Καμια πηγη δεν εχω βρει που να το επιβεβαιωνει αυτο. Γι αυτο αλλωστε ρωτησα μετα την δημοσιευση της ειδησης κατακυρωσης χωρις να αναφερεται η εταιρια στην οποια κατακυρωθηκε (ειδηση χωρις την ειδηση;;; ) αν καποιος γνωριζε αν υπηρξε 2ος διαγωνισμος. Ουδεις αποκριθηκε θετικα.
Ακομα και τωρα ψαχνω με το google με τις λεξεις ΕΡΤ cisco διαγωνισμος, αλλα δεν βρηκα τιποτα, παρα μονο την παρουσα σελιδα του φορουμ (την απαντηση σου) και αυτο το οποιο αφορα τη συνεργασια της
Digea με τη cisco! (Φεβρουαριος του 2010)
Αγαπητέ φίλε,
Καλά κάνεις και δυσπιστείς, ξέρω ότι η ΕΡΤ έχει δώσει δικαιώματα. Καλά κάνουμε, όμως και μεις και παραπονιόμαστε για προκατάληψη που έχει δημιουργηθεί ίσως δικαιολογημένα, αλλά που θίγει τελικά και όσους από εμάς αρνιόμαστε να τα παρατήσουμε και όταν μας δίνεται η παραμικρή ευκαιρία να προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Σε διαβεβαιώ, ότι θα μας ήταν πολύ πιο εύκολο το πρώτο. Να γίνουμε "δημόσιοι υπάλληλοι" με όλη την κακή έννοια που έχει (κακώς κατ' εμέ) πάρει η φράση, ακριβώς γιατί δεν μπορεί να τους τσουβαλιάζει κανείς όλους. Επί του προκειμένου τώρα, δεν έχω κανένα λόγο να σου πω ψέματα. Ο πρώτος διαγωνισμός για το Mpeg4 προκηρύχτηκε τον Ιούνιο και τον Ιούλιο κηρύχτηκε άγονος. Ο δεύτερος, για τον οποίο μιλάμε, δημοσιεύτηκε από την ΕΡΤ στις 3 Αυγούστου σε 2 ημερήσιες εφημερίδες (όπως προβλέπεται για ανοιχτούς διαγωνισμούς) και διεξάχθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου. Τις προάλλες κατακυρώθηκε από το ΔΣ. Τη μία από τις 2 εφημερίδες που δημοσιεύτηκε τη βρήκα. Ήταν η Καθημερινή της 3ης/8/2010, σελ. 31. Θα τη βρεις στο παρακάτω link:
http://wwk.kathimerini.gr/kath/edition/2010/03-08-2010.pdf
Άλλη δημοσίευση θα βρεις στο site του περιοδικού Radiolink:
[FONT="]
http://www.radiotvlink.gr/news/showarticle.php?articleID=16531[/FONT]
Και να σου πω την αληθεια με χαλασε η ειδηση γιατι απο την μεταδοση της digea εχω επισημανει μεταξυ αλλων ενα σημαντικο προβλημα με το EPG το οποιο λογω του οτι ειναι και στα Ελληνικα και στα Αγγλικα μπερδευει πανω απο τους μισους δεκτες με αποτελεσμα να εμφανιζουν το EPG στα Αγγλικα και οχι στα Ελληνικα (σαν να ειναι καποιο
flag προεπιλογη στο Αγγλικο).
Μονοπωλιακα πραγματα βλεπω λοιπον και φαινεται οτι δεν εχει αλλαξει κατι απο τη σηψη των τελευταιων 25-45-65 ετων (ο καθενας διαλεγει και παιρνει)... Εκτος αν δεν ενδιαφερεται καμια αλλη εταιρια σοβαρα να αναλαβει την ψηφιακη μεταδοση της Ελληνικης Δημοσιας Τηλεορασης. Και αυτο να ειναι παλι ερωτηματικα γενναει...
Ως προς το EPG, δεν νομίζω να 'χουμε πρόβλημα. Θα χρησιμοποιήσουμε τον υπάρχοντα εξοπλισμό μας, που όπως θα έχεις διαπιστώσει δείχνει ελληνικά σε όλους τους δέκτες. Για τις αγορές δε που κάνουμε δεν διαλέγουμε. Κάνουμε προδιαγραφές και διαγωνισμούς και βγαίνει ο ανάδοχος. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να γίνεται αλλοιώς.
Αυτο ακουστηκε καλο...
Ευχομαι να βγεις αληθινος σε αυτο και να μην διαψευστει σε 2 μηνες βλεποντας την ΕΡΤ σε MPEG4...
Βγήκε μια απόφαση της ΕΡΤ (κακώς) για MPEG4, όταν δεν συζητούσαμε για HD. Εμείς δεν μπορούμε να την ανατρέψουμε. Προσπαθούμε όμως να τη συνδυάσουμε με το HD που θα έχουμε τουλάχιστον μια δικαιολογία.
Εδω σε νιωθω καθως δεν είστε οι μονοι που περνατε αυτα τα "λουκια" αλλα ολος ο δημοσιος τομεας. Η ανοχη ομως ειναι κατι που κανεις στην ΕΡΤ δεν πρεπει να εχει παραπονο για ελλειμα απο τον Ελληνικο λαο. Μονο ανοχη θυμαμαι μια ζωη να δειχνουμε...
Αν ειναι δυνατον, ακομα και κυριολεκτικα "χθες", να μεταδιδει η Δημοσια Τηλεοραση προγραμματα σε απευθειας συνδεση "υπερπαραγωγες" ΜΟΝΟΦΩΝΙΚΑ οταν ολη η Ευρωπη εδω και 25-30 χρονια τις μεταδιδει απο στερεοφωνικα μεχρι Dolby Digital 5καναλο! Ακομα και το ραδιοφωνο της ΕΡΤ τις μεταδιδει την ιδια ωρα στερεοφωνικα πανω απο 10-15 χρονια! (Κοιτα eurovision, αλλα και αθλητικες μεταδοσεις).