυση ειναι απλη. Εσοδα εξοδα. Ετσι πρεπει να λειτουργει η ερτ οπως ολοι οσοι παραγουμε σε αυτον τον τοπο. Δεν μπορεις κυρια ερτ. Κριμα, αλλα τι να κανουμε. Δεν θα ξενιτευομαστε εμεις για να κανει αγιογραφιες της Δουρου και της Νοτοπουλου ο Χαριτος.

Aκομα και αν ειναι ομως στην Β' κατηγορια..

Μιλαμε για γελοιοτητες τωρα που δεν δικαιολογουνται με τιποτα.

Γνώμη ΣΟΥ αυτή.Το κοινό έχει άλλη γνώμη.Οι αγώνες σκίζουν.Πιάνουν , οι ''μικροί'' 500.000-800.000 τηλεθεατές.Μην πούμε για τους μεγάλους που πάνε πάνω 1 εκ....Αυτό έχει τα ανάλογα έσοδα.

Απάντηση: Re: ΕΡΤ - Δημόσια τηλεόραση (όχι τεχνική συζήτηση)

Το επιχειρημα οτι η ερτ θα αποδωσει τα λεφτα στο κρατος ειναι για γελια. Φανταστειτε το εξης. Μαζευεται ολο το avclub.gr και του παιρνω με το ζορι 10 ευρω απο την τσεπη του χωρις να το ρωτησω γιατι ειμαι ο nikoskouklos. Τα βαζω καπου αυτα τα λεφτά και βγαζω ενα ικανοποιητικο κερδος που μου επιτρεπει να μετακομισω μια για παντα στις Μπαχαμες. Για να μην παραπονιεστε σας λεω πως εγω ειμαι εντιμος επιχειρηματιας και θα πληρωνω την φορολογια που μου αναλογει. Κερδισε λοιπον το κρατος ή όχι; E μην παραπονιεστε που σας εφαγα τα λεφτα.

Για τη σουπερλιγκ εγω απλα να ρωτησω γιατι ενω η προσφορά του εψιλον ηταν 24εκ η ερτ εδωσε 52; Θα μπορουσε να τα παιρνε με 25. Η αν δεν θελαν οι παε προβλημα τους. Ας μη συμμετειχαν στη σουπερλιγκα, ιδιωτικες εταιρειες ειναι δεν μπορει να τις χρηματοδοτει το κρατος με λεφτα των φορολογουμενων.

Για το ποσο αντικειμενικη ειναι η ερτ στην καλυψη των ειδησεων της μπορειτε να ανατρεξετε στα στοιχεια του εσρ. 61% προβολη της συριζαρας. Το εσρ τα λεει αυτα οχι ο σκαι. Και για την ποιοτητα των δημοσιογραφων της αρκει τα ονοματα Καψωχας και Ακριβοπουλου για να πειστει ο καθενας. Και θα μου πει καποιος στα ιδιωτικα ειναι αντικειμενικοι; Δεν με ενδιαφερει καθολου απο τη στιγμη που δεν τα παιρνουν απο την τσεπη μου.

Και στην τελικη ολοι εμεις του ιδιωτικου τομεα δεν ανεχομαστε να πληρωνουμε 45000 ευρω το χρονο κομματικα στελεχη για να κανουν προπαγανδα. Η λυση ειναι απλη. Εσοδα εξοδα. Ετσι πρεπει να λειτουργει η ερτ οπως ολοι οσοι παραγουμε σε αυτον τον τοπο. Δεν μπορεις κυρια ερτ. Κριμα, αλλα τι να κανουμε. Δεν θα ξενιτευομαστε εμεις για να κανει αγιογραφιες της Δουρου και της Νοτοπουλου ο Χαριτος.

Εντελώς άτοπο αυτό που λες...

Στο παρόν νήμα έχουν γραφτεί πολλά αρνητικά σχόλια με επιχειρήματα καφενείου χωριού της 10ετίας του ´50 αλλά και αφορισμοί.Σχεδόν σε όλα -και χαρά στο κουράγιο του- μας κανει την τιμή να ανταπαντήσει ένας καθηγητής πανεπιστημίου-ο ΚΥΡΙΟΣ Βλασίδης- καταρρίπτοντάς τα.
Αντί λοιπόν να τρέξουμε να κρυφτούμε κάνοντας την αυτοκριτική μας,συνεχίζουμε-βάζω πάντα και τον εαυτό μου μέσα- να μπουρδολογούμε προσπαθώντας ή να δικαιολογήσουμε τα αρνητικά σχόλια ή να βρούμε καινούρια.

Re: Απάντηση: Re: ΕΡΤ - Δημόσια τηλεόραση (όχι τεχνική συζήτηση)

Γιατι δεν μπορεις να αλλάξεις καναλι;
Μια χαρα μπορεις.

Τώρα δουλευόμαστε, έτσι; Νομίζω πως ήταν αυτονόητο στο πόστ μου ότι με το "αλλάζεις κανάλι" εννοούσα ότι απορρίπτεις τα κακώς κείμενα και παύεις να τους υποστηρίζεις. Τελευταία φορά που κοίταξα, στην περίπτωση της ΕΡΤ, είτε αλλάξεις κανάλι είτε όχι, συνεχίζεις να την υποστηρίζεις κατά 100%. Οπότε όχι, δε μπορείς μια χαρά. Εκτός να μιλάμε απλά για το πάτημα του κουμπιού.

Παλι καλα που το παραδέχεσαι γιατι σε προηγούμενο μήνυμα εγραφες πως στην παρούσα συγκυρία η ιδιωτική τηλεόραση είναι πιο "τίμια" δημοσιογραφικά, αφού αν μη τι άλλο ασκεί κριτική στη Κυβέρνηση και δε μοιράζει βορειοκορεατικού τύπου προπαγάνδα.
Κατι σαν και αυτο δηλαδη ε;
https://www.youtube.com/watch?time_continue=141&v=i_bHtgJG_I0

Σκόπιμα (μάλλον) "ξέχασες" τρεις λέξεις απ'το ποστ μου, προφανώς γιατί σου χάλαγαν το συμπέρασμα που έβγαλες. Ξαναδιάβασέ το, στις έβαλα παραπάνω με κοκκινάκι να μη σου ξεφύγει. Κάποιοι από μας την κράζαμε την ΕΡΤ και το 2014 όταν έκανε την μνημειωδώς γελοία συνέντευξη στο Σαμαρά. Θα το θυμάσαι, τότε όλοι κράζαμε εδώ μέσα. Αναρωτιέμαι γιατί κάποιοι ξαφνικά σταματήσατε.

Αλλο γκαφα ( καραμπινάτη μεν αλλα γκαφα) που γίνονται σε ολες τις ζωντανές εκπομπες και σε δελτια ειδήσεων ανα τον κοσμο ,και αλλο απροκάλυπτη προπαγάνδα σαν την παραπάνω που σου παρέθεσα

Η συγκεκριμένη προφανώς είναι απλά γκάφα, για χαβαλέ την έβαλα. Η προπαγάνδα όμως είναι καθημερινή και εντονότατη.

Re: Απάντηση: ΕΡΤ - Δημόσια τηλεόραση (όχι τεχνική συζήτηση)

Στο παρόν νήμα έχουν γραφτεί πολλά αρνητικά σχόλια με επιχειρήματα καφενείου χωριού της 10ετίας του ´50 αλλά και αφορισμοί.Σχεδόν σε όλα -και χαρά στο κουράγιο του- μας κανει την τιμή να ανταπαντήσει ένας καθηγητής πανεπιστημίου-ο ΚΥΡΙΟΣ Βλασίδης- καταρρίπτοντάς τα.
Αντί λοιπόν να τρέξουμε να κρυφτούμε κάνοντας την αυτοκριτική μας,συνεχίζουμε-βάζω πάντα και τον εαυτό μου μέσα- να μπουρδολογούμε προσπαθώντας ή να δικαιολογήσουμε τα αρνητικά σχόλια ή να βρούμε καινούρια.

Προσωπικά βρήκα πολύ ενδιαφέροντα όσα έγραφε ο Βλάσης, αλλά δε νιώθω καμία ανάγκη να κρυφτώ κάπου, διότι δεν αναιρούν τα περισσότερα από όσα έχω γράψει, ούτε εγώ ούτε άλλοι που δυσανασχετούν με την κατάσταση της ΕΡΤ σήμερα.

Για κοίτα που μας βάφτισε και Συριζαίους...

Δεν είναι θέμα βαφτίσματος ή χαρακτηρισμού. Όταν κάποιος ενοχλείται όταν η ΕΡΤ αβαντάρει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επί κυβέρνησής τους, αλλά ξαφνικά παύει να ενοχλείτα όταν συνεχίζει η ίδια ακριβώς πρακτική, απλά με αλλαγμένο αφεντικό τον ΣΥΡΙΖΑ, και μάλιστα λέγοντας ότι "ευτυχώς που έχουμε αντικειμενική ενημέρωση", τότε τι άλλο να υποθέσω κι εγώ;; Δε θυμάμαι αν ήσουν εσύ που διατύπωσες τη συγκεκριμένη άποψη, πάντως τη διάβασα στο θρεντ και μάλιστα όχι μία φορά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΡΤ - Δημόσια τηλεόραση (όχι τεχνική συζήτηση)

Δεν είναι θέμα βαφτίσματος ή χαρακτηρισμού. Όταν κάποιος ενοχλείται όταν η ΕΡΤ αβαντάρει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επί κυβέρνησής τους, αλλά ξαφνικά παύει να ενοχλείτα όταν συνεχίζει η ίδια ακριβώς πρακτική, απλά με αλλαγμένο αφεντικό τον ΣΥΡΙΖΑ, και μάλιστα λέγοντας ότι "ευτυχώς που έχουμε αντικειμενική ενημέρωση", τότε τι άλλο να υποθέσω κι εγώ;; Δε θυμάμαι αν ήσουν εσύ που διατύπωσες τη συγκεκριμένη άποψη, πάντως τη διάβασα στο θρεντ και μάλιστα όχι μία φορά.

Δεν υπάρχουν συριζαίοι. Ολοι σταμάτησαν να υποστηρίζουν τον σύριζα αφού πρώτα τσακώθηκαν με οτιδήποτε πετάει, περπατάει, και κολυμπάει γιατί δεν ήταν μαζί τους (άρα ήταν "απέναντι") και έκανε κακή κριτική προεκλογικά στον σύριζα. Τώρα σχεδόν όλοι είναι ανταρσυα, λαεν και πλεύση, και επίσης σχεδόν όλοι δηλώνουν οτι τον είχαν καταλάβει απο την αρχή τον ρόλο που έπαιζε ο Τσίπρας και οι άλλες μουτσούνες πέριξ αυτού, η πλειοψηφία τους ξανααγάπησε το κκε μετά τα όσα του έσουραν και οι περισσότεροι έχουν ένα κενό μνήμης μεταξύ 2012-2016 ή το ιδεολογικό αμυντικό τους σύστημα δεν θέλει να θυμάται.. :)))

Ποιος μπουρδολογει βρε Σωκρατη.

Ο Βλασης ειναι και φιλος και εγκριτος απο παμπολες αποψεις συνομιλητης.

Φανταζομαι οτι και εκεινος ομως οπως και ολοι μας γινεται σοφοτερος απο τις αποψεις των αλλων που τυγχανει να ειναι περισσοτερο γνωστες του συγκεκριμενου χωρου.

Πχ εγω δεν εκανα σε κανεναν διαλεξη για το πως λειτουργουν οι τραπεζες γιατι ειμαι οντως ασχετος.

Το θεμα ομως της ΕΡΤ και του συγκεκριμενου χωρου ειναι ο εργασιακος μου χωρος οποτε οχι μονο δεν κρυβομαι αλλα θα λεω οτι ξερω και οτι μαθαινω οσο και να μην αρεσει σε καποιους η αποψη μου.

Γνώμη ΣΟΥ αυτή.Το κοινό έχει άλλη γνώμη.Οι αγώνες σκίζουν.Πιάνουν , οι ''μικροί'' 500.000-800.000 τηλεθεατές.Μην πούμε για τους μεγάλους που πάνε πάνω 1 εκ....Αυτό έχει τα ανάλογα έσοδα.

Τι ειναι γνωμη ΜΟΥ ?

Οτι ειναι γελοιοτητα οτι εχουν συμφωνησει πχ με τον Απολλωνα Σμυρνης να παρει 1,45 μυρια και του χρονου εγγυημενα ενω ειναι πρωτο φαβορι για να πεσει κατηγορια ? Πλακα κανουμε τωρα ?

Για να εχει εσοδα ενα καναλι απο τετοια γεγονοτα πρεπει να εχει ενα σοβαρο team που να ασχολειται και να κλεινει καλα πακετα με τις διαφημιστικες.

Μαντεψε ποσο σοβαρο ειναι το αντιστοιχο team της ΕΡΤ τωρα...

Υπαλληλοι που βρεξει χιονισει θα ειναι στις θεσεις τους δεν μπορουν να ενδιαφερθουν να προσελκυσουν καλυτερες συμφωνιες. ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΡΤ - Δημόσια τηλεόραση (όχι τεχνική συζήτηση)

Σκόπιμα (μάλλον) "ξέχασες" τρεις λέξεις απ'το ποστ μου, προφανώς γιατί σου χάλαγαν το συμπέρασμα που έβγαλες. Ξαναδιάβασέ το, στις έβαλα παραπάνω με κοκκινάκι να μη σου ξεφύγει. Κάποιοι από μας την κράζαμε την ΕΡΤ και το 2014 όταν έκανε την μνημειωδώς γελοία συνέντευξη στο Σαμαρά. Θα το θυμάσαι, τότε όλοι κράζαμε εδώ μέσα. Αναρωτιέμαι γιατί κάποιοι ξαφνικά σταματήσατε.

Σοβαρά τωρα μου λες ότι οι δυο κοκκινες λεξεις αλλαζουν κατι σε αυτό που εγραψες;
Δηλαδη η συνέντευξη του Σαμαρα το 14 ηταν καλύτερη σε σχεση με την προπαγάνδα της ιδιωτικής τηλεροασης σαν και αυτή που σου παρέθεσα στο βιντεο ενώ η ιδια τυπου συνεντευξη με το Τσιπρα πριν λιγο καιρο είναι χειρότερη;
Εγινε (στην παρουσα συγκυρία όπως λες) η ιδιωτικη τηλεόραση καλύτερη ;
Και η συνέντευξη που αναφέρεις, αλλα και το το βιντεο που παρέθεσα παραπανω της ιδιας χρονιας είναι.
Τι να σου πω;
Εγω και για τα δυο την ιδια ακριβως αισθηση εχω και την εχω γράψει σε προηγούμενη σελιδα.
Οσες κυβερνήσεις και αν εχουν περασει την ιδια χρήση κανουν στην δημόσια τηλεοραση
Παρολα αυτά ακομα και το κουκλοθέατρο των συνεντεύξεων που αναφέρεις δεν φτανει στο επιπεδο του βιντεο που σε παρέθεσα παραπάνω και που μαλλον κανεις γαργάρα.

Αντικειμενική ενημερωση δεν εχουμε από κανεναν και δεν νομιζω να διάβασες σε αυτό το τοπικ αυτό που γραφεις.
Μιλαμε για το επιπεδο ενημέρωσης ( συγκεκριμένα σε δελτια ειδησεων) και αυτό που ξανα γραφω είναι είναι πως αν θελουμε να ειμαστε ειλικρινής και όχι να κρυβόμαστε πισω από τα δακτυλο μιλωντας μονο για την κακη ΕΡΤ τοτε θα πρεπει να τα κοιταξουμε όλα και όχι να βαπτίζουμε την προπαγανδα των ιδιωτικών καναλιων κριτική.

Τι ειναι γνωμη ΜΟΥ ?

Οτι ειναι γελοιοτητα οτι εχουν συμφωνησει πχ με τον Απολλωνα Σμυρνης να παρει 1,45 μυρια και του χρονου εγγυημενα ενω ειναι πρωτο φαβορι για να πεσει κατηγορια ? Πλακα κανουμε τωρα ?

Για να εχει εσοδα ενα καναλι απο τετοια γεγονοτα πρεπει να εχει ενα σοβαρο team που να ασχολειται και να κλεινει καλα πακετα με τις διαφημιστικες.

Μαντεψε ποσο σοβαρο ειναι το αντιστοιχο team της ΕΡΤ τωρα...

Υπαλληλοι που βρεξει χιονισει θα ειναι στις θεσεις τους δεν μπορουν να ενδιαφερθουν να προσελκυσουν καλυτερες συμφωνιες. ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ.

Αυτα είναι σωστά και εν μέρει συμφωνώ. Αποδεικνύουν ότι οσον αφορά τις μεταδώσεις τεχνικά και γενικότερα, εκει στη ΕΡΤ είναι ασχετοι, απροετοίμαστοι θα έλεγα, γιατί ποτέ δεν είχαν την παραμικρή πρόθεση να αναμιχθούν σε αυτή τη δουλειά. Εδω η ΕΡΤ είχε παραδωσει τα δικαιώματα της Εθνικής στους ιδιωτες, τι να λέμε τωρα..

Πληρώνουμε τα σπασμένα των ποδοσφαιρικών παραγόντων και τη γενικότερη διαλυση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.
Ως εκ τούτου το να βλέπουμε κανένα ματσάκι τσάμπα ήταν μια θετική "παρενέργεια" αυτής της κυβερνητικής παρέμβασης.
Ο τελικός οικονομικός απολογισμός, θα γίνει στο τέλος και μόνο τότε θα μάθουμε το λογαριασμό

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

χαχαχαχχα

επιχειρηση ξεκαρφωμα για τον φουκαρα τον παλαιοπασοκο νυν συριζοφρουρο Καψωχα.

για να δείτε πάντως πώς ξεκίνησε η ελληνική ραδιοφωνία και κυρίως η τηλεόραση προτείνω το de profundis του Κάρτερ, Γιώργος Ν. Ελληνική ραδιοφωνία τηλεόραση : Ιστορία και ιστορίες: Μαρτυρία / Γιώργος Ν. Κάρτερ. - 1η έκδ. - Αθήνα : Εκδόσεις Καστανιώτη, 2004. - http://biblionet.gr/book/88087/Κάρτερ,_Γιώργος_Ν./Ελληνική_ραδιοφωνία_τηλεόραση

θα μάθετε όπως κι εγώ έμαθα πολλά

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

χαχαχαχχα

επιχειρηση ξεκαρφωμα για τον φουκαρα τον παλαιοπασοκο νυν συριζοφρουρο Καψωχα.

Τελικά τι είπε? τίποτε.

Μάλλον τον εαυτό του εκθέτει όταν λέει "όποιος ήθελε και ασχολούταν έβρισκε".

Αυτός λοιπόν που ήξερε, γιατί δεν έκανε καταγγελίες?

Μα τι λέει? ειλικρινά δηλαδή...