ERT FEED κανονικό πρόγραμμα

Στην Χιο με 1μ πιατο και DM800 η ΝΕΤ βγαινει ανετα ,αλλα οχι η ΕΤ3 στην συχνοτητα της ΕΤ3 κατεβαζει παλι την ΝΕΤ.

Έχω T90 με κέντρο στις 28.2°. Αυτή τη στιγμή δεν έχω σήμα στην ΕΤ-3.

Αρα να μην προσπαθω ,γιατι δοκιμασα και με τον παλιο καλο ΝΟΚΙΑ 9600 αλλα και εκει μονο την ΝΕΤ κατεβασα.

την κατέβασα στον 5402 ανεβάζοντας λίγο τη συχνότητα
στον vu uno όχι

Attachments

• et3.jpg
    et3.jpg
    138.6 KB · Views: 152
Είμαι περίεργος για ποιον εκπέμπουν όμως και ποιος είναι ο provider. Υποψιάζομαι ότι ίσως είναι backup/τροφοδοσία για μετάδοση από web, διότι σε καμία περίπτωση αυτή η εκπομπή δεν απευθύνεται σε DTH λήψη, τουλάχιστον στην Ελλάδα (στο σύνολο της).

Γνωρίζω πως φευγω λίγο απο το θέμα αλλα ας με συγχωρήσεις Σεραφείμ. Η διακοπή της ΕΡΤ και ERT WORLD εχει φερει τόσο την κατακραυγή στην Ελλάδα, όσο και αρκετη δυσαρεσκεια στους παγκόσμιους ραδιοτηλεοπτικούς παρόχους μιας και το ERT WORLD (στην καλωδιακή του μορφή) ειναι μια υπηρεσία επι πληρωμή, την οποια συμπεριλαμβάνουν σχεδόν όλοι. Αναφεροντας τον μεγαλύτερο τοπικό πάροχο, η Comhem και η Tele2, εβγαλαν ανακοίνωση στην αρχική σελίδα των υπηρεσιών τους πως για οικονομικούς λόγους ο Ελληνικός κρατικός ραδιοτηλεοπτικός τομέας έκλεισε και πως όσοι ειναι συνδρομητές να επικοινωνήσουν μαζι μας κτλ κτλ.

Re: Απάντηση: ERT FEED κανονικό πρόγραμμα

Είμαι περίεργος για ποιον εκπέμπουν όμως και ποιος είναι ο provider. Υποψιάζομαι ότι ίσως είναι backup/τροφοδοσία για μετάδοση από web, διότι σε καμία περίπτωση αυτή η εκπομπή δεν απευθύνεται σε DTH λήψη, τουλάχιστον στην Ελλάδα (στο σύνολο της).

Έτσι πρέπει να ειναι γιατί χτες που παρακολούθησα λίγο το νετ πιξελάριζε σε μεγάλο βαθμό όπως στο web

Σε αυτό έρχεται να προστεθεί ότι ούτε στη ΝΕΤ, ούτε στην ΕΤ3, αναφέρονται σε banner oι παράμετροι δορυφορικής λήψης, όπως γινόταν με την αναμετάδοση της EBU. Αναφέρονται μόνο οι τρόποι θέασης από το διαδίκτυο. Στο ertopen ακόμα υπάρχει το "call and plea for satellite capacity".
Παραμένει βέβαια το ερώτημα ποιός πληρώνει την αναμετάδοση...

Last edited:
Κατεβαινει σταθερα και η ΕΤ3 στην συχνοτητα 11490V SR1667 FEC 3/4 με λιγο ασθενεστερο σημα απο την ΝΕΤ.

Καλό είναι να αναφέρετε και με τί δέκτη κάνετε λήψη παιδιά

Ελληνικά κανάλια πάντως σε γερμανόφωνους δορυφόρους δεν θυμάμαι.

Απάντηση: Re: ERT FEED κανονικό πρόγραμμα

παιζουν ακομα η τσαμπα προσπαθω???