Καλησπέρα απο βόρεια.
Το όνομα μου Δημήτρης και .................ναι έχω το ζευγάρι.
Ετσι μου έρχεται να τα βουτήξω και να ανέβω.......Ετσι μου έρχεται να τον βουτήξω και να κατέβω.......
Ο AI-10 έχει δικό του dac (και clock φυσικά) και αυτό θα εκμεταλλευτείς συνδέοντας τον με το SA-10
....The unit also includes an output for master clock sync to any of Esoteric's audio video disc players. Master clock sync allows the re-timing of a DAC to a transport device, enhancing digital signal accuracy, staging, transparency and imaging....
...Τώρα απο οτι διαβάζω, δυστυχώς τα ATC ΔΕΝ είναι και απο τα πιο εύκολα ηχεία (τουλάχιστον σαν εταιρία έχει κατηγορηθεί γιαυτό)...;
ΦΙΛΕ Κωστα,βλεπω οτι το ψαχνεις πολυ,γιαυτο κοιτα λιγο τον CODA CSiB.Υπαρχει δοκιμη στο hi-fi unlimited,μαλιστα γινεται αναφορα στα δικα σου ηχεια.Θα κάνω μια μικρή απόκληση από το θέμα που άνοιξα για να πω την γνώμη μου περί αναισθησίας των ΑΤC με την μικρή εμπειρία που έχω ύστερα από 2-3 μήνες συμβίωσης μου με αυτά. Πράγματι θέλουν κάποια watt για να παίξουν (στον χώρο μου που είναι 18τμ). Πιστέψτε με όμως τίποτα το υπερβολικό σε νούμερα.
Ο λόγος που θέλω να αλλάξω των ενισχυτή που έχω δεν είναι ότι τα 100 watt που δηλώνει οτι έχει δεν μου φτάνουν.
Το "πρόβλημα" με τα συγκεκριμένα ηχεία είναι ότι οποιαδήποτε έκπτωση έχει γίνει είτε στον σχεδιασμό είτε στην υλοποίηση των λοιπών συνοδών του συστήματος θα την καταλάβεις σε δευτερόλεπτα. Και η κινέζικη καταγωγή του ενισχυτή κάνει μπαμ με τα ηχεία. Να σημειώσω ότι πριν αλλάξω ηχεία θεωρούσα ότι ειχα πιασει το τζακποτ με τον συγκεκριμένο ενισχυτή.
Αυτά.
Επιστροφή στο θέμα μας τώρα.
Καπετάνιε μου άλλες 1-2 ερώτησεις έχω να κάνω και υπόσχομαι να μην ξαναρωτήσω ξανά για την συνδεσμολογία.
Θέλω να βεβαιωθώ ότι για να κάνω χρήση του clock δεν θα πρέπει να δουλεύω το cd player μόνο ως transport.
Οπως βλέπω στο manual (σελ 6) του ενισχυτή (http://esoteric.teac.com/resources/pdf/AI-10(E).pdf) η σύνδεση είναι αναλογική μέσω των balanced XLR και παράληλα συχρονισμός των clocks πηγής και ενισχυτή.
Άρα να υποθέσω ότι ο συγχρονισμός αφορά το dac του cp player με το adc του ενισχυτή? Εχει νόημα αυτό?
Κάτι δεν καταλαβαίνω μάλλον και σας έχω κουράσει.
ρε παιδιά ζητάω πολλά? Έναν ενισχυτή θέλω με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:
να έχει αποθέματα ισχύος
να είναι ήσυχος
να δημιουργεί ωραίες εικόνες
να είναι αναλυτικός
να είναι γρήγορος
να είναι μουσικός
να μην κοστίζει πάνω από 3000ΕUR.
να ειναι και εμφανίσιμος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.