ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3

Απάντηση: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Στήν Αθήνα όχι. Τώρα το έψαξα πριν από λίγο πιάνει τα 4 κανάλια στο UHF 48 και τίποτα άλλο.

Τα ιδια και απο εμενα...δεν ξερω παντως για εσας αλλα εδω και 2 μερες εχω πολλες διακοπες στα καναλια του 1ου πακετου.

Χθες ειδικα εγινε της κακομοιρας...περιοχη Νικαια.

Οκ ήταν fake η αναφορά , πάω να τον βρίσω ... Θεσσαλονίκη 2 συχνότητες, από 2 φορές τα γνωστά ...

Και ουτε προκειται λογικα να αλλαξει αμεσα...διαφορετικα θα μας ειχαν φλομωσει στη διαφημιση.

Σόρυ αν είμαι Off topic βρε παιδιά , αλλά το Σάββατο σύνδεσα τον TechniSat DigiPal 2 και σήμερα θα τον πάω δώρο στον πατέρα μου να βλέπει το sport+ .
Μα καλά είναι δυνατόν οι ηλικίες των ταινιών στο σινέ+ κατα μέσο όρο , να κυμαίνονται στην δεκαετία του 70 άντε 80 ?
Τι να σου κάνει το καλό σήμα όταν προβάλει υλικό 30 χρονών ?

Σόρυ αν είμαι Off topic βρε παιδιά , αλλά το Σάββατο σύνδεσα τον TechniSat DigiPal 2 και σήμερα θα τον πάω δώρο στον πατέρα μου να βλέπει το sport+ .
Μα καλά είναι δυνατόν οι ηλικίες των ταινιών στο σινέ+ κατα μέσο όρο , να κυμαίνονται στην δεκαετία του 70 άντε 80 ?
Τι να σου κάνει το καλό σήμα όταν προβάλει υλικό 30 χρονών ?
Οι καλές ταινίες δεν έχουν ηλικία . Σε γενικές γραμμές οι ταινίες που προβάλλονται στο cine+ είναι εξαιρετικές . ταινίες που σπάνια θα δεις να προβάλλονται σε άλλα κανάλια . Θα μου πεις είναι πιο σινεφιλ και όχι εμπορικές . Ε αυτό είναι που κάνει την διαφορά . Από εμπορικές βαλλόμαστε από παντού , απ τις άλλες έχουμε στέρηση . Εγώ πάντως την κατάβρίσκω κάποιες φορές που βλέπω ταινίες που δεν υπάρχουν ούτε σε DVD

Εντάξει βρε παιδιά , γούστα είναι αυτά . Εχθές το βράδυ και πριν να τον αποσυνδέσω , τον άνοιξα για μια δεύτερη ευκαιρία και μόλις ξεκινούσε μια ταινία δείχνοντας για αρκετά δευτερόλεπτα , τα δάχτυλα κάποιου να κρατούν ένα μισοτελειωμένο τσιγάρο και η κάμερα να γυρίζει γύρω από αυτό , μου ήρθε να αρχίσω να ταρακουνώ τον δέκτη μπας και ξεκολλήσει δηλαδή ! Έλεος , προσωπικά αν θέλω να κοιμηθώ ξαπλώνω στο κρεβάτι μου .
Και πιστεύω , αν είχαν λεφτά δεν θα έπαιζαν αυτές τις ταινίες , φτάνει πια με τις φθηνές παραγωγές , τις χόρτασα τότε με την ΥΕΝΕΔ και την ΕΙΡΤ .
Και τα videoclub , δεν θα υπήρχαν αν νοίκιαζαν μόνο τέτοιες ταινίες .
Αλλά είπαμε ... γούστα είναι αυτά .-bye-

Last edited:

Εντάξει βρε παιδιά , γούστα είναι αυτά . Εχθές το βράδυ και πριν να τον αποσυνδέσω , τον άνοιξα για μια δεύτερη ευκαιρία και μόλις ξεκινούσε μια ταινία δείχνοντας για αρκετά δευτερόλεπτα , τα δάχτυλα κάποιου να κρατούν ένα μισοτελειωμένο τσιγάρο και η κάμερα να γυρίζει γύρω από αυτό , μου ήρθε να αρχίσω να ταρακουνώ τον δέκτη μπας και ξεκολλήσει δηλαδή ! Έλεος , προσωπικά αν θέλω να κοιμηθώ ξαπλώνω στο κρεβάτι μου .
Και πιστεύω , αν είχαν λεφτά δεν θα έπαιζαν αυτές τις ταινίες , φτάνει πια με τις φθηνές παραγωγές , τις χόρτασα τότε με την ΥΕΝΕΔ και την ΕΙΡΤ .
Και τα videoclub , δεν θα υπήρχαν αν νοίκιαζαν μόνο τέτοιες ταινίες .
Αλλά είπαμε ... γούστα είναι αυτά .-bye-

Εννοείται ότι τα βιντεοκλαπάδικα δεν θα μπορούσαν να συντηρηθούν προσφέροντας μόνο τέτοιες ταινίες.
Μα ούτε και τα παραλιακά μαγαζιά συντηρούνται αν κόψουμε τα σκυλο-καψουρο-τσιφτετέλια :SFGSFGSF: και το ρίξουν στη σοβαρή μουσική.
Και τι θα γινότανε με τα φαστφουντάδικα αν κόβανε τα συνηθισμένα τους προϊόντα και το ρίχνανε στη μεσογειακή και υγιεινή διατροφή;:chef:
- ΛΟΥΚΕΤΟ!!!

Δεν το συνεχίζω γιατί είμαστε :offtopic: , τώρα για τα παραλιακά και τα φαστ-φουντ..... μπορώ και χωρίς αυτά .......... και δεν θα μου λείψουν και καθόλου . Αλλά είπαμε ... γούστα είναι αυτά .

Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Αντε και κανένα άλλο κανάλι για να αξίζουν τα λεφτά που δώσαμε για HD

Απάντηση: Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Ξεκινησε το EPG στα ψηφιακα της ερτ (καλιο αργα παρα ποτε!)

Αληλουια...αντε να δουμε ποτε θα ξεκινησει και το 2ο πακετο με τα κρατικα καναλια.

προβλημα η ψηφιακη τηλεοραση στην θεσσαλονικη ειναι καπιος γνωστης?
η ο δεκτης μου χαλασε?

Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Κανένα πρόβλημα εδώ στην Θέρμη.
Βλέπω το Lakers-Suns τώρα στο σπορ+

Απάντηση: Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

σε ευχαριστω να εισαι καλα

Όταν ανάβω το δέκτη (Skymaster DT400), λαμβάνω συνέχεια την ένδειξη : Overloading! Tuner power is off!
Ξεκίνησε πριν τρείς μέρες απο το sport+ και τώρα το κάνει σε όλα.
Μήπως ξέρει κανείς γιατί;

_______
Βασίλης