Δημοκηδής
Μέλος Σωματείου
- 23 June 2006
- 10,230
Αρχίσαμε..
Aγαπητέ μου είσαι λάθος όσον αφορά τις δυνατότητες των ηχείων αυτών, επειδή έχει τύχει να τα ακούσω πολλές φορές (αυτήν την σειρά) και με πολούς ενισχυτές, δεν υπάρχει τίποτα που να μήν το παίζουν και μάλιστα πολύ καλά.
Τα ηχεία δεν είναι μονόδρομα (αν ξεγελάστηκες απο την εμφάνιση).
Αξίζει δε τον κόπο να αναφέρω οτι μέχρι πρόσφατα δεν τα πολυγούσταρα γιατι τα έβρισκα επιθετικά στην μεσουψηλή περιοχή φαινόμενο που εξαλείφθηκε εντελώς με τον συγκεκριμένο ενισχυτή.
πρώτον εκθέτω απόψεις με την γενικότερη αβρότητα που με διακρίνει στις διαδικτυακές μου επαφές ... εκτιμώ ότι οι φίλοι είναι στην αρχή του (ωραίου) χαιφιντελικού ταξιδιού τους και θεωρώ ότι κάθε καλοπροαίρετη γνώμη τους είναι χρήσιμη ... δυστυχώς, όπως επαναβεβαιώθηκε για πολλοστή φορά στην πρόσφατη έκθεση, η πλειονότητα των εκθετών θεωρεί ότι ένα σύστημα απαιτείται να κριθεί με μικρά σύνολα ...
τα ηχεία τα γνωρίζω και δεν με ξεγέλασε η εμφάνιση τους ή οτιδήποτε άλλο ...
ένας (πραγματικός) μουσικόφιλος, εξελίσσεται με το πέρασμα του χρόνου και 'προσπαθεί' να αφομοιώσει και νέα είδη μουσικής .... πως είναι δυνατόν να αποκλεισθεί ότι κάποτε θα ανοιχθεί και στην συμφωνική μουσική ...
επειδή ''αρχίσαμε'', από εμένα τουλάχιστον εδώ και 'τελειώσαμε' ...
Last edited: