ΕΡΤ ΗD

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

Το πάω το στοίχημα και για 40αρηδες!
Μπααα, δεν "παω", θα χασω!
Ασε, αν σου πω τι έχουν δει τα μάτια μου και τι έχουν ακούσει τα αυτιά μου.
Δούλευα το 1996 για 1.5 χρόνο στο Customer service της Nova. Θα μπορούσα να βγάλω βιβλίο!
Από την άλλη υπάρχουν και 70αρηδες που "πετάνε" σε τέτοια θέματα.
Ακομη δεν ειμαι τοσο, αλλα σε ευχαριστω εκ μερους τους:):):)

Κατα γενική ομολογία όμως, οι μεγαλύτεροι σε ηλικία δυσκολεύονται να κατανοήσουν τεχνολογικά θέματα.
Να δεις τι τραβαω εγω οταν μπερδευουν τα καναλια του ψηφιακου δεκτη με αυτον της τιβι συνεχεια:)
Ως προς το σχολιασμό του Eurosport, δεν νομίζω πως λέμε κάτι διαφορετικό
Για τον ηχο της ΕΡΤHD: δεν ειναι δυνατο να βαλουν επιλογη για πολυκαναλο, απο τη στιγμη που ειναι διαθεσιμος;

Re: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

Βγήκε χθες ο Χατζηγεωργίου στην ΕΡΑ Sport (ο οποίος, εκτός των άλλων, είναι και διευθυντής αθλητικών μεταδόσεων της ΕΡΤ) και περηφανευόταν για την άψογη εικόνα και τον άψογο ήχο του EPTHD. Ε, κάπου εκεί άρχισα να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο...

ε τι θές να πεί κώστα μου. αυτός βλέπει έναν παίκτη να δίνει πάσα στον άλλο στο μπάσκετ και λέει "καταπληκτική πάσα".

τέσπα με την υπόθεση του τι έγινε??? έχει κατηγορηθεί για κάποια πραγματάκια. μαθαίνω ότι η ερτ θέλει τώρα να επαναδιαπραγματευτεί τα δικαιώματα του τσου λου και ο αγώνας της τρίτης μάλαγα - πάο είναι στον "αέρα"

χαχαχαχαχα είναι απιστευτοι όντως!! Ο ήχος ειδικά....... τι να πεις!!

... μαθαίνω ότι η ερτ θέλει τώρα να επαναδιαπραγματευτεί τα δικαιώματα του τσου λου και ο αγώνας της τρίτης μάλαγα - πάο είναι στον "αέρα"

Μετά τη σημερινή συνάντηση με τους εκπροσώπους της TEAM UEFA, η ΕΡΤ Α.Ε. ανακοίνωσε ότι ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Μάλαγα – Παναθηναϊκός για την προκριματική φάση των ομίλων του Champions League, θα μεταδοθεί απευθείας από τη ΝΕΤ, την Τετάρτη 22 Αυγούστου και ώρα 21.45.

www.naftemporiki.gr 21/8/2012

Δε λέει βέβαια τίποτα για ERT HD.

Απάντηση: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

Άμα το δείξει η ΝΕΤ θα το δείξει και η ΕΡΤ HD...

Re: Απάντηση: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

Άμα το δείξει η ΝΕΤ θα το δείξει και η ΕΡΤ HD...

Πριν απο λίγο άκουσα στην ΕΡΑ Σπορ οτι θα το μεταδώσει και η EPTHD αλλα τα ίδια έλεγαν και για τα Diamond League και τελικά δεν είδαμε τίποτα.
Το EPG ακόμα δεν έχει πληροφορίες.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΝΕΤ tvradio.ert.gr/net ο αγώνας μεταδίδεται και από την ΕΡΤ HD.

Δε θα έπρεπε να είχε ανοίξει το HD ήδη στο pregame? Χμ.

Η ΕΡΤ HD θα καλύψει τους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ 3Χ3 που διοργανώνεται στο Ζάππειο από τις 23 έως και τις 26 Αυγούστου.

Πρόγραμμα:

23 Αυγούστου 18:40
Ελλάδα-Ρωσία

Η Εθνική ομάδα Ανδρών αποτελείται από τους Δημήτρη Βεργίνη, Γιώργο Μπόγρη (Πανιώνιος), Νίκο Παππά (Πανιώνιος) και Χάρη Γιαννόπουλο (Παναθηναϊκός) με προπονητή τον Γιώργο Λημνιάτη

Έχει αρχίσει ήδη να δείχνει αγώνες. Ίσως από τις πιο "απίθανες" HD μεταδόσεις. Μπράβο στα παλικάρια.

Πολύ πεσμένη η ποιότητα σήμερα η είναι ιδέα μου;

Αν δεν κάνω λάθος είναι up convert HD

Last edited by a moderator:

Μπράβο.Καλή αρχή. Συνεχίστε να δείχνετε HD περιεχόμενο για να δει ο κόσμος που δεν ξέρει τι έχανε τόσα χρόνια.Και όταν το μάθει δεν θα ξεκολλάει.Το ίδιο έγινε και με τούς δικούς μου

Ούτε με σφαίρες δεν είναι HD το 3x3. Έκλεισαν το ψηφιακό σινε/σπορ+ με αποτέλεσμα τώρα να μην έχουν συχνότητες για μετάδοση έξτρα αθλητικών γεγονότων, και έτσι άρχισαν να δείχνουν στην ΕΡΤHD και upscaled live περιεχόμενο.

είναι η εικόνα upscaled

Last edited by a moderator:

Φενερμπαχτσέ-Σπαρτάκ Μόσχας. Εικόνα χάλια, ήχος λες και φοράς ωτοασπίδες...
Μόνο το ποπ κορν αξίζει!:popcorn:

Status
Not open for further replies.