ΕΡΤ ΗD

Status
Not open for further replies.
Re: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

thumbs up σε ό,τι αφορά τον κ. Τάκη!!!
Θλιβερό το γεγονός ότι μαζί με τη μετάδοση μετακομίζει κι αυτός πακέτο (!?!)
Γνωρίζω ότι η εταιρεία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα "απαιτεί" sportscaster με γνώση του αντικειμένου...και έτσι
ο Πουρναράκης πιάνει "στασίδι" παντού.
Θα πάει πάλι το "προς ώρας" σύννεφο.
Μόνη επιλογή bbc-sky-...ακόμα και rtl/orf...
[ευτυχώς στη χθεσινή μετάδοση από το λίγο που άκουσα δεν ξεκίνησε η υστερική τσιρίδα, δεν θα εγκλιματίστηκε ακόμη στο νέο περιβάλλον της ΕΡΤ]

Πες τα ρε άρχοντα, κάθε φορά που άρχιζε ο αγώνας το βαζα στη σίγαση γιατί το σιχαίνομαι πραγματικά αυτό που κάνει και καλά να το παρουσιάσει κάπως, έλεος πια ο άνθρωπος μεγάλωσε και δεν το χει πάρει χαμπάρι.

Απάντηση: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

Που κολλάει τότε ο Πουρναράκης; Εγώ περισσότερα ξέρω και δεν μπερδεύω τον Κιμι με τον Γκροζάν! :p
Αλήθεια, αυτός ο "Μπιανσί" ποιος ήταν;
Δίκιο έχεις δεν κολλάει πουθενά.
Είχα διαβάσει αυτό:
http://bit.ly/12fsDL4 γι' αυό το ανέφερα.
Δεν μπορώ όμως κι εγώ να αποκωδικοποιήσω την εξίσωση γνώση f1=Πουρναράκης
Κυρίως με εκνευρίζει, μεταξύ άλλων, γιατί αποφασίζει με το έτσι θέλω να βαφτίζει τους πιλότους με καινούρια ονόματα κατά το δοκούν...
πολλές φορές και με 2-3 διαφορετικά ονόματα στην ίδια μετάδοση (!)
Τους είχα γράψει mail κατά καιρούς στον alpha αλλά ουδεμία απάντηση - μόνη εξαίρεση ο Σεϊτανίδης, ο οποίος δεν πετάει κροκόδειλους-

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

Πες τα ρε άρχοντα, κάθε φορά που άρχιζε ο αγώνας το βαζα στη σίγαση γιατί το σιχαίνομαι πραγματικά αυτό που κάνει και καλά να το παρουσιάσει κάπως, έλεος πια ο άνθρωπος μεγάλωσε και δεν το χει πάρει χαμπάρι.
Τσιριζει οπως κανουνε και στο BBC, θα το εχει προτυπο φαινεται

Τι γίνεται με τον ήχο ρε παιδιά; Με PrologicII στον ενισχυτή, ενώ στις διαφημίσεις τα πίσω ηχεία παίζουν κανονικά, κατα τη διάρκεια του αγώνα άκρα του τάφου σιωπή...

24/4/13 Ντόρτμουθ-Ρεάλ
Ο ήχος του γηπέδου είναο πολύ δυνατός.
Σχεδόν δεν ακούγεται ο σχολιαστής.

εμενα καλα μου φανηκε ο αγωνας σημερα στο ERTHD

μια χαρα ηταν το ματσακι στην ερτ hd (κ μην ξεχνιομαστε, και τσαμπα και ελληνικη περιγραφη),
μακαρι να ηταν ετσι κ σ'αυτους που πληρωνουμε (με εισαγωγικα ή χωρις το τελευταιο δεν εχει καμια σημασια)

μια χαρα ηταν το ματσακι στην ερτ hd (κ μην ξεχνιομαστε, και τσαμπα και ελληνικη περιγραφη),
μακαρι να ηταν ετσι κ σ'αυτους που πληρωνουμε (με εισαγωγικα ή χωρις το τελευταιο δεν εχει καμια σημασια)

ε οχι και τσαμπα...που τους χρησοπληρώνουμε τοοοοσα χρονια ενω θα επρεπε να κανουν τα αυτονοητα!

Καπου στα 7 ευρω το μηνα ειναι η "συνδρομη" στην ΕΡΤ, αν δεν κανω λαθος...

50,88 το χρόνο είναι αλλα δεν βλέπω τι σχέση έχει με την εικόνα της EPTHD...

εχει, πως δεν εχει, απο την αποψη οτι πληρωνεις πολυ περισσοτερα κ δεν εχεις τετοια εικονα σε καμια περιπτωση

Καπου στα 7 ευρω το μηνα ειναι η "συνδρομη" στην ΕΡΤ, αν δεν κανω λαθος...

4.20 ειναι το μηνα βγαλε το 23% το φπα βγαλε και καπου 0.70 του ευρω που πηρε παρανομα απο το ταμειο για τα φωτοβολταικα τα υπολοιπα μενουν στην ερτ

I stand corrected. Τον ΦΠΑ τον πληρωνουμε παντως, ασχετα αν δεν παει στην ΕΡΤ.

Μπαρτσελόνα - Μπάγιερν απόψε.
Νομίζω η εικόνα του ZDF HD είναι πολύ καλύτερη (πιό sharp).
Και ο ήχος βέβαια, DD 5.1

Ωπς, μόλις έναλε γκολ η Μπάγιερν! Πάμε για Γερμανικό τελικό.

καλα ηταν σημερα, ειδα το ματς στην ερτ

Πολύ καλή εικόνα.Πάντως μια και πληρώνουμε για ΕΡΤ (και το ΦΠΑ ) πρέπει να έχει ολη μέρα HD πρόγραμμα.

Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

Πολύ καλή εικόνα.Πάντως μια και πληρώνουμε για ΕΡΤ (και το ΦΠΑ ) πρέπει να έχει ολη μέρα HD πρόγραμμα.

Εδω με τα χιλια ζορια την αφησαν (οι ιδιωτες) να εκπεμψει αυτο που εκπεμπει, απαιτεις στη χωρα της διαπλοκης αυτο που αλλου ειναι ο κανονας;

Συμφωνω απολυτα

Καλή η εικόνα αλλα ο ήχος (DD+ 2.0) είναι στον κόσμο του...

Μπουκώνει λίγο η φωνή των σχολιαστών;

Status
Not open for further replies.