ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ

Re: Απάντηση: ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ

Γιά πές .............. ο 1ος ανεβαίνει .............. καί ο "εσχατος" (me δηλαδή) ........ σε ποιά κατηγορία πέφτει??? στην ερασιτεχνική του Μπαχρέιν???? :flipout:

Όχι βρε κατευθείαν, έχει μπαράζ πρώτα...-bye--bye-

Re: Απάντηση: ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ

Όχι βρε κατευθείαν, έχει μπαράζ πρώτα...-bye--bye-

Τώρα ήρέμησα!!!!!!!!!! -bye- ......... αλλά ακου εκεί ο Νίκος να στέλνει χαιρετίσματα μόνο στους εθελοντές!!!!!!!! Πρωτάκουστο! :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ

Τώρα ήρέμησα!!!!!!!!!! -bye- ......... αλλά ακου εκεί ο Νίκος να στέλνει χαιρετίσματα μόνο στους εθελοντές!!!!!!!! Πρωτάκουστο! :BDGBGDB55:

:grinning-smiley-043

Η λίστα είναι αλφαβητική βρε!

Όσο για τα χαιρετίσματα... και ποιός σας είπε ότι θα παραμείνετε μόνο υποστηρικτές? :BDGBGDB55:

Ωπ! Μας πιάσανε...

"Η δενδροφύτευση θα γίνει σε μια έκταση 1.000 στρεμμάτων και θα φυτευτούν 50.000 νέα δενδρύλλια. Στόχος είναι τα επόμενα χρόνια να δεντροφυτευτούν και τα 9.000 στρέμματα στον Κοκκιναρά της Πεντέλης που κάηκαν από τις μεγάλες πυρκαγιές στην Αττική.

Ο ΣΚΑΪ και ο ΣΠΑΠ απευθύνουν κάλεσμα σε όλους, εθελοντές, πολίτες, σχολεία και φορείς, ώστε να πρασινίσει και πάλι η Πεντέλη."

http://www.skai.gr/articles/news/environment/ΝέαμεγάληδεντροφύτευσηστονΚοκκιναρά/

Μάλλον ήρθε η ώρα...

Παίζει να λείπω εξωτερικό. 50%-50%. Αν όχι θα πάω. Ποιός άλλος είναι μέσα?

Γαμώτο θα λείπω ταξίδι την επόμενη βδομάδα και έχω κανονίσει να ξημεροβραδιάζομαι γραφείο το ΣΚ.... ήδη με το ζόρι ξέκλεψα χρόνο για το bazaar το σάββατο (ως ανειλημμένη υποχρέωση :D)....

θα περιμένω περισσότερες πληροφορίες και ίδωμεν...

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ

Η λίστα είναι αλφαβητική βρε!

Όσο για τα χαιρετίσματα... και ποιός σας είπε ότι θα παραμείνετε μόνο υποστηρικτές? :BDGBGDB55:

Ούπςςς...δηλ τι θα κάνουμε;:BDGBGDB55:
Απο κει που είμαστε ο καθένας;
Θα ερθω κάτω να φυτεύω το βλέπω..το βάλατε σκοπό εσείς έτσι;:bigcry:

Έτσι όπως πάμε μόνο ο Larry και οι υποστηρικτές θα φυτέψουν κανά δεντράκι...

Σάκη αν ήξερα στα σίγουρα ότι θα είμαι εδώ τη Κυριακή (:tdown:) θα σε φιλοξενούσα ρε φίλε!

Έτσι όπως πάμε μόνο ο Larry και οι υποστηρικτές θα φυτέψουν κανά δεντράκι...

Σάκη αν ήξερα στα σίγουρα ότι θα είμαι εδώ τη Κυριακή (:tdown:) θα σε φιλοξενούσα ρε φίλε!

Eυχαριστώ πολύ βρε συ Νίκο για την πρόσκληση :grinning-smiley-043..αλλά λόγω δουλειάς πολύ δύσκολο το βλέπω.
Αν ηταν αλλιώς η κατάσταση ευχαρίστως να συμμετείχα κι εγώ..
Πάντως φαίνεται να επιβεβαιώνεται για μια φορά ακόμα το "ρητό" που λέει ...οτι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός!!!

Last edited:
φιλοι μου, απο τη λιστα ατομων που ειχαμε προσφερθει,θα παει κανεις ως AVCLUB?στη λιστα συλλογων,σωματεων και ομαδων δεν βλεπω το AVCLUB.

Δεν έχει προχωρήσει κάποια κίνηση να πάμε ώς AVClub. Βέβαια δεν είναι αργά για εκπλήξεις... Larry?

Aν όχι, όσοι πάτε, θα πάτε ώς παρέα για να βοηθήσετε το περιβάλλον και να στέιλετε ένα μήνυμα σε αυτούς που το καταστρέφουν, έτσι κι αλλιώς!

-bye-

οποιος εχει σκοπο να παει ας μου στειλει ενα πμ.να συνεννοηθουμε να βρεθουμε.-bye-

Για Θεσσαλονίκη ΤΗΛ 2310-546447 Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΔΑΣΩΣΕΩΝ (φυτά, έκταση, καθοδήγηση - δωρεάν όλες τις εργάσιμες μέρες αλλά και τις αργίες !!!)