ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3

To διαδικτυακο ERT Sports για ποιον λογο συνεχιζει να υπαρχει?Αφου υποτιθεται οτι η ΕΡΤ 2 Sport παιζει πλεον τον ρολο του αθλητικου καναλιου
Η ERT2 Sports θα είναι αμιγώς αθλητικό κανάλι; Ίδωμεν.

Επίσης να επισημάνω ότι η ERT News και ERT News HD παραμένουν κρυπτογραφημένα στον δορυφόρο (1, 2) παρόλο που τα αθλητικά έφυγαν. Η γνωστή μπαχαλοργάνωση του δημοσίου, και μόνο που έριξαν αθλητικά σε κανάλι ειδησεογραφικό (πράγμα που έκανε αναγκαιότητα το κλείδωμα λόγω πνευματικών δικαιωμάτων) είναι ενδεικτικό της κατάστασης.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Άκουσα χθες στο μαγκαζίνο του 984 την απαίτηση της Ελληνικής Ένωσης Ντοκιμαντέρ να αλλάξει η μορφή της ΕΡΤ2 από αθλητικό κανάλι σε κανάλι πολιτισμού. Και την πίεση που ασκεί στην διοίκηση της ΕΡΤ για να το πετύχει, ευτυχώς ανεπιτυχώς. Γιατί λέει ο πολιτισμός είναι ο σκοπός της ΕΡΤ, μπλα μπλα μπλα. Είδαμε και πάθαμε να έχουμε ένα δημόσιο αθλητικό κανάλι, και αυτοί λύσσαξαν να το αλλάξουν πάλι. Υπάρχει μεν και το ιντερνετικό ERT Sports, αλλά δεν θυμάμαι πόσους μήνες έχω να μπω εκεί. Δεν είναι το ίδιο βολικό με το τηλεοπτικό κανάλι, δεν έχει συνεχές πρόγραμμα, μόνο όταν δείχνει κάποιον αγώνα, δεν έχω ιδέα πότε δείχνει αγώνα για να μπω, καμία σχέση με την βολικότητα του τηλεοπτικού καναλιού.
Δεν ξέρω από που προκύπτει η ιδέα να προωθήσω την δική μου ιδέα, αγνοώντας την θέληση της πλειοψηφίας, και με την δύναμη του σωματείου μου να πιέζω προς; αυτό. Δηλαδή ποιοι είναι αυτοί που αποφάσισαν αυτό το πράγμα, και πιέζουν συνεχώς την ΕΡΤ για να το πετύχουν, αγνοώντας την θέληση, πχ την δική μου, που αυτή την στιγμή βλέπω τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ στην ΕΡΤ 2 Σπορ. Και γιατί θέλουν να μου το στερήσουν. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί τους ενοχλεί η ΕΡΤ2 Σπορ, και ο αθλητισμός. Είναι μπανάλ; Γιατί ο αθλητισμός είναι εχθρός του πολιτισμού;
Οπότε, ένα πράγμα σκέφτομαι. Ελπίζω η διοίκηση της ΕΡΤ να τους αγνοήσει τελείως.

Είναι κρίμα μια χαρά κανάλι αθλητικό με τηλεθέαση που βλέπει πολύς κόσμος να ξαναγίνει ένα κανάλι τίποτα του 1% όπως πριν. Για πιο ψαγμένα υπάρχει το Ertflix

Προβλήματα ERTFLIX τις τελευταίες μέρες με από αναβάθμιση που έχει κάνει η ίδια η ΕΡΤ στην υπηρεσία.
Αυτά διαβάζουμε στα κοινωνικά δίκτυα.
Τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου και τις αρχές Φεβρουαρίου 2026, δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την ΕΡΤ για γενικευμένη διακοπή της υπηρεσίας λόγω αναβάθμισης. Ωστόσο, παρατηρούνται ορισμένα ζητήματα που σχετίζονται με την αυξημένη κίνηση στην πλατφόρμα και τεχνικές ασυμβατότητες:

Προσωπικά έκανα επανεγγραφή με τον ίδιο κωδικό και mail σε pc με google chrome και edge σε PC. Στις συσκευές μου android TV boxes και στις τηλεοράσεις, μερικές πολύ παλιές κιόλας δεν παρατήρησα κάποια θέματα.
Φαίνεται ότι η πλατφόρμα βρίσκεται σε φάση σημαντικής τεχνικής μετάβασης, η οποία φαίνεται να ξεκίνησε στα τέλη Ιανουαρίου 2026.

Σύμφωνα με αναφορές χρηστών και τα νέα δεδομένα της υπηρεσίας:
  • Απώλεια Λογαριασμών & Επανεγγραφή: Πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι οι παλιοί τους κωδικοί δεν αναγνωρίζονται, αναγκάζοντάς τους να προχωρήσουν σε νέα εγγραφή ακόμη και με το ίδιο email. Αυτό υποδηλώνει αναβάθμιση της βάσης δεδομένων ή αλλαγή στο σύστημα ταυτοποίησης.
  • Νέα Λειτουργία "Προφίλ": Η εμφάνιση επιλογής για περισσότερους από έναν χρήστες (multiprofile) είναι μια νέα προσθήκη που φέρνει το ERTFLIX πιο κοντά στα πρότυπα άλλων μεγάλων streaming πλατφορμών.
  • Σφάλματα Συγχρονισμού: Λόγω της αναβάθμισης, ενδέχεται κάποια τμήματα του καταλόγου να μην εμφανίζονται σωστά σε όλους τους browsers ή τις συσκευές μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταφορά των δεδομένων.

Άκουσα χθες στο μαγκαζίνο του 984 την απαίτηση της Ελληνικής Ένωσης Ντοκιμαντέρ να αλλάξει η μορφή της ΕΡΤ2 από αθλητικό κανάλι σε κανάλι πολιτισμού. Και την πίεση που ασκεί στην διοίκηση της ΕΡΤ για να το πετύχει, ευτυχώς ανεπιτυχώς. Γιατί λέει ο πολιτισμός είναι ο σκοπός της ΕΡΤ, μπλα μπλα μπλα. Είδαμε και πάθαμε να έχουμε ένα δημόσιο αθλητικό κανάλι, και αυτοί λύσσαξαν να το αλλάξουν πάλι. Υπάρχει μεν και το ιντερνετικό ERT Sports, αλλά δεν θυμάμαι πόσους μήνες έχω να μπω εκεί. Δεν είναι το ίδιο βολικό με το τηλεοπτικό κανάλι, δεν έχει συνεχές πρόγραμμα, μόνο όταν δείχνει κάποιον αγώνα, δεν έχω ιδέα πότε δείχνει αγώνα για να μπω, καμία σχέση με την βολικότητα του τηλεοπτικού καναλιού.
Δεν ξέρω από που προκύπτει η ιδέα να προωθήσω την δική μου ιδέα, αγνοώντας την θέληση της πλειοψηφίας, και με την δύναμη του σωματείου μου να πιέζω προς; αυτό. Δηλαδή ποιοι είναι αυτοί που αποφάσισαν αυτό το πράγμα, και πιέζουν συνεχώς την ΕΡΤ για να το πετύχουν, αγνοώντας την θέληση, πχ την δική μου, που αυτή την στιγμή βλέπω τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ στην ΕΡΤ 2 Σπορ. Και γιατί θέλουν να μου το στερήσουν. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί τους ενοχλεί η ΕΡΤ2 Σπορ, και ο αθλητισμός. Είναι μπανάλ; Γιατί ο αθλητισμός είναι εχθρός του πολιτισμού;
Οπότε, ένα πράγμα σκέφτομαι. Ελπίζω η διοίκηση της ΕΡΤ να τους αγνοήσει τελείως.
EΡΤ News ειδήσεις, ΕΡΤ 1 κανάλι μυθοπλασίας, ΕΡΤ 2 αθλητικές διοργανώσεις, ΕΡΤ 3 κανάλι ντοκιμαντέρ-πολιτισμού.

• Like
Reactions: Hacker?pcs