ΕΡΤ ΗD

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Εντυπώσεις από τη hd μετάδοση της ΕΡΤΗD

Παιδια βασιζομενος καθαρα στο ματι μου αυτη η εικονα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ. ΓΙΑ UPSCALED ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ...

Re: Εντυπώσεις από τη hd μετάδοση της ΕΡΤΗD

Κινδυνεύοντας να χαρακτηριστώ προκατειλημμένος, θα πω ότι αυτό που βλέπω αυτή τη στιγμή δεν με εντυπωσιάζει. Δεν είδα την προηγούμενη HD μετάδοση, αλλά αυτή δεν λέει και τίποτα το ιδιαίτερο. Έχω δει πολύ καλύτερη ανάλυση. Κάτι πάει λάθος σε αυτό που βλέπω και επειδή ξέρω τις μεταδόσεις του iTV, αυτό που βλέπω δεν συγκρίνεται με HD από το iTV

καμμια σχεση παιδια με το προηγουμενο ματς, αυτη η εικονα δεν εχει σχεση με την προηγουμενη! ψιλοχαλια!

Όντως δεν έχει σχέση με την προηγούμενη μετάδοση.
Κρίμα!

1)Η πρώτη μετάδοση ήταν σαφώς καλύτερη από την σημερινή.
2)Βελτιώθηκε ο ήχος σήμερα.
3)Ο μέσος όρος bitrate ~9mbit

Μέτρια εικόνα για hd πολύ καλύτερη δε από αυτή της ΝΕΤ.Και εγώ παρατηρώ μια βελτίωση στον ήχο.
Posted via Mobile Device

κατι γενικοτερα που θελω να τονισω ειναι οτι οταν ειδα ισπανικο ματς μεσω νοβα σε HD (τελικος ρεαλ -μπαρτσα), αλλα και το ματς της προηγουμενης τεταρτης νομιζω οτι η εικονα ηταν παραπλησια αν οχι ιδια.αυτο που βλεπω αποψε μου θυμιζει εντονα μεταδοση απο αγγλικο πρωταθλημα σε εικονα HD ΝΟΒΑ.οπως επισης συγκρινοντας γαλλικο πρωταθλημα HD εχει πολυ καλυτερη ποιοτικα εικονα σε σχεση με το αγγλικο (παντα μεσω νοβα).ειδικος δεν ειμαι αλλα μηπως παιζει ρολο η παραγωγη που δινει το ματς?

Re: Απάντηση: Εντυπώσεις από τη hd μετάδοση της ΕΡΤΗD

κατι γενικοτερα που θελω να τονισω ειναι οτι οταν ειδα ισπανικο ματς μεσω νοβα σε HD (τελικος ρεαλ -μπαρτσα), αλλα και το ματς της προηγουμενης τεταρτης νομιζω οτι η εικονα ηταν παραπλησια αν οχι ιδια.αυτο που βλεπω αποψε μου θυμιζει εντονα μεταδοση απο αγγλικο πρωταθλημα σε εικονα HD ΝΟΒΑ.οπως επισης συγκρινοντας γαλλικο πρωταθλημα HD εχει πολυ καλυτερη ποιοτικα εικονα σε σχεση με το αγγλικο (παντα μεσω νοβα).ειδικος δεν ειμαι αλλα μηπως παιζει ρολο η παραγωγη που δινει το ματς?

Και εγω πιστευω πως ειναι θεμα παραγωγης...

Re: Απάντηση: Εντυπώσεις από τη hd μετάδοση της ΕΡΤΗD

Συμφωνώ φίλε αυτό συμβαίνει με τις hd μεταδόσεις από αγγλία το έχω παρατηρήσει :a0210:

καμια σχεση με την προηγουμενη μεταδοση η διαφορα για αυτους που γνωριζουν φαινεται....κριμα,ασ ελπισουμε να ειναι λογω αγγλικης παραγωγης...

παντως η εικονα ειναι καλυτερη απο της νετ και οντως ο ηχος πρεπει να εχει βελτιωθει.

θα συμφωνησω απολυτα για το αγγλικο πρωταθλημα
την παραγωγη των αγωγων την κανει το premierleaguetv που δεν μοιαζει με hd αλλα με upscaled με bitrate γυρω στα 8-9ενω τον ιδιο αγωνα το sky βλεπεις πραγματικα hd εικονα
παντως σημερα ιδια εικονα με την ερτ περνω και απο το sky italia και απο hd suisse

παντως η εικονα ειναι καλυτερη απο της νετ και οντως ο ηχος πρεπει να εχει βελτιωθει.

Με Αλέκο στο μικρόφωνο, όλα ακουγονται καλύτερα! :adore:

Οι παραγωγές του Αγγλικού, είναι ότι καλύτερο υπάρχει από θέμα εξοπλισμού, με πολύ υψηλά στανταρ. Επίσης όλο το Αγγλικό είναι σε mpeg4 περίπου στα 16Mbit, ενώ το Γαλλικό, μιας και αναφέρθηκε, είναι σε mpeg2 στα 34Mbit αλλά μόνο κάποια επιλεγμένα παιχνίδια.
Αυτό που βλέπουμε τώρα στην ΕΡΤ είναι κατά πολύ υποδιαίστερο του Αγγλικού και σίγουρα δεν έχει να κάνει η παραγωγή. Το ότι είναι HD δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά δεν είναι και τίποτα το εντυπωσιακό.
Αυτοί οι ημιτελικοί επειδή είναι μέσω EBU και επειδή έχουν μόνο το σημερινό παιχνίδι, να είστε σίγουροι ότι είναι τουλάχιστον 32Mbit

Επίσης την παραγωγή του Αγγλικού την κάνει το iTV, για τον φίλο george0083

Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από τη hd μετάδοση της ΕΡΤΗD

Με Αλέκο στο μικρόφωνο, όλα ακουγονται καλύτερα! :adore:
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Λέτε να ακούσουμε τον Αλέκο surround στον τελικο???:firstprize:

Μάλλον θα έχουμε 5.1 ήχο από την eurovision και μετά.
Posted via Mobile Device

Δεν εχω εικονα απο ΕΡΤ ΗD αλλα η εικονα απο sky de hd ειναι τελεια οπως παντα.

Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από τη hd μετάδοση της ΕΡΤΗD

Δεν εχω εικονα απο ΕΡΤ ΗD αλλα η εικονα απο sky de hd ειναι τελεια οπως παντα.

Επιτηδες το κανεις; :ρ

Status
Not open for further replies.