ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3

Απάντηση: Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Πολύ καλή widescreen SD εικόνα, μπράβο στην ΕΡΤ, καλή θέαση σε όλους μας!

Για μένα είναι χάρμα οφθαλμών!για SD μετάδωση πάντα.

Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

ΕΡΤ μας εντυπωσίασες, δεν θυμάμαι να το έχεις ξανακάνει!

kover το 1-3 από την Rosenborg το θυμάσαι;

Απάντηση: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Καλλιθέα που μένω,είναι αψογο πάντως.

Re: Απάντηση: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Καλλιθέα που μένω,είναι αψογο πάντως.

Δυστυχώς εξαφανίστηκαν στο Παγκράτι, ενώ τα + και τα digea παίζουν μια χαρά... :-(

edit: Για την ακρίβεια, η ποιότητα του σήματός τους πήγε στο 0-2% !

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Για μένα είναι χάρμα οφθαλμών!για SD μετάδωση πάντα.
Συμφωνω!Απορω γιατι οι της digea μας εβαλαν να αγορασουμε εξωτ.δεκτες,τη στιγμη που κανενα καναλι δεν ειναι διατεθειμενο να εκπεμψει HD περιεχομενο...Ειδατε διαφορα σε σχεση με το mpeg4 χθες?..εγω οχι!

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Δυστυχώς εξαφανίστηκαν στο Παγκράτι, ενώ τα + και τα digea παίζουν μια χαρά... :-(

edit: Για την ακρίβεια, η ποιότητα του σήματός τους πήγε στο 0-2% !

Σε μένα η αθλητική εκπομπή της νετ συνεχίζει να είναι με άψογο σήμα.

Το σήμα και η εικόνα είναι πάρα πολύ καλά...

Περάστε από εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=66817 όσοι δεν το είδατε για να καταλάβετε πως γίνεται η παραγωγή, από ποιους και σε ποια χέρια πάει για να τη σερβίρουν στα τηλεκούτια μας....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Σε μένα η αθλητική εκπομπή της νετ συνεχίζει να είναι με άψογο σήμα.

Μάλλον σήμερα δεν με θέλει η ψηφιακή οπότε την έκλεισα την TV. Το θέμα είναι ότι ρώτησα και άλλους δύο φίλους μου και μου είπαν ότι ούτε αυτοί είχαν σήμα στην 52 από Πάρνηθα από ένα σημείο και έπειτα. Τέλος πάντων, ευχαριστώ για το feedback και καληνύχτα -bye-

Πάντως σήμερα η αναλογική εκπομπή από την Πάρνηθα ήταν για σεμινάρια...
Πολύ καλή εικόνα ,σωστό 16:9 με flag για το αυτόματο άνοιγμα της οθόνης στη σωστή διάσταση-ίδιο με ΣΚΑΙ και MTV-ενώ όσον αφορά τις μαύρες μπάρες που αναφέρθηκαν παραπάνω ουδέν ιχνος αυτών.
Απορώ μάλιστα πως εμφανίστηκαν αυτές σε άλλα σημεία εκπομπής,μιας και είδα όλο το ματς...:rifle:

Για το χρόνο-σκορ υπάρχει και αυτή η άποψη από τον WREXY:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=65971&page=48

AΝΤΩΝΗ πολύ καλή η γνωριμία με την ABC productions,εύγε !

+1 τελεια μεταδοση για τα ελληνικα δεδομενα

Re: Απάντηση: Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Απορω γιατι οι της digea μας εβαλαν να αγορασουμε εξωτ.δεκτες,τη στιγμη που κανενα καναλι δεν ειναι διατεθειμενο να εκπεμψει HD περιεχομενο...Ειδατε διαφορα σε σχεση με το mpeg4 χθες?..εγω οχι!
Υπήρχε διαφορά... η MPEG-2 μετάδοση ήταν καλύτερη!
Να έφτιαχναν λίγο και την ισορροπία στον ήχο, δηλ. περισσότερη έμφαση στους ήχους του γηπέδου, και λιγότερη στους σχολιαστές, η φωνή των οποίων τους σκεπάζει (ακούγεται δυσανάλογα δυνατότερα από αυτά που γίνονται εντός γηπέδου).

Last edited:
Απάντηση: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Παιδία γεια σας, Εγώ και όλοι οι γείτονες μου από Παράδεισο Αγίας Παρασκευής Αττικής με κεραία στραμμένη προς Πάρνηθα, (Αναλογικά μπορώ να δω από πουθενά αλλού, μια και δεν βλέπω την κορυφή του Υμηττού που έχει τις κεραίες) Ψηφιακά βλέπω καλά τα + της ΕΡΤ και σχετικά καλά τα κανάλια τις DIGEA (από Υμηττό φαντάζομαι), δεν βλέπω καθόλου τα νέα ψηφιακά στο 52 της ΕΡΤ. Παράκληση αν γνωρίζει κάποιος για την Πάρνηθα τι θα γίνει στο μέλλον να μας το γράψει.

Re: Απάντηση: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Παιδία γεια σας, Εγώ και όλοι οι γείτονες μου από Παράδεισο Αγίας Παρασκευής Αττικής με κεραία στραμμένη προς Πάρνηθα, (Αναλογικά μπορώ να δω από πουθενά αλλού, μια και δεν βλέπω την κορυφή του Υμηττού που έχει τις κεραίες) Ψηφιακά βλέπω καλά τα + της ΕΡΤ και σχετικά καλά τα κανάλια τις DIGEA (από Υμηττό φαντάζομαι), δεν βλέπω καθόλου τα νέα ψηφιακά στο 52 της ΕΡΤ. Παράκληση αν γνωρίζει κάποιος για την Πάρνηθα τι θα γίνει στο μέλλον να μας το γράψει.

μηνυμα 614

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=16180&page=62

Υπάρχει καμιά εξέλιξη για την Αίγινα ? εως χθες βράδυ που έκανα το σχετικό search δεν υπήρχε τίποτα...

Εξακολoυθω -εχοντας οπτικη με Υμηττο και εχοντας σημα Digea 100%- να εχω σημα 60% σε ΕΤ /ΝΕΤ /ΕΤ3 ,δεν χρησιμοποιω ενισχυτη ,τι μπορει να φταιει ;

οπως εχω γραψει και σε προηγουμενο post,πρεπει να στριψετε λιγο την κεραια σας,το σημα ερχεται αρκετα κατευθυιτουντικο,τουλαχιστον σε μενα ετσι λειτουργησε

Απλως εχει χαμηλη ισχυ η ΕΡΤ ακομα. Ελπιζουμε να το φτιαξει συντομα!