Εσείς, αρχίσατε τα μπάνια;

Όντως οι αντίπαξοι είναι μια ανάμνηση που έχω ανεξίτιλη στο μυαλό μου από το 1988. Όλο λέω ότι κάποτε θα ξαναπάω και όλο το αναβάλλω.

Μερικές φορές νευριάζω με το γεγονός ότι μένω σε νησί (Χίος). Απαγορευτικά με τα πλοία, πανάκριβα εισητήρια για μετακίνηση πλήρους οικογενείας (πλοία - αεροπλάνα), απίστευτη ταλαιπωρία άν τελικά βρείς εισητήρια (πάλι πλοία - αεροπλάνα), απογοήτευση.Ειδικά όταν γίνονται παρουσιάσεις - επιδείξεις για τα μέλη του forum με πιάνει στεναχώρια και καημός.
Από την άλλη, έχουμε την "πολυτέλεια" λιγότερου καθημερινού τρεξίματος, συγκριτικά πολύ συντομότερης και φθηνότερου κόστους καθημερινής μετακίνησης, (σε 5 λεπτά είμαι σπίτι μου από το γραφείο), το καλό-κακό να γνωρίζεσαι με τους περισσότερους (περπατάς στο δρόμο το πρωί και λές πενήντα καλημέρες) περισσότερη ασφάλεια από κλοπές-ληστείες-σκοτωμούς και τέλος το μεγάλο πλεονέκτημα της άμεσης και πολύ γρήγορης επαφής αν το θελήσεις με τη φύση. Βουνά και (λίγα πλέον εναπομείναντα) δάση τα συναντάς σε 5-10 λεπτά με το αυτοκίνητο, και φυσικά, η θάλασσα.
Σε 5 λεπτά με το ποδήλατό μου όταν φύγω απ' τη δουλειά το μεσημέρι, βουτάω σε καθαρά νερά για το καλοκαιρινό μπάνιο.

Έχω ήδη 4 και δεν βλέπω την ώρα και σήμερα όταν σχολάσω.

Γιάαααααα να ακούσουμε και άλλους φίλους:smash:

μη το κουνησεις ρουπι απο κει !!!!

ασε την.... < μαγεια :twoguns: > της πολης στους τρελαμενους απο το στρες ....

μακαρι να εμενα σε νησι και ας δεν ειχε ουτε γιατρο !!!

και εδω που παω καθε μερα τι μου κανουν ;;;;; ισα ισα δεν βρισκω ουτε να παρκαρω ..:HTEHETH63:

Όσο η πλωτή γέφυρα που βρίσκεται στην περιοχή Αγία Μαύρα (Ενετοκρατία) που πήρε και το ονομά τηs είναι κατεβασμένη τότε μπορείs θεωρητικά πάντα να πείs ότι δεν είναι νησί...
Μόλιs όμωs ανοίγει κατά διαστήματα για να περνάει και κανένα πλοίο τότε επίσημα είναι νησί και μάλιστα πολύ όμορφο...:grandpa:

You can run but you can't hide!!!-bye-

Μέσα στούs τυχερούs να γίνω ποιό συγκεκριμένοs λοιπόν...
Μιχάλης Πιτροπάκης (Χίος)
jim...(Χίος)
nutsis (Κέρκυρα)
panosxgr
και άλλα παιδιά:grinning-smiley-043

Μια μικρή διόρθωση. jim...(Κέρκυρα).-bye-