ΕΡΤ ΗD

Status
Not open for further replies.
Re: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

Η μεταδοση αφορά την ποιότητα εικόνας και κάλυψης. Αποψε, η κάλυψη της κρατικης τηλεορασης ειναι τουλάχιστον ερασιτεχνικη. Ποιοτητα εικόνας sd, κάμερες που τρεμουν, ανθρωποι περνάνε μπροστα απο αυτές, εκτος εστίασης πλάνα, μόνο επαγγελματισμό δημόσιας τηλεορασης δεν δειχνουν.

Με τόσο Αντ1 τώρα τελευταία, κόντεψα να ξεχάσω πως είναι το πραγματικό HD. Εξαιρετική εικόνα από τα στούντιο της ΕΡΤ για το pre-game του Champions League.

γιατι κανει αυτα τα σπασιματα η εικονα της ερτ στο HD και μου σπαει τα νευρα?

Απάντηση: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

Πρόβλημα της Ερτ προφανώς. Στο ZDF HD δεν το έκανε.

αρα ειναι γενικο το προβλημα και οχι εδω στο τοπικο πομπο και μενα ετσι κανει η ΕΡΤ στο HD καναλι

Διακρίνω και εγω την προβληματική κάλυψη της ert HD από την αρχη του παιχνιδιού..

Αναγκάστηκα να το γυρίσω στο ZDF HD.

Μιλάω για σπασίματα Πάνο γιατί η εικόνα μοιάζει υπερφωτισμένη.

Ούτε από τα καλύτερα HD είναι σπασίματα πάντως εγώ δεν έχω. Θέαση από nova.

Δεν ξέρω τι φταίει. Προφανώς η επίγεια λήψη έχει πρόβλημα, αν και μια αναφορά φίλου από λήψη μέσω eutelsat 3.1 θα είχε ενδιαφέρον.

Και εγώ είδα σπασίματα από ΕΡΤHD Στον ΟΤΕ δεν είχε. Πολύ φωτεινή η εικόνα και στους 2 λίγο πιό θολή στην ΕΡΤ
Και εγώ από Υμηττό βλέπω.

Που να δείτε στην εκπομπή με εικόνα από το γήπεδο. Αντάρα όπως λέμε στο χωριό! Όλη η εικόνα πιξελ και ο ήχος γκζ-γκζ κλπ.....

και εγω απο υμηττο βλεπω και οντως στην ψηφιακη μεταδοση η εικονα ηταν υπερφωτισμενη.

Και από τις 3Ε είχε αυτά τα σπασίματα.

Και σε μένα αυτό δε μου φάνηκε για τόσο HD, πιο φωτεινό upscale ίσως ναι.
Αλλά τα σπασίματα υπήρχαν. Τώρα γιατί να τα έχει η ερτ που έδωσε εικόνα και οι άλλοι δεν είχαν τι να πω.

Πέρα απ τα σπασίματα που ήταν άκρως εκνευριστικά, η κάτω μισή εικόνα είχε πολύ θόρυβο και κακή ευκρίνεια, όπως έχω ξαναπεί την ποιότητα υψηλής ευκρίνειας του πρώτου χρόνου λειτουργίας της ERT HD πριν καν εκπέμψουν τα ιδιωτικά κανάλια ψηφιακά δεν τα χω ξαναδεί, κρίμα.

Status
Not open for further replies.