Εσωτερική καλωδίωση ηχείων - question

normal ???

aishwarya-rai.jpg

Re: Απάντηση: Εσωτερική καλωδίωση ηχείων - question

Μου φαίνεται σέρνεται σαν τις γάτες που ναι η εποχή τους...
:grinning-smiley-043
ετσι ετσι...ρε σεις νταξει καλη ειναι δε λεω αλλα δε τρελαινομαι κιολας..αυτο το τσιγκανο-ινδικο καπου με χαλαει ωρε...η αλλη ειχε και το τσαχπινικο το ματι ρε..:slapface::slapface:

Last edited:
Re: Απάντηση: Εσωτερική καλωδίωση ηχείων - question

ετσι ετσι...ρε σεις νταξει καλη ειναι δε λεω αλλα δε τρελαινομαι κιολας..αυτο το τσιγκανο-ινδικο καπου με χαλαει ωρε...η αλλη ειχε και το τσαχπινικο το ματι ρε..:slapface::slapface:

δε μας τα λες καλά κουμπάρε..

@νικ: σ'αρεσε το μωρό ε?

οσο για το offtopic, ας δειξει λίγη επιεικεια η διαχείριση - ειναι και αργαμιση, και για να συνδέσω την κουβέντα με την κατηγορία, πρεπει να εχει πεσει πολύ ....diy για πάρτη της παγκοσμίως :flipout: :grinning-smiley-043

Για συνεστραμενα μπουτια μην αρχισουμε σε λιγο.. Ωχ μανα μ...
Λοιπον γιααα πες... Πως παιζουν τα ηχεια;

Για συνεστραμενα μπουτια μην αρχισουμε σε λιγο.. Ωχ μανα μ...
Λοιπον γιααα πες... Πως παιζουν τα ηχεια;

ετσι κι ετσι.... ηρθε χθες η Αishwarya για ακρόαση και δεν της αρέσανε. Εχω κανει μ@λ@κια με την καλωδίωση λεει. :grinning-smiley-043

Ε την ρουφιανα.. High-end-ου η κυρα ε... Χα.. Δε συμφερουνε τετοιες γυναικες.. :flipout::flipout::flipout:

Λοιπον αντε για υπνο γιατι θα με χωρησει η γυναικα μου!!

λοιπον πα να βαλω μουσική μπας και ηρεμησω και με παρει ο υπνος. Μιας και ρωτάς το ηχείο εχει υποστει πολλες αλλαγες απο τότε, κυρίως στο κρος και στις μονώσεις, ο ηχος ειναι λουλουδι, ξεκουραστος και το ηχείο ειναι εξαφανιζόλ δηλαδη πιανω τον εαυτό μου επι τελους να ακουω μουσικη κι οχι το συστημα. Αλλα το cross το εχω πισω ανοιχτο, η εξελιξη δεν σταματα ποτε πιστευω..

Θεά θεά!!!
Αυτή ειναι κυρία
να ανοιξεις σπίτι
και αν ξέρει και από καλώδια...με το καλό

Το αλλο το μωρακι το θεϊκό στη Γαλλική τηλεοραση που λέει ειδησεις το εχετε δει?

Υ.Γ. Σιφη και εσενα σου εκλεινε το μάτι η προηγούμενη?
καλά το ειχα καταλάβει

Last edited:
Θεά θεά!!!
και σιγουρα καλύτερη από τον καρατεκα
το αλλο που ειχες ηταν πιο κ@ριολ@κι
σου εβγαζε ενα ετσί...
Υ.Γ. Σιφη και εσενα σου εκλεινε το μάτι η προηγούμενη?
καλά το ειχα καταλάβει

ρε αμα τα λεω γω... Η αλλη ηταν αλλη φαση ρε... Τρελιαρικο!! Και αυτο το ματακι το τρελο... Χα... Αντε κ δε βλέω να κοιμομαστε.. Παλι καλα που χω το iphone και ποσταρω τ ανασκελα απτο κρεβατι.. Αλλιως την παντοφλα δε την γλυτωνα αμα ημουνα στο πισι..