ΕΡΤ - Δημόσια τηλεόραση (όχι τεχνική συζήτηση)

Εγώ μια χαρά έχω βολευτεί με τις κάρτες μνήμης!

Μια 32gb χωράει πολλές ώρες μουσική.

Βρε εννοείται, εγώ με Car Play λειτουργώ εξάλλου... αλλά σκέφτομαι κάποιον σαν πχ τη μάνα μου, σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί με κάρτες μνήμης κλπ... απλά δε θα έχει ραδιόφωνο.

Απάντηση: Re: ΕΡΤ - Δημόσια τηλεόραση (όχι τεχνική συζήτηση)

Βρε εννοείται, εγώ με Car Play λειτουργώ εξάλλου... αλλά σκέφτομαι κάποιον σαν πχ τη μάνα μου, σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί με κάρτες μνήμης κλπ... απλά δε θα έχει ραδιόφωνο.

Προς το παρόν, το DAB συνυπάρχει με τα FM σχεδόν σε όλες τις συσκευές DAB σε σπίτι κι αυτοκίνητο. Το πρόβλημα θα είναι όταν απαγορευτούν οι εκπομπές FM όπως έγινε ήδη με την αναλογική τηλεόραση και δεν υπάρχει ποικιλία σταθμών. Αλλά δεν νομίζω να φτάσουμε ποτέ σ'αυτό το σημείο

DAB radio was the future … until live streaming and podcasts arrived
http://theconversation.com/dab-radio-was-the-future-until-live-streaming-and-podcasts-arrived-95250

Eδώ το blu ray πωλείται 15 χρόνια στις αγορές, η τιμή έχει πέσει στο χώμα κι ακόμα οι μισές συσκευές που πωλούνται είναι dvd... :))

Προς το παρόν, το DAB συνυπάρχει με τα FM σχεδόν σε όλες τις συσκευές DAB σε σπίτι κι αυτοκίνητο. Το πρόβλημα θα είναι όταν απαγορευτούν οι εκπομπές FM όπως έγινε ήδη με την αναλογική τηλεόραση και δεν υπάρχει ποικιλία σταθμών. Αλλά δεν νομίζω να φτάσουμε ποτέ σ'αυτό το σημείο

DAB radio was the future … until live streaming and podcasts arrived
http://theconversation.com/dab-radio-was-the-future-until-live-streaming-and-podcasts-arrived-95250

Θα αργήσει λογικά... στην Ε.Ε. μόνο η Νορβηγία έκανε παύση εκπομπών..όλες οι άλλες χώρες που έχουν DAB εδώ και χρόνια (Αγγλία, Ιταλία, Σουηδία, κλπ ) δεν έχουν κάνει κάτι.

και όπως έχω ξαναγράψει, ολόκληρη η μπάντα των FM ήταν στριμωγμένη ανάμεσα σε δυο τηλεοπτικά κανάλια. Το να λέμε ότι θα αξιοποιηθεί για άλλες χρήσεις είναι αστείο...

Σήμερα έχει τηλεμαραθώνιο για το Χαμόγελο.Όσοι δώσουν αυτά τα 2,60 νομίζω θα έχουν κάνει την καλή πράξη της ημέρας.

Το 2018 πήγε καλά για την ΕΡΤ σε επίπεδο τηλεθέασης ειδικά με τους αγώνες ποδοσφαίρου. Όμως κατόρθωσε να πλασαριστεί 4 φορές μέσα στην κορυφαία 10άδα. Ο αντίλογος βέβαια είναι ότι δεν πρόκειται για δικές της παραγωγές σε δικά της στούντιο. Δείτε:

Το 7 Μέρες TV συγκέντρωσε τα 10 πιο επιτυχημένα προγράμματα της χρονιάς και μας παρουσιάζει το top 10 το οποίο κρύβει… εκπλήξεις και ανατροπές.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά:

10. Οι Αταίριαστοι – ΣΚΑΪ
Η απογείωση στα νούμερα τηλεθέασης ήρθε μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, όπου ο ΣΚΑΪ δεν έπαψε λεπτό να βρίσκεται.

9. The Voice – ΣΚΑΪ
Η τρίτη σεζόν αποδείχθηκε και η πιο επιτυχημένη του μουσικού σόου.

8. Έλα στη θέση μου – ALPHA
Η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο λίγο πριν το φινάλε της 2ης σεζόν.

7. Μακεδονικό συλλαλητήριο – ΣΚΑΪ
Η τηλεθέαση άγγιξε το 38%.

6. Τελικός Champions league Ρεάλ Μανδρίτης VS Λίβερπουλ – ΕΡΤ
Η Ρεάλ κέρδισε ξανά την πολυπόθητη κούπα και η ΕΡΤ… πληθώρα τηλεθεατών.

5. Στρατιωτική παρέλαση 25ης Μαρτίου – ΕΡΤ
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η στρατιωτική παρέλαση είχε την τιμητική της.

4. Στην υγειά μας ρε παιδιά – ΣΚΑΪ
Η χρονιά μπήκε με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα και καλεσμένους τους παίκτες του «Survivor 1». Η υψηλή τηλεθέαση ήταν κάτι περισσότερο από αναμενόμενη.

3. Survivor – ΣΚΑΪ
Χρειάζεται να πει κανείς κάτι παραπάνω; Ο πρώτος κύκλος του Survivor στον ΣΚΑΪ αποδείχτηκε σαρωτικός, την ώρα που ο επόμενος δεν εντυπωσίασε κανέναν.

2. Τελικός Eurovision
Η Ελένη Φουρέιρα ήταν για την Ελλάδα νικήτρια. Και όλοι συντονίστηκαν να την δουν να κερδίζει. Έχασε στο παρά ένα αλλά, η ΕΡΤ κατάφερε να σημειώσει νούμερα σχεδόν εξωπραγματικά.

1. Τελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου Γαλλία VS Κροατία – ΕΡΤ

https://dailymedia.gr/tv/79190/tile...ssotero-oi-tiletheates-vasei-tiletheasis.html

Πέντε πλασαρίσματα ο ΣΚΑΙ, τέσσερα η ΕΡΤ κι ένα ακόμη ο ALPHA.

Δεν λεει τιποτα αυτο.

Αυτα τα ειχε παντα. Ειναι σιγουρακια για την αγορα.

Αλλα και παλι θα θυμαστε τι ειχε γινει με το μουντιαλ και τις διαφημισεις ετσι ?

Οταν στο διαφημιστικο σου τμημα εχεις δημοσιους υπαλληλους που βρεξει χιονιζει θα παρουν τον μισθο τους γιατι να σκανε και αν μπηκε μεσα 2,7 μυρια απο ενα προιον που αλλος θα ειχε βγαλει και κερδος ?

Είπανε από που ότι ξέρουν πόσα ήταν τα έξοδα της ΕΡΤ για αυτήν την διοργάνωση;
Και από πού ξέρουν πόσα ήταν τα έσοδα της ΕΡΤ από αυτήν την διοργάνωση;

Η ΕΡΤ έφτασε σε πώληση στιγμιοτύπων από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες των 7 ομάδων της Super League των οποίων τα δικαιώματα διαθέτει, στο Open TV.
190.400 για στιγμιότυπα 68 αγώνων. 2.800 πλέον Φ.Π.Α. ανά αγώνα, για αγώνες από την 11η έως την 30η φετινή αγωνιστική.

Φυσικά, η συμφωνία διατίθεται δημοσίως στην Διαύγεια: Πώληση στιγμιοτύπων ποδοσφαιρικών αγώνων στον τηλεοπτικό σταθμό Open TV.

Για να δουμε ποτε θα αρχισουν τις απεργιες και φετος για να γινουν κι αλλες προσληψεις.

Σε λιγο θα βγουνε και τα πρωτα ανεκδοτα :

"ποσοι ερτατζηδες χρειαζονται για να φορτωσουν την κασετα του Τιμοθεου Κωνστα ?"

Για να δουμε ποτε θα αρχισουν τις απεργιες και φετος για να γινουν κι αλλες προσληψεις.

Σε λιγο θα βγουνε και τα πρωτα ανεκδοτα :

"ποσοι ερτατζηδες χρειαζονται για να φορτωσουν την κασετα του Τιμοθεου Κωνστα ?"
Κανενας. Πληρωνουν εξωτερικο συνεργατη για να την αλλαξει :p

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κατσε κατω ρε που θες και να μιλησεις οταν μιλαει ο Πολακης.:flipout:

Ρε καλα λεω.......ξηλωμα του "δημοσιογραφικου" τομεα της ΕΡΤ και οτιδηποτε " ενημερωτικου".

Φτανει τοση προπαγανδα υπερ της όποιας κυβερνησης.

Ξήλωμα από ποιόν; από την επόμενη κυβέρνηση; μα αυτό δεν θα είναι η μέγιστη επέμβαση και ακύρωση της ανεξαρτησίας των μέσων ενημέρωσης; δεν θα θεωρηθεί η revanche για την ακύρωση του μαύρου στην ΕΡΤ;

Και μήπως θα οδηγήσει την βαθμολόγηση από το Free Media Index και πάλι στα τάρταρα όπως έγινε από την αρχή της κρίσης και κορυφώθηκε με τις ενέργειες της κυβέρνησης Σαμαρά το 2014; Θυμίζω ότι το 2010 η Ελλάδα ήταν στη θέση 63 με χαρακτηρισμό των μέσων ενημέρωσης Free, https://freedomhouse.org/report/freedom-press/freedom-press-2010, το 2013 στη θέση 83 με Μποτσουάνα και Ελ Σαβαδόρ https://freedomhouse.org/report/freedom-press/freedom-press-2013 το 2014 στη θέση 99 https://freedomhouse.org/report/freedom-press/2014/greece και σήμερα με τη χούντα του ΣΥΡΙΖΑ είναι στη θέση 74 https://rsf.org/en/ranking.

Μήπως μπορείς να φανταστείς πού θα πάει το σκορ και η θέση αν παρέμβει κάποιος στην ΕΡΤ για να ξηλώσει τον ειδησεογραφικό τομέα;

Απο οποιον θελει. Ας το κανει μια διακομματικη επιτροπη.

Αυτο δεν ειναι ενημερωση. Ειναι προπαγανδιστικο μαγαζι της εκαστοτε κυβερνησης.

Και οσο παει χειροτερευει.

Το καναλι μπορει να γινει κοσμημα και χωρις την "ενημερωση" .

Ρεβανσισμος θαταν να κλεισει ολο το καναλι οχι ενας τομεας του μονο. Οι δημοσιογραφοι μπορουν καλλιστα να πανε σε αλλη υπηρεσια του δημοσιου παντως δεν θα μεινουν στον δρομο .

Και μονο αυτοι περισσευουν. Οι τεχνικοι που ασχολουνται με τον τομεα αυτο θα μπορουν να απασχοληθουν στις υπολοιπες παραγωγες της ΕΡΤ για τις οποιες νοικιαζονται εξωτερικοι συνεργατες με τιμες πακετα και να αποφευχθει η προσληψη κι αλλων συμβασιουχων.

Απο οποιον θελει. Ας το κανει μια διακομματικη επιτροπη.

Αυτο δεν ειναι ενημερωση. Ειναι προπαγανδιστικο μαγαζι της εκαστοτε κυβερνησης.

Και οσο παει χειροτερευει.

Το καναλι μπορει να γινει κοσμημα και χωρις την "ενημερωση" .

Ρεβανσισμος θαταν να κλεισει ολο το καναλι οχι ενας τομεας του μονο. Οι δημοσιογραφοι μπορουν καλλιστα να πανε σε αλλη υπηρεσια του δημοσιου παντως δεν θα μεινουν στον δρομο .

Και μονο αυτοι περισσευουν. Οι τεχνικοι που ασχολουνται με τον τομεα αυτο θα μπορουν να απασχοληθουν στις υπολοιπες παραγωγες της ΕΡΤ για τις οποιες νοικιαζονται εξωτερικοι συνεργατες με τιμες πακετα και να αποφευχθει η προσληψη κι αλλων συμβασιουχων.

Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει και τι πληροφορίες έχουν οι τυπολογίες... αλλά αν ναι, κάτι σε Σαμαρά Νο2 μου κάνει...

http://www.typologies.gr/to-schedio...i-3-radiofonikoi-kai-meion-1-300-ergazomenoi/

[h=1]Το σχέδιο της ΝΔ για την …ΝΕΡΙΤ: Ένας τηλεοπτικός σταθμός και 3 ραδιοφωνικοί και μείον 1.300 εργαζόμενοι![/h]

---

Όσο τώρα για δημόσια τηλεόραση, χωρίς ενημέρωση και δημοσιογράφους... ε δεν την κλείνουν και τελείως αν είναι έτσι!

Παρεμπιπτόντως, σε ποιο τομέα του δημοσίου να βάλουν τους δημοσιογράφους, να κάνουν τι ακριβώς, να γράφουν δελτία τύπου;