Εσείς τι μουσικό όργανο παίζετε?

Κλειδιά κλασσικής κιθάρας 600 ευρώ; Από ατόφιο χρυσό; 😁

Σκέψου να έγραφες και σε φόρουμ που συζητιούνται καλώδια ρεύματος με 2-3Κ. :poop::cool::ROFLMAO:

Κλειδιά κλασσικής κιθάρας 600 ευρώ; Από ατόφιο χρυσό;

Όταν πας να αγοράσεις κλασική κιθαρα των 6.000 , 10.000, 25.000, αυτά του Νακα να πεις να σου βάλουν επάνω

Και ναι σε αυτές τις τιμές πέρα το ότι είναι χειροποίητα έχουν και χρυσό...

Last edited:
Tέτοιας αξίας είναι η κλασσική σου;
Αυτη που είχα αγοράσει πριν 25 χρόνια έκανε 1 εκατομμύριο σε δρχ. Και έχει κλειδια gotoh επάνω που σε τρεχουσες τιμές κάνουν 200€ . Φτηνά δηλαδή του εμπορίου.

Αυτα τα φτηνά που αγόρασα τώρα τα βαζω σε αυτές που φτιάχνω εγώ.

Και σαν αυτα στα link τα βάζουμε σε αυτές που φτιάχνω για έναν γνωστό οργανοποιο που οι κιθάρες του κάνουν 5.000- 9.000€ . Φυσικά έχουμε έκπτωση ως οργανοποιοι.

Δεν υπαρχει περιπτωση να πάρεις χειροποίητη των 5000€+ και τα κλειδιά να μην έχουν στην χειρότερη 400€+. Κλειδιά που δεν θα θέλουν λάδωμα ούτε μετά από 25 χρόνια...

Εντάξει αν μιλάς για τέτοιες αξίες. Εγώ μια ταπεινή Yamaha έχω για αυτο άλλαξα κλειδιά από τον Νάκα.
Σε μια κιθάρα που κάνει 200-300€ λογικό είναι να βάζουν επάνω κλειδιά που δεν κοστίζουν ούτε 20€ στην εταιρεία.
Έχω όμως πετύχει σε ακριβότερα εμπορικά μοντέλα της yamaha κλειδιά της Schaller που είναι premium εμπορικά κλειδιά. Και μπορείς να τα βρεις από 80€. Αν τα δεις από κοντά σε σχέση με αυτά που έβαλες από τον Νακα θα καταλάβεις τη διαφορά ακόμη και οπτικά καθώς ο μηχανισμός είτε πάρεις 80€ είτε 450€ δεν αλλάζει σε ποιότητα. Πληρώνεις τα υλικά και τα σχέδια .

Βασικά ακόμη και αυτά είναι κλασεις ανώτερα από του Νακα ..

Last edited: