ERTFLIX

Αλλο και τούτο... πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα του Ertflix ( από daplet ), για να κάνω τη νέα εγγραφή, βλέπω αυτό ( photo... ) και δεν μπορώ να κάνω τίποτε...

Attachments

• Screenshot_2026-05-30-23-58-59.jpeg
    Screenshot_2026-05-30-23-58-59.jpeg
    34.4 KB · Views: 28
Αλλο και τούτο... πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα του Ertflix ( από daplet ), για να κάνω τη νέα εγγραφή, βλέπω αυτό ( photo... ) και δεν μπορώ να κάνω τίποτε...
Όπως και η Cosmote TV μέσω browser, βλέπει αν η συσκευή είναι τάμπλετ/κινητό και σε παραπέμπει στο app κόβοντας την πρόσβαση

Εγινε η δουλεια μεσω browser.

Αλλα το... " κατεβασε το App, αναγκαστικα ", δεν ειναι και πολυ ωραιο...

Δεν πάει να βάζω email κ κωδικούς και register k forgot password.... Δε μου στέλνει κωδικό στο email που να χτυπιέμαι κάτω

Μου έσπασε τα νεύρα ...

Δεν πάει να βάζω email κ κωδικούς και register k forgot password.... Δε μου στέλνει κωδικό στο email που να χτυπιέμαι κάτω

Μου έσπασε τα νεύρα ...
Δοκιμασε να κανεις νεα εγγραφη ( με το ιδιο E-Mail, αν θελεις ).

Τελικά το θέμα λύθηκε. Ερχόταν το μήνυμα με μεγάλη καθυστέρηση. Μόλις ήρθε (πάνω από μια ώρα αργότερα στο spam) το αφαίρεσα από εκεί, δηλώνοντας το ως not a spam, κ ξαναέκανα εγγραφή. Το μήνυμα με τον κωδικό ήρθε γρήγορα τότε.

Φαίνεται να έφταιγε η yahoo, αλλά τη δεύτερη προσπάθεια την έκανα μετά τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας , οπότε δεν ξέρω αν ήταν θέμα ΕΡΤ ή Yahoo

Είναι τραγικό για την δημόσια ΕΡΤ...να μην έχει ακόμη σε 4k κανάλι για το Μουντιάλ...σε αντίθεση με ευρωπαϊκά κανάλια δημόσιο σε όλη την Ευρώπη θα έχουν μετάδοση κ σε 4k!!!
Είναι ξεφτίλα αυτό.... δεδομένων μας παίρνουν 40 ευρώ το χρόνο κ να έχουν ακόμη εξοπλισμός παλαιάς τεχνολογίας ξεπερασμένη...και το χειρότερο δεν συνεργάζεται έστω με cosmote η nova. για μετάδοση σε 4k μέσω πλατφόρμα τούς.
Το 70% τηλεόραση σε 4k έχει η πλειοψηφία ...και η ΕΡΤ απούσα... απλά τραγική!!!

Είναι τραγικό για την δημόσια ΕΡΤ...να μην έχει ακόμη σε 4k κανάλι για το Μουντιάλ...σε αντίθεση με ευρωπαϊκά κανάλια δημόσιο σε όλη την Ευρώπη θα έχουν μετάδοση κ σε 4k!!!
Είναι ξεφτίλα αυτό.... δεδομένων μας παίρνουν 40 ευρώ το χρόνο κ να έχουν ακόμη εξοπλισμός παλαιάς τεχνολογίας ξεπερασμένη...και το χειρότερο δεν συνεργάζεται έστω με cosmote η nova. για μετάδοση σε 4k μέσω πλατφόρμα τούς.
Βέβαια και η Cosmote δείχνει ελάχιστα live σε 4K σε σχέση με το τι διοργανώσεις έχει συνολικά ενώ η Nova δεν έχει καν δικό της 4K

Στην εφαρμογή στο Apple TV κάθε φορά που επιλέγω το ΕΡΤ 2 σπορ για να δω τον αγώνα αμέσως παίζει διαφήμιση, συμβαίνει και στο Android κάτι τέτοιο ή μόνο στο Apple TV?

Αφού όταν έβγαλε 1080, έβγαινε η Σία κ μας έλεγε πως η δημόσια τηλεόραση κάνει αθέμιτο ανταγωνισμό. Φαντάζεσαι να βγάλει κ 4Κ?

Το θέμα επίσης δεν είναι τα €40 μονο...είναι πως τα πληρώνουμε όλοι (κι εγώ που ζω στο εξωτερικο πχ κ γίνομαι geoblocked κ από πάνω!), ακόμα και οι κοινόχρηστοι χώροι στις πολυκατοικίες