ES9038PRO SABRE DAC

Οπως τα ειπε ο Δημητρης. Η διαφορα με το τροφοδοτικο επιβαλεται. Και το 9028 εχει ακουστες διαφορες με το 9018 το οποιο για να ειμαι ειλικρινης ουδεποτε μου αρεσε. Λογω της απλοτητας της αναβαθμισης αυτος ειναι ο δρομος που θα ακολουθησω. Αλλαγη του dac chip και αλλαγη τροφοδοτικου.

Τελικά η ανάπτυξη του κώδικα έχει πάρει πολύ περισσότερο χρόνο απ' ότι είχα εκτιμήσει αρχικά (βασικά καμία έκπληξη, πάντα έτσι γίνεται..) αλλά είμαι πια κοντά στο να τον κυκλοφορήσω.

Στόχος είναι να είναι πλήρως λειτουργικός από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας, εξ' ου και η καθυστέρηση..

TFT_HiFiDuino_Pro_Alpha (Medium).jpg

Πλέον υποστηρίζονται δυο οθόνες, η κλασική 3.2" (400 x 240) αλλά και μια νέα 4.3" (480 x 272). To pinout τους είναι ακριβώς ίδιο, βγάζεις τη μία και βάζεις την άλλη.

Οπότε Πέτρο, καλό είναι να ετοιμάζεσαι.. ;)

Απάντηση: Re: ES9038PRO SABRE DAC

Τελικά η ανάπτυξη του κώδικα έχει πάρει πολύ περισσότερο χρόνο απ' ότι είχα εκτιμήσει αρχικά (βασικά καμία έκπληξη, πάντα έτσι γίνεται..) αλλά είμαι πια κοντά στο να τον κυκλοφορήσω.

Στόχος είναι να είναι πλήρως λειτουργικός από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας, εξ' ου και η καθυστέρηση..

View attachment 142728

Πλέον υποστηρίζονται δυο οθόνες, η κλασική 3.2" (400 x 240) αλλά και μια νέα 4.3" (480 x 272). To pinout τους είναι ακριβώς ίδιο, βγάζεις τη μία και βάζεις την άλλη.

Οπότε Πέτρο, καλό είναι να ετοιμάζεσαι.. ;)

Μόλις μου πείς στα στέλνω

Γρήγορο, αποτελεσματικό και λειτουργικότατο...τα πάντα ολοκληρώνονται!

Απάντηση: Re: ES9038PRO SABRE DAC

Για πες....
Αναφέρομαι σε 2-3 που με <κράξανε> για το εγχείρημα ,που βέβαια αυτός που το υλοποίησε ήταν ο Δημήτρης .Εγώ απλώς <τρωγόμουν> από τη πρώτη στιγμή που βγήκε το 9028 και μάθαμε για τη συμβατότητα του με το 9018