ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3

Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Από Αίγινα μάλλον,γιατί στην Πάρνηθα είναι όλα έτοιμα και δοκιμασμένα ήδη.
Αφού λοιπόν η Digea δεν τους επιτρέπει να εκπέμψουν από εκεί,ίσως προχωράνε την "νόμιμη" Αίγινα πλέον...
Καλό κι αυτό :)

Last edited:
Απάντηση: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

καλησπέρα

από μοσχάτο με κεραία στον Υμηττό έχω κανονική λήψη sport+ κλπ, digea, αλλά το μπουκέτο με ετ1 νετ και ετ3 βγαίνει με πολλα πιξελιάσματα και σήμα 91% περιπου αλλά πολλά λάθη. το πρωί στρώνει λίγο με λάθη 300 περίπου σε tv samsung αλλα το βράδυ δεν μπορεις να παρακολουθήσεις.

σε αναλογικό πιάνω κανονικά με εξαίρεση στην νετ που εχω τρείς οριζόντιες γραμμές

είναι θέμα εκπομπής η μπορεί να είναι και καλωδίωσης μιας και τώρα μπήκα στο σπίτι και δεν ξέρω τι γίνεται.

καμμια ιδέα?
Γεια σου γείτονα! -bye-

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα λήψης στα ψηφιακά. Έχω επίσης βάλει και κεραία προς Αίγινα για MTV, MAD, 0-6, SPORT. Όλα καλά είναι.
Με φοβίζει που λες πως βλέπεις γραμμές στην ΝΕΤ. Αν δεις την αναλογική λήψη μου σε 47" HD LCDTV, θα πάθεις πλάκα!

Last edited:

κανουν δοκιμαστικες μεταδοσεις απο Αιγινα/Παρνηθα ή το πρωι τα επιασα για λιγο απο σποντα..?
Στην 52?
Αν είναι από Αίγινα και είναι από άλλη συχνότητα, θα τα πιάσω. Αν είναι στην 52 δεν θα το καταλάβω καθώς ήδη τα πιάνω από Υμηττό.

Last edited:
Re: Απάντηση: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Από Αίγινα μάλλον,γιατί στην Πάρνηθα είναι όλα έτοιμα και δοκιμασμένα ήδη.
Αφού λοιπόν η Digea δεν τους επιτρέπει να εκπέμψουν από εκεί,ίσως προχωράνε την "νόμιμη" Αίγινα πλέον...
Καλό κι αυτό :)

Στην 52?
Αν είναι από Αίγινα και είναι από άλλη συχνότητα, θα τα πιάσω. Αν είναι στην 52 δεν θα το καταλάβω καθώς ήδη τα πιάνω από Υμηττό.

η κεραια ειναι στραμμενη προς Αιγινα.
το πιο πιθανο ειναι να ανεβαζουν καποια δοκιμη απο `κει.

η κεραια ειναι στραμμενη προς Αιγινα.
το πιο πιθανο ειναι να ανεβαζουν καποια δοκιμη απο `κει.

Εχω αποκλειστικά λήψη απο Αίγινα και χθές είδα κάποια στιγμή διακοπές που κρατούσαν εως και 20". Εκανα scan σε όλες τις συχνότητες χωρίς αποτέλεσμα όμως...

Γεια σου γείτονα! -bye-

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα λήψης στα ψηφιακά. Έχω επίσης βάλει και κεραία προς Αίγινα για MTV, MAD, 0-6, SPORT. Όλα καλά είναι.
Με φοβίζει που λες πως βλέπεις γραμμές στην ΝΕΤ. Αν δεις την αναλογική λήψη μου σε 47" HD LCDTV, θα πάθεις πλάκα!

Για σου και σε σένα γείτονα.

μετά απο ψάξιμο το σαββατοκύριακο με την 40αρα ανά χείρας σε όλες τις πρίζες του σπιτιού εντόπισα το πρόβλημα στον αντάπτορα της κεραίας στην συγκεκριμένη πρίζα.

αλλάχτηκε και τώρα πιάνω κανονικά ψηφιακά ετ1,νετ,ετ3 χωρίς σφάλμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

...εντόπισα το πρόβλημα στον αντάπτορα της κεραίας στην συγκεκριμένη πρίζα.

αλλάχτηκε και τώρα πιάνω κανονικά ψηφιακά ετ1,νετ,ετ3 χωρίς σφάλμα.

Ωραίος! :BDGBGDB55:

Σας πληροφορούμε ότι η ΕΡΤ-ΑΕ ενδιαφέρεται για τη διεξαγωγή Πανελλαδικής ποιοτικής και ποσοτικής έρευνας για την εικόνα των τηλεθεατών για τη δημόσια τηλεόραση, στην οποία θα περιλαμβάνονται τα εξής θέματα προς διερεύνηση :

1. Ποιοτική και ποσοτική έρευνα της εικόνας της ΕΡΤ ΑΕ καθώς και προσδιορισμός της αντίληψης του τηλεοπτικού κοινού για κάθε μία από τις ΕΤ-1, ΝΕΤ και ΕΤ-3 .

2. Προσδιορισμός των επιμέρους συνιστωσών της εικόνας, καθώς και αξιολόγηση και ιεράρχησής τους .

3. Σύγκριση της εικόνας των καναλιών της ΕΡΤ ΑΕ με το υπόλοιπο τηλεοπτικό περιβάλλον (MEGA, ANT-1, ALPHA, STAR, ALTER, SKAI) .

4. Τμηματοποίηση του συνολικού τηλεοπτικού κοινού βάσει δημογραφικών, κοινωνικών και πολιτιστικών παραμέτρων, καθώς και ποσοτικής εφαρμογής τους στους τηλεοπτικούς σταθμούς .

5. Ποια είναι σήμερα η αντίληψη του τηλεοπτικού κοινού για τη δημόσια τηλεόραση (πρόγραμμα, ψυχαγωγία, ενημέρωση κτλ)

6. Θεωρεί ο κόσμος ότι η δημόσια τηλεόραση εκπληρώνει το σκοπό της ;

Εφόσον επιθυμείτε να λάβετε μέρος στον πρόχειρο διαγ/σμό μπορείτε να υποβάλλετε τις προσφορές σας (τεχνική και οικονομική) σε τρία (3) αντίγραφα σφραγισμένες, σε ξεχωριστούς φακέλους η τεχνική από την οικονομική με την ένδειξη του διαγωνισμού και της υπηρεσίας που τον διενεργεί .

Στην συνέχεια και οι δύο φάκελοι να τοποθετηθούν στον κυρίως φάκελο της προσφοράς και να σταλούν στην Δ/νση Προμηθειών και Διαχ/σης της ΕΡΤ-ΑΕ (Μεσογείων 432 -Αγ.Παρασκευή) - Γυάλινο Κτήριο (υπόψη κας Ανδρίτσου) το αργότερο μέχρι τις 16/11/10 ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ. (ημέρα και ώρα διενέργειας του διαγωνισμού).

Οι προσφορές σας θα πρέπει να έχουν χρονική ισχύ 60 ημερολογιακές ημέρες από την επόμενη του διαγωνισμού.

Η καταβολή της αμοιβής θα πραγματοποιηθεί μετά την οριστική παραλαβή του έργου και την αντίστοιχη έκδοση τιμολογίου, συνοδευόμενου από βεβαίωση παραλαβής, χωρίς παρατηρήσεις εντός 90 ημερών.

Επίσης, θα αναφέρεται το καθαρό τίμημα και ο ΦΠΑ που το επιβαρύνει .

Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται σε δύο (2) μήνες .

Η αξιολόγηση των προσφορών θα γίνει με βάση την χαμηλότερη τιμή και η δαπάνη έχει προϋπολογισθεί περίπου στο ποσό των 30.000,00 EURO συμπ/νου Φ.Π.Α. (23%).

Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις που ζητηθούν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Σπυρίδου Τ. τηλ. 210-7761160 ή 210-7761081

Πηγή: http://www.ert.gr/el/diagonismoi/panelladiki-poiotiki-kai-posotiki-ereyna-gia-tin-eikona-ton-tiletheaton-gia-ti-dimosia-tileorasi

Από ποιες συχνότητες εκπέμπει το "Κόντρα"-αναλογικα και ψηφιακα- και από που, (για την Αττική).
Θελω να το πιασω απο Γλυφαδα, περιοχη Γουναρη.

Αναλογικά από 35 Πάρνηθα και 54 Υμηττό.
Ψηφιακά δεν ξέρω.

Από ποιες συχνότητες εκπέμπει το "Κόντρα"-αναλογικα και ψηφιακα- και από που, (για την Αττική).
Θελω να το πιασω απο Γλυφαδα, περιοχη Γουναρη.

Αναλογικά στο 54 από Υμηττό.Στην περιοχή που είσαι δεν περνάει ο Υμηττός οπότε δεν μπορείς να έχεις λήψη.
Ψηφιακά προορίζεται να βγει από το 65 στην Αίγινα.

Ένα μπράβο στην ΝΕΤ για την ποιότητα εικόνας στο χτεσινό αγώνα μπάσκετ του Παναθηναικού.

Ένα μπράβο στην ΝΕΤ για την ποιότητα εικόνας στο χτεσινό αγώνα μπάσκετ του Παναθηναικού.

Πραγματικα πολυ καλη εικονα

:award:

Έτσι είναι.Τα καλά να τα λέμε.και το κάνουν αυτό χρησιμοποιώντας το MPEG 2.Εύχομαι όταν αλλάξουν και χρησιμοποιούν το MPEG 4 να έχει και ακόμα καλύτερη εικόνα.Πάντως για την ώρα η ΝΕΤ έχει σχεδόν άψογη εικόνα

Αναλογικά από 35 Πάρνηθα και 54 Υμηττό.
Ψηφιακά δεν ξέρω.

Είσαι σίγουρος ότι το "κόντρα" εκπέμπει αναλογικά από Πάρνηθα στο 35; Περιοχή Αργυρούπολης εδώ και η λήψη είναι αδύνατη με κατεύθυνση κεραίας προς Πάρνηθα όπου όλα τα άλλα κανάλια λαμβάνονται πολύ καλά μέχρι τέλεια.

Εκπεμπει στην 35 απο Παρνηθα το ΚΟΝΤΡΑ αλλα με κατευθυνση βορεια και οχι προς το λεκανοπεδιο!

Εδώ και 3 εβδομάδες περίπου χάθηκε το ψηφιακό μπουκέτο της ΕΡΤ. Περιοχή Θρακομακεδόνες, κεραία εσωτερική. Ξέρει κανείς κάτι;

Last edited:

Ευχαριστώ! Τώρα απο πού εκπέμπει και σε ποιά συχνότητα;