ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3

Απάντηση: Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Η συχνότητα της ΕΤ1 παραμένει στην κυριότητα του δημοσίου, ενώ υπάρχει η σκέψη να «μετακομίσει» σε αυτή και να εκπέμπει και αναλογικά το ψηφιακό κανάλι Prisma+...
Και εγώ απορώ για ακόμα μία φορά. Γιατί να μην κλείσουν το Πρίσμα+ και να μεταφέρουν το πρόγραμμα του στην ΕΤ1, με το λογότυπο της ΕΤ1!
Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να χαθεί το λογότυπο η ΕΤ1 και σαν κρατικά έχουμε ΝΕΤ, ΕΤ3 ?!!!

Re: Απάντηση: Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Και εγώ απορώ για ακόμα μία φορά. Γιατί να μην κλείσουν το Πρίσμα+ και να μεταφέρουν το πρόγραμμα του στην ΕΤ1, με το λογότυπο της ΕΤ1!
Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να χαθεί το λογότυπο η ΕΤ1 και σαν κρατικά έχουμε ΝΕΤ, ΕΤ3 ?!!!
Το θέμα δεν είναι στο λογότυπο αλλά στο ότι πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε ένα κανάλι (ΕΤ3) το οποίο θα ασχολείται με θέματα της περιφέρειας. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.

Απάντηση: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Το Πρίσμα+ θεωρείται θεματικό κανάλι που έχει πολλά προγράμματα για AMEA (Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες). Η ΕΤ3 μάλλον θεματικό κανάλι θεωρείται με προγράμματα για την περιφέρεια. Γεμίσαμε θεματικά κανάλια και μόνο η ΕΤ1 τους περισσεύει.
Σημείωση: Σύμφωνα με τον πίνακα τηλεθεάσεων μάλλον η ΕΤ3 θα έπρεπε να κλείσει. Αλλά είπαμε, θεματικό κανάλι.
Τι θα βάλω τώρα στο πρώτο κουμπί του τηλεκοντρόλ; Πάντα την ΕΤ1 είχα. Δεν μπορώ να τα βάλω όλα μία θέση μπροστά. Θα μπερδεύομαι.

Last edited:
Re: Απάντηση: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Είχε ξεκινήσει το eurobasket μήπως;

Φυσικά! Μα γι' αυτό και το ανέφερα. Ότι η πίτα μικραίνει και το ποσοστό αυτό θα το έπαιρνε κάποιο ιδιωτικό, προβάλλοντας εκείνο το eurobasket!

Τι θα βάλω τώρα στο πρώτο κουμπί του τηλεκοντρόλ; Πάντα την ΕΤ1 είχα. Δεν μπορώ να τα βάλω όλα μία θέση μπροστά. Θα μπερδεύομαι.

Εύκολο! Το πρίσμα+ αφού είναι ο αντικαταστάτης της ΕΤ1 πλέον!

Re: Απάντηση: Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Μην ψάχνεις λογική εξήγηση γιατί δεν υπάρχει.

Ολο το κείμενο Μοσι@λου είναι πραγματικά φαιδρό.

ΟΛΗ η φασαρία είναι επικοινωνιακή. Στο πρίσμα δεν έχουν όλοι πρόσβαση, αφού είναι μόνο ψηφιακό.
ΟΛΟΙ όμως γνωρίζουν την ΕΤ1.

Είναι απλά ένα κόλπο για να μπορούν να πουν πως ορίστε, σας κάνουμε οικονομία και κλείσαμε ένα ολόκληρο κανάλι..
Και θα φανεί αυτό στο κόσμο, γιατί θα χάσει το Νο 1 στο τηλεκοντρόλ του.

Και να αισθανθεί "δικαιωμένος" ο άνεργος ή οι ιδιωτικοί υπάλληλοι που λένε "γ@μ...στε" τους δημόσιους.......
Και που θα πέσουν οι αμοιβές μας αν βγούν όλοι αυτοί και ψάχνουν για δουλειά?

ΟΧΙ ότι η ΕΡΤ τα έχει όλα καλώς καμωμένα.
ΣΙΓΟΥΡΑ θέλει κάποιο νοικοκύρεμα.
Αλλα πράγματα πρέπει να γίνουν στην ΕΡΤ έτσι ώστε να γίνει BBC.
Και αυτό είναι το εξής ένα: ΚΑΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες. Πολιτικά παιχνίδια χωρίς αντίκρισμα και όφελος.

Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες. Πολιτικά παιχνίδια χωρίς αντίκρισμα και όφελος.

Αυτό που με ανησυχεί είναι πως κατάφεραν να μας κάνουν να στρεφόμαστε ο ένας εναντίον του άλλου.

Δυστυχώς στο κοινωνικό μου περίγυρο διαπιστώνω κάποιο ΦΘΟΝΟ, όταν αναφέρω που δουλεύουμε ακόμα και εγώ και η γυναίκα μου, και πως οι αποδοχές μας δεν έχουν μεταβληθεί σημαντικά (ακόμη).

Re: Απάντηση: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Φυσικά! Μα γι' αυτό και το ανέφερα. Ότι η πίτα μικραίνει και το ποσοστό αυτό θα το έπαιρνε κάποιο ιδιωτικό, προβάλλοντας εκείνο το eurobasket!
To πρόγραμμα της ΕΤ1 που δεν θα κοπεί θα πάει στα άλλα δυο κανάλια οπότε δεν ισχύει αυτό που λες οτι θα το έπαιρνε ιδιωτικό.

Μα τι λες; Το ίδιο είναι να κόβεις την πίτσα στα 13, το ίδιο είναι να τη κόβεις στα 10;

Δεν θυμάσαι πως σκύλιασαν τα ιδιωτικά όταν πρωτοέβγαλε η ΕΡΤ το ΕΡΤ HD; Που στο κάτω - κάτω της γραφής δεν έδειχνε διαφορετικό πρόγραμμα αλλά το ίδιο με άλλο κανάλι της ΕΡΤ ταυτόχρονα απλά σε HD!

Και λες για το πρόγραμμα της ΕΤ1 που δεν θα κοπεί. Το υπόλοιπο πρόγραμμα που θα κοπεί ξέρεις ποιο θα είναι;

Last edited:

Και λες για το πρόγραμμα της ΕΤ1 που δεν θα κοπεί. Το υπόλοιπο πρόγραμμα που θα κοπεί ξέρεις ποιο θα είναι;
Kάτι ντοκυμαντέρ που δεν τα βλέπει κανείς. Δεν φαντάζομαι να ενδιαφερθεί για αυτά κάνα ιδιωτικό κανάλι.

Δε νομίζω να έδειχνε και πολλά ντοκυμαντέρ τα τελευταία χρόνια. Κι αυτά τα λίγα που έδειχνε ήταν πλέον ποιότητας όπως το MEDITERRANEO και το ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Θα ενδιαφερόταν όμως κάποιος για eurobasket...

H ΕΡΤ απλώς χρειαζόταν νοικοκύρεμα. Το γεγονός ότι πολύ δεν την έβλεπαν δεν σημαίνει ότι δεν είχε καλό πρόγραμμα. Καθένας με τις τηλε-επιλογές του. Δεν ενδιαφέρονται όλοι για Πάτυ,ριάλιτι και τουρκοσίριαλ......

Eγώ ξέρω ότι ανέκαθεν η ερτ είχε μηδαμινές τηλεθεάσεις οπότε όλο το κλάμα που ρίχνουν τώρα μερικοί το θεωρώ υποκριτικό.

Η ερτ δε χρειαζόταν καμία αλλαγή, η τρόικα δεν είχε ζητήσει τίποτα τέτοιο.
Κατα τ άλλα, η ετ3 θα γίνει μάλλον νετ2 σύμφωνα με αυτό: http://www.satleo.gr/content/view/4104/1/.
Τουλάχιστον στη θέση της ετ1 να βάζαν τη νετ. Η ετ1 είχε το καλύτερο δίκτυο στη χώρα.
Για όσους προβληματίζονται με τη σειρά που θα βάλουν τα κανάλια, αυτή μάλλον θα έιναι 1. νετ 2. νετ2 (ετ3) 3. πρισμα

Eγώ ξέρω ότι ανέκαθεν η ερτ είχε μηδαμινές τηλεθεάσεις οπότε όλο το κλάμα που ρίχνουν τώρα μερικοί το θεωρώ υποκριτικό.

Πως να έχει τηλεθέαση σε μια χώρα με μηδαμινή παιδεία; Σε μια χώρα όπου νομίζουνε ότι η κλασσική μουσική είναι μόνο για την Μ.Παρασκευή και τις κηδείες; ή ότι στα πρώτα 5 λεπτά "σινεφιλ" ταινίας κόβεις φλέβες;

Αν έκλεινε ο ΑΝΤ1 π.χ., δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση, αυτά που δείχνει μπορώ να τα βρω και στα άλλα ιδιωτικά κανάλια. Κλείνοντας η ΕΤ1 όμως αφήνει κενό. Ποιος θα δείξει ταινία σαν το χθεσινό Vera Drake, όταν μάλιστα κλείνουν και το ΣινεΣπορ; Το Star ή ο Alpha;

Πως να έχει τηλεθέαση σε μια χώρα με μηδαμινή παιδεία; Σε μια χώρα όπου νομίζουνε ότι η κλασσική μουσική είναι μόνο για την Μ.Παρασκευή και τις κηδείες; ή ότι στα πρώτα 5 λεπτά "σινεφιλ" ταινίας κόβεις φλέβες;

Έτσι ακριβώς είναι. Ότι θα είμασταν υποκριτές επειδή δεν θέλουμε να κλείσει η ΕΤ1 (αλλά λέμε ναι σε νοικοκύρεμα της ΕΡΤ) δεν το περίμενα.
Θα γράψω περισσότερα αργότερα. Πάω να δω καμιά Πάνια τώρα......

Απάντηση: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Και το ωραίο είναι ότι ορισμένοι πιστεύουν ότι με το κλείσιμο θα γίνει οικονομία στον κρατικό προϋπολογισμό...