Όπως και η Cosmote TV μέσω browser, βλέπει αν η συσκευή είναι τάμπλετ/κινητό και σε παραπέμπει στο app κόβοντας την πρόσβασηΑλλο και τούτο... πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα του Ertflix ( από daplet ), για να κάνω τη νέα εγγραφή, βλέπω αυτό ( photo... ) και δεν μπορώ να κάνω τίποτε...
Δοκιμασε να κανεις νεα εγγραφη ( με το ιδιο E-Mail, αν θελεις ).Δεν πάει να βάζω email κ κωδικούς και register k forgot password.... Δε μου στέλνει κωδικό στο email που να χτυπιέμαι κάτω
Μου έσπασε τα νεύρα ...
Που το διάβασες;Καλησπέρα σας. Ισχύει ότι θα μεταδοθούν ζωντανά αγώνες του Μουντιάλ μέσα από το Ertflix σε 4k?
Βέβαια και η Cosmote δείχνει ελάχιστα live σε 4K σε σχέση με το τι διοργανώσεις έχει συνολικά ενώ η Nova δεν έχει καν δικό της 4KΕίναι τραγικό για την δημόσια ΕΡΤ...να μην έχει ακόμη σε 4k κανάλι για το Μουντιάλ...σε αντίθεση με ευρωπαϊκά κανάλια δημόσιο σε όλη την Ευρώπη θα έχουν μετάδοση κ σε 4k!!!
Είναι ξεφτίλα αυτό.... δεδομένων μας παίρνουν 40 ευρώ το χρόνο κ να έχουν ακόμη εξοπλισμός παλαιάς τεχνολογίας ξεπερασμένη...και το χειρότερο δεν συνεργάζεται έστω με cosmote η nova. για μετάδοση σε 4k μέσω πλατφόρμα τούς.
Το 70% τηλεόραση σε 4k έχει η πλειοψηφία ...και η ΕΡΤ απούσα... απλά τραγική!!!
Εδώ είναι βαλκάνια δεν είναι παίξε,γέλασε!Βέβαια και η Cosmote δείχνει ελάχιστα live σε 4K σε σχέση με το τι διοργανώσεις έχει συνολικά ενώ η Nova δεν έχει καν δικό της 4K
Αφού όταν έβγαλε 1080, έβγαινε η Σία κ μας έλεγε πως η δημόσια τηλεόραση κάνει αθέμιτο ανταγωνισμό. Φαντάζεσαι να βγάλει κ 4Κ?Είναι τραγικό για την δημόσια ΕΡΤ...να μην έχει ακόμη σε 4k κανάλι για το Μουντιάλ...σε αντίθεση με ευρωπαϊκά κανάλια δημόσιο σε όλη την Ευρώπη θα έχουν μετάδοση κ σε 4k!!!
Είναι ξεφτίλα αυτό.... δεδομένων μας παίρνουν 40 ευρώ το χρόνο κ να έχουν ακόμη εξοπλισμός παλαιάς τεχνολογίας ξεπερασμένη...και το χειρότερο δεν συνεργάζεται έστω με cosmote η nova. για μετάδοση σε 4k μέσω πλατφόρμα τούς.
Το 70% τηλεόραση σε 4k έχει η πλειοψηφία ...και η ΕΡΤ απούσα... απλά τραγική!!!
Νομίζω πως τα Βαλκάνια μας έχουν ξεπεράσει κ έχουν 4Κ κανάλια χρόνια τώρα, αλλά κάποιος ειδικότερος στα δορυφορικά μπορεί να μας διαφωτίσειΕδώ είναι βαλκάνια δεν είναι παίξε,γέλασε!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.