Κοίτα αυτό που κάνεις λέγεται ''υπεκφυγη''.
Σου έχω δώσει 3 λινκ από τις 30.10 και εσύ μένεις στην φράση ότι η 2η ματιά το έδειξε εχθές.Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.
Μόλις είδα πως το κεντρικό δελτίο προβάλλεται και στην HD συχνότητα με την διαφορά πως αυτό απευθύνεται σε όσους έχουν προβλήματα ακοής.
Επιτέλους ίση αντιμετώπιση αφού εδώ και χρόνια τα δελτία ειδήσεων στην νοηματική είχαν ένα 5 λεπτο στο απογευματινό δελτίο.
Δηλαδή ένα ξεμπέρδεμα σαν υποχρέωση χωρίς πολλά πολλά.
Ελπίζω να διατηρηθεί η παράλληλη μεταδοση του κεντρικού δελτίου στην νοηματική.
Εγώ κάνω υπεκφυγή ?
"Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, επιδίκασε σε δύο συνταξιούχους της ΔΕΗ πόσο σχεδόν 3.400 ευρώ, που είχαν περικοπεί με βάση τους νομούς 4051 και 4093 του 2012, τους νόμους δηλαδή που το ΣτΕ έχει κρίνει αντισυνταγματικούς.
Το δικαστήριο αναγνωρίζει την υποχρέωση του εναγόμενου ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (νυν ΕΦΚΑ) να καταβάλει στους δύο συνταξιούχους το ποσό των 3.386 ευρώ νομιμοτόκως (6% ετησίως) από την επίδοση της αγωγής.
Δεν είναι η πρώτη απόφαση που δικαιώνει συνταξιούχους, ωστόσο εδώ ανακύπτουν δύο νέα δεδομένα:
1) Το πόσο όχι μόνο επιδικάστηκε, αλλά εξοφλήθηκε από τον ΕΦΚΑ. Τα χρήματα πιστώθηκαν ήδη στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δυο συνταξιούχων, την προηγούμενη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου.
2) Για την αγωγή αυτή η Τριμελής Επιτροπή του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που συνεδρίασε στις 7 Μαΐου, αποφάσισε να μην ασκήσει έφεση. Κι αυτό γιατί δεν υπάρχει παραδεκτός και βάσιμος λόγος, αφού η απόφαση συνάδει με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Για αυτά τα 2 δεδομένα, βάλε μου λινκ απο αναφορές της ΕΡΤ να δούμε τα αντανακλαστικά της. Μη μου βάζεις λινκς απο προηγούμενες συζητήσεις, ευχολόγια και πλατφόρμες του ΕΦΚΑ - οτι δήθεν κάτι έκαναν, οι δημόσιες υπηρεσίες, όσο ήξεραν οτι το δημόσιο θα ασκούσε έφεση και θα πήγαιναν στα αζήτητα... Τώρα έχουμε δεδικασμένο και τα λεφτά έχουν ήδη πιστωθεί στους 2 δικαιούχους... Την άμεση απόκριση της ερτ στην είδηση αυτή θέλω να δω.
Για την ώρα κάνουν επενδύσεις για την επικοινωνία με το υπερπέραν... (δεν ξέρω, δεν το είδα, αλλά έχει πλάκα αν το έβαλαν έτσι!! ):Banane0:
https://www.protothema.gr/greece/ar...n-evalan-fotografia-tou-makaristou-prokopiou/
![]()
Ελλάδα 2013....σαν Ελλάδα 1941.Ούτε η χούντα δεν έκλεισε σταθμούς....ούτε η χούντα.
''Τα τελευταία λεπτά της Ελληνικής Ραδιοφωνίας''
«Κάπου εδώ κλείνουμε αγαπητοί ακροατές… Η φωνή της ελληνικής Ραδιοφωνίας σιγεί! Καλή συνέχεια… θα τα πούμε… θα ξαναβρεθούμε… Τα μικρόφωνα αυτά κλείνουν. Ψυχή Βαθιά!». Με τα λόγια αυτά έκλεισε την εκπομπή του ο δημοσιογράφος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Νίκος Τσιμπίδας, όταν αναγκάστηκε να αφήσει το στούντιο κατόπιν αστυνομικής εντολής.
...
Ελλάδα 2013....σαν Ελλάδα 1941.Ούτε η χούντα δεν έκλεισε σταθμούς....ούτε η χούντα.
Πραγματικά πολύ συγκινητικό.
Ευτυχώς έχουμε το μνημείο πεσόντων/εγκλωβισμένων στο ασανσέρ, να θυμόμαστε τέτοιες ηρωικές στιγμές.
![]()
Απάντηση σε αυτό που έγραψα υπάρχει, ή ''άλλα λόγια να αγαπιόμαστε'';
Τη στιγμή που ήταν δικαίωμά της να τα κλείσει, που είναι το πρόβλημα; Δικά της κανάλια ήταν, ότι ήθελε τα έκανε. Δεν έκλεισε δα και το Πολυτεχνείο.
Αν χρειάστηκε όντως βια για να κλείσουν, αυτό λέει πολλά για το τι πίστευαν οι υπάλληλοι και οι συνδικαλιστές της ΕΡΤ. Το ότι ήταν το τσιφλίκι τους και δεν είχε κανείς το δικαίωμα να τους αγγίξει. Απαράδεκτα πράγματα.
Μετά απέκτησαν και "νεκρούς". Γελοία πράγματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.