Μερικές φορές νευριάζω με το γεγονός ότι μένω σε νησί (Χίος). Απαγορευτικά με τα πλοία, πανάκριβα εισητήρια για μετακίνηση πλήρους οικογενείας (πλοία - αεροπλάνα), απίστευτη ταλαιπωρία άν τελικά βρείς εισητήρια (πάλι πλοία - αεροπλάνα), απογοήτευση.Ειδικά όταν γίνονται παρουσιάσεις - επιδείξεις για τα μέλη του forum με πιάνει στεναχώρια και καημός.
Από την άλλη, έχουμε την "πολυτέλεια" λιγότερου καθημερινού τρεξίματος, συγκριτικά πολύ συντομότερης και φθηνότερου κόστους καθημερινής μετακίνησης, (σε 5 λεπτά είμαι σπίτι μου από το γραφείο), το καλό-κακό να γνωρίζεσαι με τους περισσότερους (περπατάς στο δρόμο το πρωί και λές πενήντα καλημέρες) περισσότερη ασφάλεια από κλοπές-ληστείες-σκοτωμούς και τέλος το μεγάλο πλεονέκτημα της άμεσης και πολύ γρήγορης επαφής αν το θελήσεις με τη φύση. Βουνά και (λίγα πλέον εναπομείναντα) δάση τα συναντάς σε 5-10 λεπτά με το αυτοκίνητο, και φυσικά, η θάλασσα.
Σε 5 λεπτά με το ποδήλατό μου όταν φύγω απ' τη δουλειά το μεσημέρι, βουτάω σε καθαρά νερά για το καλοκαιρινό μπάνιο.
Έχω ήδη 4 και δεν βλέπω την ώρα και σήμερα όταν σχολάσω.
Γιάαααααα να ακούσουμε και άλλους φίλους:smash: