Αυτή η εντύπωση μου είχε δωθεί....Συνεπώς, δεν ψάχνω προς τη μεριά του ενισχυτή (δεν ξέρω αν "ακούστηκε" έτσι το σχόλιό μου) ...
Πιστεύω ότι το σκέφτεσαι πολύ σωστά.......αντιθέτως πλέον ο ASR αποτελεί σταθερή του συστήματος - αλλά μάλλον προς την πλευρά της πηγής και ίσως αργότερα προς την πλευρά των ηχείων...
Σχετικά με το cd player που έχεις, δεν συνηθίζω να κρίνω συσκευές που δεν εχω ακούσει. Παρόλα αυτά όμως με μια ματιά στο εσωτερικό του που βρήκα στο google μου θυμίζει το maratzάκι που είχα ή τέλος παντων ένα entry level ιαπωνέζικο player και τίποτα παραπάνω (ελπίζω να το πλήρωσες για τέτοιο).
Κάποιοι λένε "Αν έχεις αμφιβολία, μην έχεις αμφιβολία". Αρα αν νομίζεις ότι η πηγή σου είναι ο χαλαρός κρίκος της αλυσίδας, έτσι θα είναι και μόνο κερδισμένος θα βγεις αν την αντικαταστήσεις.
Την διαφορά που άκουσα όταν άλλαξα τις πηγές μου, δεν την άκουσα ούτε και όταν άλλαξα τα ηχεία.
Το αν θα σου λύσει το θέμα της χαμηλής απόδοσης στις κακές ηχογραφήσεις δεν ξέρω. Βασικά δεν έχω καταλάβει τι περιμένεις να ακούσεις αν η ηχογράφηση είναι χάλια. Garbage in - Garbage out