ERTFLIX

Αλλο και τούτο... πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα του Ertflix ( από daplet ), για να κάνω τη νέα εγγραφή, βλέπω αυτό ( photo... ) και δεν μπορώ να κάνω τίποτε...

Attachments

• Screenshot_2026-05-30-23-58-59.jpeg
    Screenshot_2026-05-30-23-58-59.jpeg
    34.4 KB · Views: 31
Αλλο και τούτο... πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα του Ertflix ( από daplet ), για να κάνω τη νέα εγγραφή, βλέπω αυτό ( photo... ) και δεν μπορώ να κάνω τίποτε...
Όπως και η Cosmote TV μέσω browser, βλέπει αν η συσκευή είναι τάμπλετ/κινητό και σε παραπέμπει στο app κόβοντας την πρόσβαση

Εγινε η δουλεια μεσω browser.

Αλλα το... " κατεβασε το App, αναγκαστικα ", δεν ειναι και πολυ ωραιο...

Δεν πάει να βάζω email κ κωδικούς και register k forgot password.... Δε μου στέλνει κωδικό στο email που να χτυπιέμαι κάτω

Μου έσπασε τα νεύρα ...

Δεν πάει να βάζω email κ κωδικούς και register k forgot password.... Δε μου στέλνει κωδικό στο email που να χτυπιέμαι κάτω

Μου έσπασε τα νεύρα ...
Δοκιμασε να κανεις νεα εγγραφη ( με το ιδιο E-Mail, αν θελεις ).

Τελικά το θέμα λύθηκε. Ερχόταν το μήνυμα με μεγάλη καθυστέρηση. Μόλις ήρθε (πάνω από μια ώρα αργότερα στο spam) το αφαίρεσα από εκεί, δηλώνοντας το ως not a spam, κ ξαναέκανα εγγραφή. Το μήνυμα με τον κωδικό ήρθε γρήγορα τότε.

Φαίνεται να έφταιγε η yahoo, αλλά τη δεύτερη προσπάθεια την έκανα μετά τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας , οπότε δεν ξέρω αν ήταν θέμα ΕΡΤ ή Yahoo

Είναι τραγικό για την δημόσια ΕΡΤ...να μην έχει ακόμη σε 4k κανάλι για το Μουντιάλ...σε αντίθεση με ευρωπαϊκά κανάλια δημόσιο σε όλη την Ευρώπη θα έχουν μετάδοση κ σε 4k!!!
Είναι ξεφτίλα αυτό.... δεδομένων μας παίρνουν 40 ευρώ το χρόνο κ να έχουν ακόμη εξοπλισμός παλαιάς τεχνολογίας ξεπερασμένη...και το χειρότερο δεν συνεργάζεται έστω με cosmote η nova. για μετάδοση σε 4k μέσω πλατφόρμα τούς.
Το 70% τηλεόραση σε 4k έχει η πλειοψηφία ...και η ΕΡΤ απούσα... απλά τραγική!!!

Είναι τραγικό για την δημόσια ΕΡΤ...να μην έχει ακόμη σε 4k κανάλι για το Μουντιάλ...σε αντίθεση με ευρωπαϊκά κανάλια δημόσιο σε όλη την Ευρώπη θα έχουν μετάδοση κ σε 4k!!!
Είναι ξεφτίλα αυτό.... δεδομένων μας παίρνουν 40 ευρώ το χρόνο κ να έχουν ακόμη εξοπλισμός παλαιάς τεχνολογίας ξεπερασμένη...και το χειρότερο δεν συνεργάζεται έστω με cosmote η nova. για μετάδοση σε 4k μέσω πλατφόρμα τούς.
Βέβαια και η Cosmote δείχνει ελάχιστα live σε 4K σε σχέση με το τι διοργανώσεις έχει συνολικά ενώ η Nova δεν έχει καν δικό της 4K

Στην εφαρμογή στο Apple TV κάθε φορά που επιλέγω το ΕΡΤ 2 σπορ για να δω τον αγώνα αμέσως παίζει διαφήμιση, συμβαίνει και στο Android κάτι τέτοιο ή μόνο στο Apple TV?

Αφού όταν έβγαλε 1080, έβγαινε η Σία κ μας έλεγε πως η δημόσια τηλεόραση κάνει αθέμιτο ανταγωνισμό. Φαντάζεσαι να βγάλει κ 4Κ?

Το θέμα επίσης δεν είναι τα €40 μονο...είναι πως τα πληρώνουμε όλοι (κι εγώ που ζω στο εξωτερικο πχ κ γίνομαι geoblocked κ από πάνω!), ακόμα και οι κοινόχρηστοι χώροι στις πολυκατοικίες

• Like
Reactions: #@george@#
Εδώ είναι βαλκάνια δεν είναι παίξε,γέλασε!😉
Νομίζω πως τα Βαλκάνια μας έχουν ξεπεράσει κ έχουν 4Κ κανάλια χρόνια τώρα, αλλά κάποιος ειδικότερος στα δορυφορικά μπορεί να μας διαφωτίσει

• Like
Reactions: Hacker?pcs
Στην εφαρμογή στο Apple TV κάθε φορά που επιλέγω το ΕΡΤ 2 σπορ για να δω τον αγώνα αμέσως παίζει διαφήμιση, συμβαίνει και στο Android κάτι τέτοιο ή μόνο στο Apple TV?
Και στην εφαρμογή Google TV το ίδιο ισχύει

• Like
Reactions: leo06
Μουντιάλ. Θυμήθηκα ότι στο Euro 2024, που το είχε η ΕΡΤ, έμπαινα στο site, και έβλεπα κάποιο παιχνίδι που έχασα, ή έβλεπα από την αρχή ένα παιχνίδι που είχε ήδη αρχίσει και ήταν πχ στο ημίχρονο.
Είπα και παλιότερα ότι από τάμπλετ δεν μπορούσα να μπω πια στο site, και με παρέπεμπε στην εφαρμογή.
Είπα λοιπόν να δοκιμάσω στο TV Box μου, που δεν χρησιμοποιώ και πολύ πια, να κατεβάσω την εφαρμογή για να βλέπω αγώνα που έγινε νωρίτερα στην τηλεόραση μου. Η εφαρμογή εγκαταστάθηκε, αλλά δεν είχε το μαγικό κουμπί με τις 3 γραμμές, που σε πήγαινε σε επιλογές τηλεόρασης, πχ live πρόγραμμα ή αρχείο εκπομπών. Μόνο κατηγορίες για σειρές και ταινίες είχε, που δεν με ενδιαφέρουν.
Ρώτησα το Microsoft CoPilot γιατί γίνεται αυτό, και μου είπε ότι το TV Box μου δεν έχει επίσημη πιστοποίηση Google για Android TV. Έπρεπε λέει να αλλάξω TV Box! Αλλιώς η εφαρμογή θα προβάλλεται ελλιπής.
Είπα να μπω από browser του TV Box στο site της ΕΡΤ, αλλά κάνει και εκεί ότι έκανε στα tablet μου. Δεν εμφάνιζε περιεχόμενο ή έβγαζε μήνυμα ότι ήθελε full screen και συγκεκριμένη ανάλυση, που είχα όμως έτσι και αλλιώς.
Ρώτησα πάλι το CoPilot γιατί το κάνει αυτό και στο TV Box, και στα τάμπλετ. Μου είπε:
"δηλώνει λάθος ανάλυση στο WebView, ή δεν υποστηρίζει σωστά fullscreen API, ή έχει παλιό/πειραγμένο WebView και δεν περνάει τα checks του ERTFlix Web. Γι’ αυτό σε mobile mode σε πετάει στο Play Store, και σε desktop mode σου λέει ότι δεν είσαι σε fullscreen, ενώ είσαι."
Δεν έχω συναντήσει site που να ζητάει τόσες προδιαγραφές. Επίσης δεν έχω συναντήσει ποτέ εφαρμογή που να δουλεύει με τέτοιο ημιτελή τρόπο. Πάντα ή εγκαθίσταται κανονικά ή καθόλου. Δεν έχω συναντήσει άλλη περίπτωση εκτός της ΕΡΤ που να εξετάζει τόσα πολλά πράγματα. Δεν ξέρω ποια κρατικά μυστικά νομίζουν ότι μεταδίδουν και θέλουν τόση ασφάλεια, να πω ότι μεταδίδουν απλά πρόγραμμα που μπορώ να δω δημόσια στην τηλεόραση, και να του κάνω εγγραφή ή αποθήκευση με έναν απλό εξωτερικό ψηφιακό δέκτη. Αλλά στο ίντερνετ μόνο πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων και εξέταση ίριδας ματιού δεν μου ζητάνε.
Καταλαβαίνω ότι γίνεται μάλλον για τις σειρές και τα σίριαλ που έχει το site και η εφαρμογή. Αλλά αυτά εμένα δεν με ενδιαφέρουν. Ας ξεχωρίσουν τον τομέα της τηλεόρασης από τον τομέα του περιεχομένου όπως ταινίες και σίριαλ.
Έτσι, ενώ πριν 2 χρόνια μπορούσα να δω αγώνα live ή με καθυστέρηση από όλες τις συσκευές μου, μέσω του site, τώρα site δεν εμφανίζεται σε κανένα τάμπλετ, ούτε στο TV Box, αλλά ευτυχώς εμφανίζεται στο laptop μου, και ευτυχώς εκεί ο τομέας τηλεόρασης, live ή με καθυστέρηση, εμφανίζεται χωρίς login και αλλά περιττά. Αλλά στο site πότε πότε έχει λiγο lag.
Εφαρμογή δεν υπάρχει για το laptop, αλλά ούτε και για το TV Box μου.
Έχω λοιπόν μόνο την εφαρμογή στο κινητό μου και στο νεότερο τάμπλετ μου, το site στο laptop, στο TV Box τίποτα, οπότε και δεν μπορώ να δω αγώνα με καθυστέρηση στην τηλεόραση, εκτός αν συνδέσω το laptop με την τηλεόραση. Δεν μπορώ να συνδέσω τάμπλετ στην τηλεόραση, και το TV Box που είναι συνδεδεμένο μόνιμα δεν μπορεί να προβάλλει τίποτα.
Και επαναλαμβάνω, 2 χρόνια πριν δούλευαν τα πάντα. Τάμπλετ, TV Box.
Τώρα πρέπει να πάρω τραπεζάκι ή σκαμνί για να βάζω το laptop κοντά στην τηλεόραση, και να αγοράσω καλώδιο σύνδεσης. Για να κάνω κάτι που πριν 2 χρόνια το έκανα χωρίς κόπο.
Μόνο η Microsoft ζητάει αλλαγή εξοπλισμού για να χρησιμοποιήσεις τα Windows 11, γι'αυτό είμαι ακόμα με το παλιό laptop μου και με Windows 10. Αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα μου ζητούσαν αλλαγή εξοπλισμού για να δω μόνο ένα site ή μία εφαρμογή.
Ας στείλω λοιπόν στην ΕΡΤ και στην Microsoft έναν αριθμό λογαριασμού για να μου βάλουν τα λεφτά που χρειάζονται για την αλλαγή εξοπλισμού που μου ζητάνε. Γιατί εμένα δεν μου περισσεύουν χρήματα για νέους εξοπλισμούς, και ειδικά για νέο TV Box απλά για να μπορέσω να χρησιμοποιήσω απλά το site ή την εφαρμογή τους.

• Like
Reactions: #@george@#