DIAMANTIS SVIGOS
AVClub Addicted Member
Κλειστά όλα, ανάβουν περίπου για μισή ώρα προ ακροάσεως και κλείνουν άμεσα άμα το πέρας... τάξη Α γαρ.
Ενισχυτής και phono είναι μονιμα αναμένα. Μεταξύ άλλων για να αποφεύγω το "μπουπ" του ανάματος.
Το κλίκ κλάκ πάλι θα συμβαίνει ηλεκτρολογικά ακόμα και αν κλείνεις από τις ασφάλειες.
Αν βάζει κανείς χέρι στα μηχανήματά του μπορεί με ελάχιστα ηλεκτρονικά και ένα κολλητήρι να εξαλείψει το "κλικ-κλακ" και το "μπουπ" που λέμε.
Ναι συμφωνώ , αλλά δεν αναφέρομαι στο ηλεκτρικό ρελέ που ‛οπλίζει’ μόλις έρχεται το ρεύμα. Αυτό δεν νομίζω να μπορείς να το αποφύγεις.
Αναφέρομαι στον μηχανικό διακόπτη – μπουτόν που καταπονείται με τα άνοιξε/κλείσε.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω όμως είναι το εξής.
Έχοντας τους ενισχυτές μου σε απευθείας ανεξάρτητες ασφάλειες στον πίνακα , μπορώ αντί να ανοιγοκλείνω τον διακόπτη (με τα γνωστά κλικ-κλακ που ενδεχόμενα δημιουργούν πρόβλημα) να ανοίγω/κλείνω την αντίστοιχη ασφάλεια στον πίνακα.
Είναι προτιμότερο αυτό από τον διακόπτη ή όχι. ?
Ναι σαφώς από τα μηχανήματα γίνεται το άνοιξε - κλείσε. Μιλάω γενικά για την κακή συνήθεια να χειριζόμαστε ας πούμε τον θερμοσίφωνα από την ασφάλεια και όχι από τον διακόπτη που είναι συνήθως δίπλα του...Αν σβύνετε τυπικά το ηχοσύστημα καθημερινά, ΜΟΝΟ από τους διακόπτες που διαθέτουν οι ίδιες οι συσκευές και ΟΧΙ από τους ασφαλειοδιακόπτες του πίνακα.
Αν σβύνετε τυπικά το ηχοσύστημα καθημερινά, ΜΟΝΟ από τους διακόπτες που διαθέτουν οι ίδιες οι συσκευές και ΟΧΙ από τους ασφαλειοδιακόπτες του πίνακα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.