Οπότε τα "έφαγε" πλέον τα LDO? OK..
Τα εφαγε για low cost kit ή πραγματι ειναι οπως τα λεει ?
Οπότε τα "έφαγε" πλέον τα LDO? OK..
Ασφαλώς και έχω μετρήσει , και με εργαλεία που δεν έχετε πρόσβαση ουτε σε φωτογραφία
ξηλώστε λοιπόν όλοι τα τοπικά απο τις συσκευές σας και βάλτε ένα σαντ πίσω και καθαρίσατε ..
Ασφαλώς και έχω μετρήσει , και με εργαλεία που δεν έχετε πρόσβαση ουτε σε φωτογραφία
ξηλώστε λοιπόν όλοι τα τοπικά απο τις συσκευές σας και βάλτε ένα σαντ πίσω και καθαρίσατε ..
Επικαλούμε τόσο το Στέλιο Περγιουδάκη, το Νίκο (Dalanik) που άκουσαν τέτοιο εγχείρημα...το είχαμε αναφέρει στο νήμα του mambo2 νομίζω.
Προσωπικά δοκιμασα παραλλαγές Salas BiB, Salas Reflektor-D, ΤΙ TPS7A4701 και ο Στέλιος είχε φτιάξει τροφοδοσία με LM317 πάνω σε συγκεκριμένο mambo2 στο οποίο είχε αφαιρεθεί μόνο η αρχική τροφοδοσία...όλα είχαν διαφορές μεταξύ τους και φάνηκε ότι μία επιμελημένη αρχική τροφοδοσία έχεις από μικρές μέχρι σημαντικές αλλαγές κατά τη διαδικασία της ακρόασης και μάλιστα ελεγχόμενης ακρόασης Α/Β με στάθμες και τα σχετικά.
It happened...
Aλλά νομίζω ότι τελικά μονο έτσι (με δοκιμές) θα μπορούσα να πεισθώ και εγώ.
(για μετρήσεις και τοπολογίες κτλ, δεν ξέρω δεν απαντώ!)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.