Βασίλης Σωκρατίδης AVClub Addicted Member 17 June 2006 2,553 Β.Π.(Βορεια Προαστεια) 1 June 2007 #161 Ντα
Kosh AVClub Fanatic 7 September 2006 101,167 Εκεί ψηλά..... 1 June 2007 #162 Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said: Aλλιώς? Click to expand... αλλιως πιες ενα ποτηρι κρυο νερο
Kosh AVClub Fanatic 7 September 2006 101,167 Εκεί ψηλά..... 1 June 2007 #163 Re: Απάντηση: Εθισμος... Μιχάλης said: Βρε φιλαράκι δεν το βγάζεις αυτό το ρημάδι το avatar, μας έπιασε ζαλάδα με δαύτο! Δεν μπορείς άμα δεν έχει κάτι να κουνιέται; Click to expand... Ρε σεις χαλαω εγω χατηρι ??? Οποιον ενοχλει το αβαταρ μου να το λεει εχω μια αποθηκη να αλλαζω μην ντρεπεστε........
Re: Απάντηση: Εθισμος... Μιχάλης said: Βρε φιλαράκι δεν το βγάζεις αυτό το ρημάδι το avatar, μας έπιασε ζαλάδα με δαύτο! Δεν μπορείς άμα δεν έχει κάτι να κουνιέται; Click to expand... Ρε σεις χαλαω εγω χατηρι ??? Οποιον ενοχλει το αβαταρ μου να το λεει εχω μια αποθηκη να αλλαζω μην ντρεπεστε........
M Mihalis S. Supreme Member 19 June 2006 3,497 2 June 2007 #164 Απάντηση: Re: Απάντηση: Εθισμος... havoc said: Ρε σεις χαλαω εγω χατηρι ??? Οποιον ενοχλει το αβαταρ μου να το λεει εχω μια αποθηκη να αλλαζω μην ντρεπεστε........ Click to expand... Αυτός είσαι!
Απάντηση: Re: Απάντηση: Εθισμος... havoc said: Ρε σεις χαλαω εγω χατηρι ??? Οποιον ενοχλει το αβαταρ μου να το λεει εχω μια αποθηκη να αλλαζω μην ντρεπεστε........ Click to expand... Αυτός είσαι!
VIDEOMIX Established Member 24 January 2007 167 Αρτέμιδα 9 June 2007 #165 Τι, αποσύρθηκε στο youtube το video με τον χοντρό; :speechless-smiley-0