Εθισμος...

Αυτή η τελευταία μόδα με τα π.μ "ενοχλημένων" έχει αρχίσει να γίνεται κουραστική και εκνευριστική.

Επιτέλους ας έχουν το θάρρος να βγουν να το πουν ευθέως ,όπως είχα κάνει και εγώ παλαιότερα με το θρεντ της "Μερέντας" και της ακτινογραφίας !

Αυτά τα παιδιάστικα "καρφώματα στον δάσκαλο" μόνο σεβασμό και υπόληψη δεν δημιουργούν στους υπόλοιπους συμφορουμίτες.Αυτή είναι η εικόνα και η πορεία του φόρουμ ? Ετσι θα γιορτάσουμε τα γενέθλιά του ?

η μερα .....μαλλον η νυχτα της μαρμοτας.....

(τοχουμε ξανασυζητησει το βιντεουν απλα δε θυμαμαι σε ποιο νημα )

Re: Απάντηση: Εθισμος...

Επιτέλους ας έχουν το θάρρος να βγουν να το πουν ευθέως ,όπως είχα κάνει και εγώ παλαιότερα με το θρεντ της "Μερέντας" και της ακτινογραφίας !

Ιωαννου δηλωνω δημοσια οτι το αρκουδακι σου εχει αρχισει να μου σπαει τα νευρα.......εχω αλλεργικη ρινιτιδα και η γουνα του μου προκαλει αψου !!

Πάει και του Αγίου Πνεύματοοοοος.Οτι φωτισε-φώτισε:cool:
Πάω να φορέσω διπλή φανέλλα και διπλή σκελαία μπας και φανεί τίποτις απο το καλλίγραμμο κορμι μου.:flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Εθισμος...

Πάει και του Αγίου Πνεύματοοοοος.Οτι φωτισε-φώτισε:cool:
Πάω να φορέσω διπλή φανέλλα και διπλή σκελαία μπας και φανεί τίποτις απο το καλλίγραμμο κορμι μου.:flipout: :flipout:

Σπυρο βαλε και κανα τσιγκινο μερες πουρχονται δεν ξερεις ποτε ρε συ.........

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εθισμος...

Ιωαννου δηλωνω δημοσια οτι το αρκουδακι σου εχει αρχισει να μου σπαει τα νευρα.......εχω αλλεργικη ρινιτιδα και η γουνα του μου προκαλει αψου !!

Και εμένα μου τη σπάει το μηρυκαστικό που μασάει,μασάει και δεν καταπίνει ποτέ το σίχαμα !!!

Να το αφαιρέσεις πάραυτα ..:firstprize:

Δημητρη έχει δίκιο ο Havoc.Πήρες άδεια απο το ζωντανό για να το δημοσιεύσεις??:flipout: :flipout: Αντιφθειρικό τούβαλες??
Aπο αύριο θα στέλνω p.m και θα απαιτώ να διαγραφει ο Havoc γιατί είναι Αεκτζής και μού βρίζει τον Θρύλο.Πιστεύω οτι και αυτός θα κάνει το ίδιο για μένα.Οπότε θα αλληλοεξοντωθούμε ανα ζεύγος και δεν θα μείνει κανείς τελικά.:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Έχω μια θεωρία:

Τα ενοχλημένα pm τα στέλνει συμφορουμίτης φίλος του Βασίλη και του Σπύρου, άγνωστος σε εμάς, οι διαχειριστές τροποποιούν ή διαγράφουν κι έτσι οι δικοί μας βρίσκουν ευκαιρία ν' αρχίσουν τις "γκρίνιες".

Πώς σας φαίνεται;

(Δεν πιστεύω να με πήρατε στα σοβαρά; )

Δημητρη έχει δίκιο ο Havoc.Πήρες άδεια απο το ζωντανό για να το δημοσιεύσεις??:flipout: :flipout: Αντιφθειρικό τούβαλες??

Αμ δεν είναι και ζωντανό..

Τι έχουν τα έρημα και ψοφάνε ?:grandpa:

(Το συγκεκριμένο είναι σε μουσείο του Μονάχου πάντως)-bye-

Και εμένα μου τη σπάει το μηρυκαστικό που μασάει,μασάει και δεν καταπίνει ποτέ το σίχαμα !!!

Αστον βρε αυτόν.Καθε τρείς μερες θα αλλάζει avatar??Δεν τον λυπάσαι??:flipout: :flipout: :grinning-smiley-043
Eγω προτείνω να βάλουμε όλοι την Λουκά για avatar.Και αγία είναι και σεμνή και δεν κάνει αμαρτωλές σκέψεις.:speechless-smiley-0

Έχω μια θεωρία:

Τα ενοχλημένα pm τα στέλνει συμφορουμίτης φίλος του Βασίλη και του Σπύρου, άγνωστος σε εμάς, οι διαχειριστές τροποποιούν ή διαγράφουν κι έτσι οι δικοί μας βρίσκουν ευκαιρία ν' αρχίσουν τις "γκρίνιες".

Πώς σας φαίνεται?

να πας να σε προσλαβουνε στο Lost εσενα

Απάντηση: Re: Εθισμος...

Έχω μια θεωρία:

Πώς σας φαίνεται;

(Δεν πιστεύω να με πήρατε στα σοβαρά; )

Καλόοο.Θα γυρίσω ταινία.Γραφεις το σενάριο??:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Αστον βρε αυτόν.Καθε τρείς μερες θα αλλάζει avatar??Δεν τον λυπάσαι??:flipout: :flipout: :grinning-smiley-043
Eγω προτείνω να βάλουμε όλοι την Λουκά για avatar.Και αγία είναι και σεμνή και δεν κάνει αμαρτωλές σκέψεις.:speechless-smiley-0

Ναι αλλά τρομάζει τον κόσμο..:bigcry:

Καλόοο.Θα γυρίσω ταινία.Γραφεις το σενάριο??

Μέσα, αν επιλέξουν το soundtrack από κοινού οι υπόλοιποι της μουσικής κατηγορίας.

Αν δε σκοτωθούν στην επιλογή δηλαδή...

Τι, το έβγαλε το μηρυκαστικό ο Havoc ?

Εγώ το αρκούδι μου δεν το πειράζω από εκεί.
Τον λένε Erich, είναι γερμανάκι και είμαστε αχώριστοι !

(και μετά τα ακουμπάω στο ιατρείο του Σπύρου ..:BDGBGDB55: :flipout: )

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εθισμος...

Η επιθυμια σου διαταγη μου !!!!