Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Απάντηση: Re: ΕΣΥ πού ΗΣΟΥΝ;
Τι, ακριβώς, δεν καταλαβαίνεις Κώστα?
Η ερώτηση του ανώνυμου γίνεται σε δεύτερο ενικό. Οι ''κατηγορίες'' του, επίσης. Μιλάει, δηλαδή, σε σένα, σε μένα, σε όλους. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις? Αν είχε το θάρρος να μου τα γράψει ή να μου τα πει κατά πρόσωπο, θα είχε φάει μια μηνυσούλα για συκοφαντική δυσφήμηση ξεγυρισμένη. Όσοι θέλουν να διατυπώνουν παγκαλιάδες, ας έχουν και τα @@@ να γράφουν επώνυμα και να αναλαμβάνουν την ευθύνη των λόγων τους.
Γιάννη με mail μου ήρθε και διαβάζοντας το είδα οτι αν οχι όλα , αλλά τα περισσότερα απο
αυτά που αναφέρει αντικατοπτρίζουν την αλήθεια, τουλάχιστον της δικιάς μου γενιάς !
αλήθεια μήπως μπορεί κανένας να μου πει πιο απο ολα οσα αναφέρει θεωρεί ότι είναι ψέμα ?
μήπως να τα πιάναμε ενα ενα με την σειρά ?
Τι, ακριβώς, δεν καταλαβαίνεις Κώστα?
Η ερώτηση του ανώνυμου γίνεται σε δεύτερο ενικό. Οι ''κατηγορίες'' του, επίσης. Μιλάει, δηλαδή, σε σένα, σε μένα, σε όλους. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις? Αν είχε το θάρρος να μου τα γράψει ή να μου τα πει κατά πρόσωπο, θα είχε φάει μια μηνυσούλα για συκοφαντική δυσφήμηση ξεγυρισμένη. Όσοι θέλουν να διατυπώνουν παγκαλιάδες, ας έχουν και τα @@@ να γράφουν επώνυμα και να αναλαμβάνουν την ευθύνη των λόγων τους.