Μήν τυχόν και έρθεις στα συγκαλά σου.....Και μαλιστα γρηγορα πριν περασει η επιρροη του γιαννιωτικου τσιπουρου.
Α ναι, στα specs του ενισχυτή γράφει Tubes: 1x12AX7, 2x12AX7
Αν γίνει το number 1 νήμα ..τι κερδίζουμε ;;;
Απο το στόμα σου και στου ...θεού το αυτί.
Κάποια νέα λοιπόν και απο μένα.
Σε σχέση με τα audience 72 και με το ταίριασμα με τον esoteric, (αυτά που είπαμε στην αρχή πολύ πολύ παλιάαααααα....) τα έστειλα στο bon studio εδώ θεσσαλονίκη (απο όπου και τα είχα αγοράσει), μήπως τοιχόν και έχουν πρόβλημα.
Αφού τα κράτησαν και τα έβαλαν σε μετρήσεις μου είπαν οτι είναι καλύτερα και απο καινούρια.
Βέβαια μου είπαν οτι εχουν 215 wrms οτι και να σημαίνει αυτό, και για να δουλέψουν θέλουν ένα ενισχυτή στα ίδια watt η και περισσότερα.
Εδώ θα ήθελα και τους ΑΡΧΟΝΤΕΣ του site να βοηθήσουνε.
Ετσι λοιπόν να τα δώσω.
Θα το κάνω μέσα απο εδώ στο κατάληλο post.
Κατα τα άλλα φαντάζεσται πια θα είναι η συνέχεια.
Α gort είχες για κάποιο χώρο κάτω στην Αθήνα για φιλοξενία.
Μπορεί να μου χρειαστεί ....αλλα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μιας και σκοπεύω να το κοινοποιήσω στην σύζηγο.
Περαστικά φίλε μου όλοι το έχουμε περάσει αυτό το στάδιο![]()
Φιλε kostas k.θα ηθελα την γνωμη σου σχετικα με το τεριασμα του asr με τα atc,αν δεν σου κανει κοπο φυσικα.:guitarist:Γεια χάρα σε όλους,
μερικές εξελίξεις των προηγούμενων ημερών:
Άλλαξα την κεντρική λάμπα του vincent με μία μαμίσια πάλι, και πραγματικά καθάρισε αρκετά ο ήχος. Υποθέτω ότι αν άλλαζα και τις τρεις με κάποιες καλύτερες τότε τα πράγματα θα άλλαζαν δραματικά προς το καλύτερο.
Εχω ακούσει με τα ηχεία μου στο σπίτι μου τον Νaim Supernait με το εξωτερικό τρόφοδοτικό. Με εξέπληξε ευχάριστα το αποτέλεσμα. Όμως δεν πιστεύω ότι αξίζει να δώσω πάνω από 3000 για έναν ήχο καλύτερο μεν, τίποτα το συγκλονιστικό δε, σε σχέση με αυτό που έχω (ή που μπορεί να έχω αν βάλω τίποτα βαρβάτες λάμπες).
Αυτή την στιγμή τα ηχεία μου οδηγούνται με έναν ASR EMITTER I. Τα ηχεία πετάνε κυριολεκτικά. Περισσότερα τις επόμενες ημέρες.
Εχω όμως κάποιες ερωτήσεις σχετικα με τον ASR αλλά θα ανοίξω άλλο thread.
τα λέμε
Ανυπομονώ να έρθω το απόγευμα να ακούσω τα ηχεία σου με τον ASR.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.