ΕΡΤ ΗD

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

Στη πιστα ο εκφωνητης δεν ακουγετε. Υπαρχει για να υπαρχει. Πριν τον αγωνα στο parade ακουγεται και μεχρι εκει.
Οταν αρχισει ο αγωνας , δεν ακους τιποτα (κοιτας μονο τις οθονες αν εισαι κοντα).
Και καλυτερα, γιατι αυτος ο ηχος σε σημαδευει. Οποιος τον εχει ακουσει το καταλαβαινει.
Επισης, αυτο που ακουμε απο την τηλεοραση, σε οσα καναλια και να ειναι, δεν εχει καμμια σχεση με τη πραγματικοτητα.
Καθε κινητηρας εχει διαφορετικο ηχο. Στην τηλεοραση απο τα καρααναισθητα μικροφωνα που χρησιμοποιουνται, ακουγονται ολα ιδια !

Re: Απάντηση: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

Στην τηλεοραση απο τα καρααναισθητα μικροφωνα που χρησιμοποιουνται, ακουγονται ολα ιδια !

Και νόμιζα ότι φταίνε τα low-end ηχεία μου! :P

Re: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

Μα στην πίστα δεν ακούς μόνο, νιώθεις τον ήχο σε όλο το σώμα σου. Άλλη αίσθηση, που δεν μπορεί να τη δώσει καμιά μετάδοση.

H μεταδοση παντως χωρις σχολιασμο ειναι σαν βουβος κινηματογραφος.
Αν εξαιρεσουμε λιγους οι υπολοιποι θελουμε να ακουσουμε τι εγινε στα δοκιμαστικα, τι αλλαγες εγιναν σε κανονισμους, ποιος ειναι πρωτος κτλ.
Και ας πει και καμια μλκια ο σχολιαστης, εκει εισαι για να κρινεις. Αλλά η μουγκα ειναι μουγκα.

Ασε που ολη την ωρα ερχοταν ηχος απο μονοθεσια που ηταν εκτος καμερας και απλα μιξαραν τον ηχο για να μην υπαρχει "κενο". Τουλαχιστον μιλαει ο σχολιαστης και ξεφευγεις απο αυτη την μονοτονια και την κακη μιξη ηχου.

Αν ειναι να βγει στην μουγκα η μεταδοση της F1 να ξερω να κατεβαζω απο κανενα αγγλικο καναλι...

Last edited by a moderator:

ρε δεν μας χ3ζουν οι κοπριτες με τις απεργιες τους; τους εχω σιχαθει, δεν φτανει που τους πληρωνουμε πακετο με καθε λογαριασμο της δεη,
θα μας στερησουν κ τις περιγραφες;
ε, οχι, προτιμω να το δω στον τουρκο

Και τι μ' αυτό;
Θα ακούς την περιγραφή στα τούρκικα;
Ραϊκόνεν ο Μεγαλοπρεπής ένα πράγμα...:flipout:

Και τι μ' αυτό;

Oχι, ο πρωιν "μεγαλομπεκρης" !

Και τι μ' αυτό;

κ τι να κανω; μηπως ειναι καλυτερα απο το να μην ακουω καθολου περιγραφη; για σκεφτειτε το,
εγω την δευτερα εβαλα να δω ελευσινα - παναθα χωρις περιγραφη που ειχε κ
βαρεθηκα την ζωη μου ρε, το παρατησα γιατι θα με παιρνε ο υπνος

Πως φαίνονται όσοι δεν έχουν δει αγώνες απο κοντά. Θέλουν και περιγραφή :p

Last edited:

Εγώ το παραδέχομαι... Χωρίς περιγραφή ούτε τα μισά δεν πιάνω. Αλλά και οι εκφωνητές έχουν ένα σωρό στοιχεία εξτρά από την εικόνα που βλέπουμε για να καταλάβουν ποιος κάνει τι. Αλλιώς πετάνε μαργαριτάρια να περνάει η ώρα. Έτσι την έπαθαν μια μέρα οι σχολιαστές του ITV στο Γύρο Γαλλίας που μας πέρασε.

Πως φαίνονται όσοι δεν έχουν δει αγώνες απο κοντά. Θέλουν και περιγραφή :p

αχαχαχ, εχουμε δει ρε, κατι λιγους, αλλα ενταξει, εκει τουλ λες ειμαι γηπεδο κ απολαμβανω την ατμοσφαιρα,
τωρα τι ατμοσφαιρα να απολαυσω σε ενα αδειο σπιτι; δεν προλαβαινω να βρω κ καμια ψοφια να λεει τα δικα της γμτ :p

Με έξι ηχεία στο σαλόνι, μια χαρά ατμόσφαιρα φτιάχνω και χωρίς περιγραφή :coool:

Last edited:

αχαχαχαχ, πολυτελειες :p

32αρα στην κρεβατοκαμαρα καβατζωμενη μες σε ντουλαπα, @@ ατμοσφαιρα :p

Μα κι εσύ ρε φίλε, με την τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα πως να μη σε πάρει ο ύπνος; Εγω ακόμα και με τους αγαπημένους Άγγλους σχολιαστές, αν οριζοντιωθώ, πάει το έχασα το GP!
laugh_mini2.gif

Απάντηση: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

Δεν βάζουν λέω εγώ, όταν αρχίσουν οι σχολιασμοί μετά τις απεργίες, τον σχολιασμό στον Stereo ήχο και να αφήσουν το stream του DD+ τον ήχο απλό χωρίς σχολιασμό; Το ίδιο θα πρότεινα και για τη Eurovision που τη προτιμώ χωρίς σχολιασμό!

Με έξι ηχεία στο σαλόνι, μια χαρά ατμόσφαιρα φτιάχνω και χωρίς περιγραφή :coool:

Δεν πα να 'χεις και 16, εδώ είμαστε ακόμα στο 2.0.

Δεν βάζουν λέω εγώ, όταν αρχίσουν οι σχολιασμοί μετά τις απεργίες, τον σχολιασμό στον Stereo ήχο και να αφήσουν το stream του DD+ τον ήχο απλό χωρίς σχολιασμό; Το ίδιο θα πρότεινα και για τη Eurovision που τη προτιμώ χωρίς σχολιασμό!
Αυτό θέλω κι εγώ αλλα τους βάζουμε δύσκολα. Που να κάθονται να ρυθμίζουν τα μηχανήματα...

Δεν πα να 'χεις και 16, εδώ είμαστε ακόμα στο 2.0.
Ο ενισχυτής μου κάνει θαύματα!
biggrin.gif

Αυτό θέλω κι εγώ αλλα τους βάζουμε δύσκολα. Που να κάθονται να ρυθμίζουν τα μηχανήματα...

Δεν τους βάζεις δύσκολα!
Ισα ίσα που είναι πιο εύκολο.
Τότε θα περνάνε τον πολυκάναλο από δορυφόρο κατ'ευθείαν!!

Στον δέκτη της υπογραφής τα δοκιμαστικά, μου τα εβγαζε σε ήχο MPEG.
Τώρα βλέπω τον αγώνα σε TV με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή και βλέπω στο info ότι ο ήχος είναι Dolby Digital Plus.
Έχω την εντύπωση όμως ότι είναι DD+ 2.0

Τι σας βγάζει εσάς ;

Status
Not open for further replies.