Εσείς τι μουσικό όργανο παίζετε?

Απάντηση: Re: ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΑΙΖΕΤΕ???

μμμ....
κούκλα η Τakamine....

η δικιά μου είναι μιά Applause, η φτηνή σειρά της Ovation.

Thanks...
Προφανώς πήγες σε Ovation επειδή περισσότερο παίζεις με ρεύματα;

Re: Απάντηση: Re: ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΑΙΖΕΤΕ???

Thanks...
Προφανώς πήγες σε Ovation επειδή περισσότερο παίζεις με ρεύματα;

όχι....
απλά αγοράστηκε πολύ βιαστικά γιά δώρο γενεθλίων, ήξερα ότι της αρέσει και ήταν η καλύτερη επιλογή μέσα από μιά σχετικά περιορισμένη γκάμα.

Τώρα... να έχεις ακουστική και όταν βγαίνεις στη σκηνή να πρέπει να παλεύεις με μικρόφωνα.... δύσκολη εμπειρία.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΑΙΖΕΤΕ???

όχι....
απλά αγοράστηκε πολύ βιαστικά γιά δώρο γενεθλίων, ήξερα ότι της αρέσει και ήταν η καλύτερη επιλογή μέσα από μιά σχετικά περιορισμένη γκάμα.

Τώρα... να έχεις ακουστική και όταν βγαίνεις στη σκηνή να πρέπει να παλεύεις με μικρόφωνα.... δύσκολη εμπειρία.

Μα γι αυτό ακριβώς υπάρχουν οι ηλεκτροακουστικές...στα αλήθεια όμως Δημήτρη ποιός απο εσάς βγαίνει στν σκηνή κάποτε-κάποτε;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΑΙΖΕΤΕ???

Μα γι αυτό ακριβώς υπάρχουν οι ηλεκτροακουστικές...στα αλήθεια όμως Δημήτρη ποιός απο εσάς βγαίνει στν σκηνή κάποτε-κάποτε;

???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΑΙΖΕΤΕ???

Κάτι μάλλον δεν κατάλαβα σωστά......αυτό γιά την ακουστική και τα μικρόφωνα γιά ποιόν το είπες;....νόμιζα ότι ένας ακόμη λόγος που επιλέξατε Ovation είναι ότι μερικές φορές την χρειαζόσαστε γιά live.....

Re: ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΑΙΖΕΤΕ???

ακριβώς αυτό.
αγοράστηκε ΚΑΙ γι αυτό.

yhst-78457497489010_2059_30810311

To ένα.

sterling01.jpg

Το δεύτερο (περίπου-έχει ένα διπλό μόνο το δικό μου- gaystyle 'οπως λέει ο δάσκαλος).

Last edited:

p30878h-a2a7c5fe0465203de5fec0f5f8cdf532.jpg

Η κεφαλή μου , με 2 δεκάϊντζα κορνάτα της Μπέριγκερ (τα οποία το χειμώνα θα τα αλλάξω).

Last edited:

sterling01.jpg

Το δεύτερο (περίπου-έχει ένα διπλό μόνο το δικό μου- gaystyle 'οπως λέει ο δάσκαλος).

όποιο σου περισσεύει (γιατί δεν μπορεί κάποιο σου περισσεύει)...σφύρα -bye-

γιατί θα πάρω του Πολυχρονίδη και είναι κρίμα το παιδί....-bye-

Μήτσο όποτε χρειαστείς σφύρα.

Έχουν διαφορές στο μανίκι. Το Stingray θέλει χέρια. Με το Sterling δεν στραμπουλάω δάχτυλα.

Απάντηση: ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΑΙΖΕΤΕ???

Γνωριζει καποιος απο τους κιθαριστες του φορουμ, που μπορω να βρω βιβλιο για αρχαριους, εκμαθησης ηλεκτρικης κιθαρας στα ελληνικα?
Η καποιο site?

Στο Νακα
W119900077-200.jpg

Στο φαγκοτο

b33984.jpg

Να ξερεις ομως οτι δεν λενε μια μπροστα σε αρκετα ξενογλωσσα βιβλια που θα βρεις και στα δυο καταστηματα.

Παίζω πιάνο από τα 7 μου.
Έχω πάρει πτυχίο με Άριστα Παμψηφεί και Διάκριση.
Το πιάνο μου έιναι Rosenkranz του 18ου-19ου αιώνα. (δεν θυμάμαι ακριβή ημερομηνία γιατί βαριέμαι τώρα να το ανοίγω εσωτερικά).
Αυτά