ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ

Για αποφυγή παρεξηγήσεων σχετικά με τα κίνητρά μου να διευκρινήσω ότι δεν ανήκω πουθενα (δεν πιστεύω τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα αλλά ακόμα δεν είμαι ελέυθερος...) και το μόνο κίνητρο που έχω έχει επαρκώς εξηγηθεί παραπάνω. Όσοι απο εσάς διστάζετε λόγω της παρουσίας μου μπορείτε να έχετε στη διαθεσή σας οποιαδήποτε απάντηση από μένα, αλλά σε pm (στη ζωή μου δεν είχα ποτέ μυστικά).

To γεγονός ότι έχω τα περισσότερα posts στο συγκεκριμένο thread δεν σημαίνει ότι ηγούμε της προσπάθειας, αντιθέτως δεν πιστεύω σε ηγέτες.
Η ιδέα ήταν του ΑS Mocca (μπράβο του...) και απλά προσπαθώ να συμμετέχω με όλες τις δυνάμεις μου. Όλοι είμαστε ισότιμοι και η συνεισφορά μας δεν θα μπεί σε κάποιο δυναμόμετρο.

Η αφεντομουτσουνάρα μου βρίσκεται εδώ... http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=47561&page=3 και το τηλέφωνό μου σύντομα θα το στείλω με pm σε όλους τους συμμετέχοντες. Επιπρόσθετα είναι στη διάθεση (από καιρό) μέλους του σωματείου του ΑV Club και ακόμα ενός απλού μέλους.

Στη διάθεσή σας για όποιες διευκρινήσεις χρειάζεστε.

Πάμε γερά και σήμερα. Πρέπει να γίνουμε πολλοί... :ernaehrung004: -bye-

Last edited:
Εγώ πιστεύω πως ακόμα διακοπές είναι οι περισσότεροι.
Δεν γίνεται να είμαστε περισσότεροι σε νήμα για προσκλήσεις σε έκθεση από ότι σε τέτοιο σκοπό.

Έλα να μπαίνουμε ζεστά....... :grinning-smiley-043

Εθελοντές για αναδάσωση ως τώρα:
1. Afam (Αντώνης)
2. ΑS Mocca (Άγγελος)
3. Dalanik (Nίκος)
4. DimA (Δημήτρης)
5. Eki 65 (Σίμος)
6. Εmilot (Αιμίλιος)
7. Larry
8. Μαestrο
9. stelakis1 (Στελιος)
10.

Υποστήριξη της προσπάθειας από:
1. jim...
2. Sakisχas
3. Κυριακού Γιάννης
4. opsim
5. ?

Μπορείτε εύκολα να κάνετε select και copy την λίστα και στη συνέχεια paste σε νέο post με την προσθήκη του ονόματός σας είτε ώς εθελοντής έιτε σαν υποστηρικτής.

Η οικονομική ενίσχυση δεν είναι απαραίτητη. Αυτή τη στιγμή μας λοίπουν οι εθελοντές και η τεχνογνωσία.

Εύκολα πράματα. Θα τα καταφέρουμε σίγουρα...

Καλημέρα , μεσα ειμαι και εγώ σε όλες τις προσπάθείες δενδροφυτευσης που θα γίνουν στο μέλλον.
ΧΡΗΣΤΟΣΜ (ΧΡΗΣΤΟΣ).

1. Afam (Αντώνης)
2. ΑS Mocca (Άγγελος)
3. Dalanik (Nίκος)
4. DimA (Δημήτρης)
5. Eki 65 (Σίμος)
6. Εmilot (Αιμίλιος)
7. Larry
8. Μαestrο
9. stelakis1 (Στελιος)
10. ΧΡΗΣΤΟΣΜ (Χρήστος)
11. ?

1. jim...
2. Sakisχas
3. Κυριακού Γιάννης
4. opsim
5. ?

Μπορείτε εύκολα να κάνετε select και copy την λίστα και στη συνέχεια paste σε νέο post με την προσθήκη του ονόματός σας είτε ώς εθελοντής έιτε σαν υποστηρικτής.

Η οικονομική ενίσχυση δεν είναι απαραίτητη. Αυτή τη στιγμή μας λοίπουν οι εθελοντές και η τεχνογνωσία.

μπραβο παιδια που πηρατε μια πρωτοβουλια για αυτο το προβλημα.Θα ηθελα να συμμετασχω και εγω,αλλα 1,7,14 του μηνα δινω τα 3 τελευταια μαθηματα για να παρω το πτυχιο,μετα εχει μετακομιση και το νοεμβριο...φανταρος:mad:,ετσι δεν εχω πολυ ορεξη.

ευχομαι να πετυχετε κατι καλο με αυτη σας την προσπαθεια.

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.

Εμείς πάντως θα το κάνουμε για να μας φτιάξει η διάθεση!

Αν τελικά μπορέσεις εδώ θα είμαστε! :grinning-smiley-043 -bye-

Αν και η δουλειά που κάνω απαιτεί 7 μέρες από την βδομάδα μου,,νομίζω πως θα βρω τον χρόνο να τιμήσω αυτήν την προσπάθεια....

Βάλε με και εμένα μέσα...

1. Afam (Αντώνης)
2. ΑS Mocca (Άγγελος)
3. Dalanik (Nίκος)
4. DimA (Δημήτρης)
5. Eki 65 (Σίμος)
6. Εmilot (Αιμίλιος)
7. Larry
8. Μαestrο
9. stelakis1 (Στελιος)
10. SPYROS A. (Σπύρος)
11. ΧΡΗΣΤΟΣΜ (Χρήστος)
12. ?

1. jim...
2. Sakisχas
3. Κυριακού Γιάννης
4. opsim
5. ?

Μπορείτε εύκολα να κάνετε select και copy την λίστα και στη συνέχεια paste σε νέο
post με την προσθήκη του ονόματός σας είτε ώς εθελοντής έιτε σαν υποστηρικτής.

Να σαι καλα Νικο.

Κατι αλλο που σκεφτηκα.

Στο μελλον θα μπορουσαμε να οργανωσουμε μια ομαδα(και εγω μεσα),και να πηγαινουμε οποτε εχουμε χρονο,να μαζευουμε οτι σκουπιδι ειναι πεταμενο κατω στην πολη και στην υπαιθρο(θα προγραμματιζουμε καθε φορα σε ποιες περιοχες θα πηγαινουμε),ετσι ωστε να δινουμε και το καλο παραδειγμα στους συμπολιτες μας.

Θα ηταν καλο να φορουσαμε και μπλουζακια που να γραφουν πχ."εθελοντικη ομαδα καθαρισμου της πολης και της υπαιθρου του avclub.gr-παρακαλουμε μην πετατε τα σκουπιδια οπου βρειτε,σεβαστειτε το περιβαλλον και τους συνανθρωπους σας"

Πραγματικα να το κανουμε στο μελλον αυτο.

Εννοείται ότι και σκουπίδια θα μαζέψουμε και ότι άλλο χρειαστεί στα βουνά και στα λαγκάδια που θα πάμε!

Πολύ καλό και αυτό για την πόλη και τις παραλίες. Να δώσουμε το παράδειγμα.
Μέσα και εγώ! Αυτό μπορούμε να το κάνουμε και άμεσα.

Ανοίξτε thread και διαφημίστε το...

Στη ζωή έχει αξία να είσαι μπροστάρης. όσοι πιστεύετε σε αυτή την προσπάθεια δηλώστε συμμετοχή. Μη περιμένετε το "ρεύμα". Εσείς θα δημιουργήσετε το "ρεύμα". Πιστέψτε το!!!

Προχωράμε για το μικρό δωράκι στη φύση και στα πνευμόνια των παιδιών μας...

1. Afam (Αντώνης)
2. ΑS Mocca (Άγγελος)
3. Dalanik (Nίκος)
4. DimA (Δημήτρης)
5. Eki 65 (Σίμος)
6. Εmilot (Αιμίλιος)
7. Larry
8. Μαestrο
9. mnova22
10. stelakis1 (Στελιος)
11. SPYROS A. (Σπύρος)
12. ΧΡΗΣΤΟΣΜ (Χρήστος)
13. ?

1. jim...
2. Sakisχas
3. Κυριακού Γιάννης
4. opsim
5. ?

Μπορείτε εύκολα να κάνετε select και copy την λίστα και στη συνέχεια paste σε νέο

Σκέψεις για την προσπάθεια στο post #35

Last edited:
13 Εθελοντές για αναδάσωση ως τώρα:
Afam (Αντώνης), ΑS Mocca (Άγγελος), Dalanik (Nίκος), DimA (Δημήτρης), Eki 65 (Σίμος), Εmilot (Αιμίλιος), Λάκης, Larry, Μαestrο, mnova22, stelakis1 (Στελιος), SPYROS A. (Σπύρος), ΧΡΗΣΤΟΣΜ (Χρήστος).

...και 4 Υποστηρικτές:
jim..., Κυριακού Γιάννης, opsim, Sakisχas

Last edited:
Αργούμε... πολύ αργούμε!

Μαζέψτε πληροφορίες κάντε κάτι. Ρίχτε ιδέες.

Έτσι όπως πάμε θα μπούμε στο ανέκδοτο της ημέρας...

14 Εθελοντές για αναδάσωση ως τώρα:
Afam (Αντώνης), ΑS Mocca (Άγγελος), Dalanik (Nίκος), DimA (Δημήτρης), Eki 65 (Σίμος), Εmilot (Αιμίλιος), Λάκης, Larry, Μαestrο, mnova22, stelakis1 (Στελιος), SPYROS A. (Σπύρος), Σπύρος Σούρλας, ΧΡΗΣΤΟΣΜ (Χρήστος).

...και 4 Υποστηρικτές:
jim..., Κυριακού Γιάννης, opsim, Sakisχas

Re: Απάντηση: ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ

Αργούμε... πολύ αργούμε!

Ωπααα... Ασε κατω το φτυάρι... Οκτώβριο γίνονται οι αναδασώσεις.....