Εσείς με τι κριτήρια ψηφίσατε;

Ακούγοντας τούς ´εκλεκτούς´δημοτικούς και νομαρχιακούς συμβούλους πού ο ´κυρίαρχος´λαός εξέλεξε,ειδικά στην Αθήνα, υποκλίθηκα για άλλη μιά φορά στην τηλεοπτική κυριαρχία και στην εικονική πραγματικότητα,που δημιουργούν οι μεγαλοδημοσιογράφοι της τηλοψίας,οι οποίοι δεν αξίζουν δεκάρα τσακιστή.
Καλλιτέχνες και αθλητές ´εργάτες´πού κοιμουνται και ξυπνάνε με τα προβλήματα τών πολιτών.Και ο ´περήφανος´λαός τούς τιμησε...Πάντα τέτοια...

ναι ναι..

Η Μπόκοτα στους πρώτους του Πειραιά !!!!
Δεν πάμε καλά..
Το ίδιο και η Μπάρμπα.Θα συνδυάσει το παιδί της ,την τηλεόραση και το θέατρο με τα κοινα.Λυθήκαν όλα τα προβλήματα τώρα.Κοιμηθείτε ήσυχοι..

Ρε γιαούρτι που μας χρειάζεται.
Να ζήσει ο μέσος Ελληνας ψηφοφόρος !!:slapface:

Μια αριστουργηματική γελοιογραφία τού Στάθη σήμερα στην ´Ελευθεροτυπία´,που αξιζει όλα τα πολιτικά σχόλια μαζί.
Ο Γιωργάκης κάθεται στην δεξιά κάτω άκρη τού σκίτσου.Αριστερά επάνω μεσα απο ενα σύννεφο ακούγεται μιά φωνή´Ποιός σού είπε παιδάκι μου ότι κέρδισες τίς εκλογές???'.Kαι ο Γιωργάκης γυρνώντας πρός την φωνή..´Εμαθες τα νέα Πατέρα??'Oλα τα λεφτά.....

__Θέλω να σχολιάσω κάτι -και ταυτόχρονα λόγω του νεαρού της ηλικίας μου να ζητήσω τη γνώμη, άποψή σας- που δεν διάβασα να σχολιάζεται και θεωρώ πολύ σημαντικό.

__Είναι σωστό να μένεις κάπου και να ψηφίζεις αλλού; Εκ' πρώτης, μου φαίνεται λάθος. Ενα απ' τα μεγαλύτερα λάθη των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών...

Πιθανώς τον άλλον να τον απασχολεί περισσότερο το τι συμβαίνει στο χωριό του από ό,τι εκεί που μένει κάθε μέρα. Αλλά γιατί να έχει σημασία η γνώμη του το ίδιο με αυτούς που μένουν εκεί συνεχώς; Αλλά δεν βλέπω κάποιον εύκολο τρόπο να επιβληθεί αυτό (χωρίς τρελό φακέλωμα).

Παρεμπιπτώντως, πάντα είχα την απορία: Πώς βεβαιώνει η αστυνομία τη μόνιμη κατοικία μας;

Απάντηση: Re: Εσείς με τι κριτήρια ψηφίσατε;

Βασίλης Παπαδημητρίου said:
__Θέλω να σχολιάσω κάτι -και ταυτόχρονα λόγω του νεαρού της ηλικίας μου να ζητήσω τη γνώμη, άποψή σας- που δεν διάβασα να σχολιάζεται και θεωρώ πολύ σημαντικό.

__Είναι σωστό να μένεις κάπου και να ψηφίζεις αλλού; Εκ' πρώτης, μου φαίνεται λάθος. Ενα απ' τα μεγαλύτερα λάθη των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών...

Για μένα αυτό που γίνεται στην επαρχία (και στο δικό μου χωριό βέβαια) είναι λάθος.
Το ποιός θα διαχειριστεί τα κοινά και την καθημερινότητα των ανθρώπων που μένουν εκεί θα πρέπει να το αποφασίζουν οι ίδιοι κι όχι τα πούλμαν απ' την Αθήνα, που μόλις ρίξουν την ψήφο τους, κατά κανόνα με πολιτικά κριτήρια κι όχι αξιοκρατικά, θα εξαφανιστούν.
Κάποιοι απ' αυτούς θα ξανάρθουν 2-3 μέρες το Πάσχα, κάποιοι άλλοι ίσως καμιά βδομάδα το καλοκαίρι και αρκετοί απ' αυτούς στις επόμενες εκλογές.