Εθνική τραγωδία;;; Για διαβάστε και αυτό...

Να αφήσει το πληκτρολόγιο και να πάει σε ένα καμμένο χωριό να μας πει αν είναι τραγωδία η όχι.

Αρε φύση με γκαζάκια με στουπιά και ταυτόχρονα σε 10 σημεία ακόμα και βράδυ που βάζεις φωτιά.....

Και φυσικά δεν αρνείται κανεις οτι οι κλιματολογικές συνθήκες είναι τέτοιες που ευνοούν τις φωτιές ούτε οτι η φύση κάνει τον κύκλο της.
Απλά ΔΕΝ γινεται έτσι.

Κοίτα, εγώ είμαι λίγο πιο μετριοπαθής. Δεν ασπάζομαι 100% τις απόψεις αυτές γιατί και εγώ πιστεύω ότι πίσω από το 90% αυτής της φωτιάς κρύβονται εμπρηστές.

ειδικά σε αυτές του Ταύγετου και αυτά της Ηλείας σε υψόμετρα εκαντονταδων χιλιάδων ποδών πρέπει να βρίσκονται καταπατητές
:flipout:

Γιαυτό σου προτείνω με την σειρά μου να αφήσεις την τηλεόραση και να πας να δεις που βρίσκονται αυτά τα χωριά για να μας πεις αν κάποιοι γίνονται παπαγαλάκια των εξουσιαστών και του Alter (καλή ώρα) ή όχι.

O Φραγκίσκος είναι εθελοντής φύλακας στην Αττική. Μάλλον σε άλλον πρέπει να αναφέρεσαι όταν μιλάς για να σηκωθεί από την τηλεόραση.

Και όταν κάποιος θέλει να αρπαχτεί, ας δώσει και τα στοιχεία του στη διεύθυνση του φόρουμ.

πεστα χρισόστομε!!! Γιατί τα πληκτρολόγια δεν κολάνε με τις τηλεοράσεις ή μήπως είναι bluetooth;;;
:)

Αν αυτό ήταν εκδίκηση της φύσης τότε θα είχε ξεκινήσει από αλλού πρώτα κι όχι από την Ελλάδα.....
Διαφωνώ καθέτως με τον κύριο που τα έγραψε όλα αυτά, γιατί προφανώς δεν έχει ζήσει κάτι τέτοιο για να γνωρίζει την έννοια της τραγωδίας.

Πάντως δεν ήθελα να το προσβάλλω το παλικάρι. απλά επειδή μίλησε για πληκτρολόγιο μου ήρθε συνειρμικά η αναλογία της τηλεόρασης. No offence.
:)

Re: Απάντηση: Εθνική τραγωδία;;; Για διαβάστε και αυτό...

Αν αυτό ήταν εκδίκηση της φύσης τότε θα είχε ξεκινήσει από αλλού πρώτα κι όχι από την Ελλάδα.....
Διαφωνώ καθέτως με τον κύριο που τα έγραψε όλα αυτά, γιατί προφανώς δεν έχει ζήσει κάτι τέτοιο για να γνωρίζει την έννοια της τραγωδίας.

Δεν πρέπει να ζούμε στον μικρόκοσμό μας. Από άκρη σε άκρη η γη φλέγεται... και αν όχι τότε έχουμε αλλά ακραια καιρικα φαινόμενα. Αυτή είναι η αλήθεια, όσο και αν θέλουμε να εθελοτυφλούμε

Μια εναλλάκτική προσέγγιση στο θέμα. Αρκετά ενδιαφέρουσα αν και λίγο προκλητική.

http://www.spinoza.gr/topic.asp?TOPIC_ID=3525&FORUM_ID=10&CAT_ID=1

Φίλε μου η πρόταση που αναφέρεις δεν είναι και τόσο εναλλακτική. Το θέμα των συμφερόντων και των λοιπών πολιτικών σχολίων έχει γραφτεί από όλους ανεξαιρέτως, ανεξάρτητα πολιτικής τοποθέτησης. Όσο αφορά στην περιγραφή περί "αναγέννησης" της φύσης κτλ, ναι μεν υφίσταται ως διαδικασία αλλά όχι σε αυτή την κλίμακα ούτε σε τόσο σύντομο διάστημα. Πολύ μοιρολατρική άποψη γενικά λίγο αντιφατική.

Φιλε δε τρέχει τίποτα, ο καθένας έχει την άποψη του.

Οσο για την τηλεόραση...σχεδόν μόνο οταν παιζει DVD ανοίγει

Τωρα που το λες το παγκόσμιο δίκτυο ΝΒC δεν είναι αυτό που συμμετέχει μετοχικά με ένα ποσοστό στις περισσότερες εταιρείες παραγωγής και διανομής κινηματογραφικού και μη υλικού;;;

Πάντως ειδικά για τον Ταϋγετο και τον Πάρνωνα και κυρίως στην πλευρά τής Λακωνικής Μάνης όποιος έβαλε φωτιά για να αποκτήσει οικόπεδο ψηλά στα βουνά μάλλον δεν στέκει καλά στα μυαλά του.
Και όποιος πιστευει οτι για την Λακωνική Μάνη υπάρχει ´οικοπεδικό ενδιαφέρον´μάλλον δεν έχει πάει ποτέ εκεί.

Κοίτα, εγώ είμαι λίγο πιο μετριοπαθής. Δεν ασπάζομαι 100% τις απόψεις αυτές γιατί και εγώ πιστεύω ότι πίσω από το 90% αυτής της φωτιάς κρύβονται εμπρηστές.

ειδικά σε αυτές του Ταύγετου και αυτά της Ηλείας σε υψόμετρα εκαντονταδων χιλιάδων ποδών πρέπει να βρίσκονται καταπατητές

Γιαυτό σου προτείνω με την σειρά μου να αφήσεις την τηλεόραση και να πας να δεις που βρίσκονται αυτά τα χωριά για να μας πεις αν κάποιοι γίνονται παπαγαλάκια των εξουσιαστών και του Alter (καλή ώρα) ή όχι.

Προπαγανδα κανεις ? Ηρθες να μας απροσοναταλισεις ?...σε ποιους νομιζεις οτι μιλας ?

Λοιπον εγω σε πιστευω .........πραγματικα πιστευω οτι η φυση μας εκδικειται ...και μαλιστα χτες τσακωσα και ενα σκιουρο που εφτιαχνε γκαζακια

Σεβαστη η αποψη για τα εγκληματα που κανει ο ανθρωπος στη φυση αλλα προς το παρον ασχολουμαστε με τα εγκληματα που κανει στον συνανθρωπο του....και σχολια για καποιους που καθονται στην τηλεοραση μην κανεις αν δεν τον γνωριζεις τον αλλο και μαλιστα σχολια που ταιριαζουν περισσοτερο σε κατι επαναστατες ψευτοοικολογους του καναπε

Νο offence :)

Θέλω να καταγγείλω εναν ξανθό άνδρα με ενα μαύρο αμάξι στον επαρχιακό δρόμο Κοζάνης Σπάρτης να βγαίνει από το αμάξι του με ένα στουπί στο ένα χέρι και κινητό στο άλλο... μόλις με είδε έβαλε το κινητό στο αυτί και το στουπί στο τζάμι του αυτοκινήτου του για να ξαθαρίσει.

Δεν τις δικαιόύμαι τις 300,000 ευρώ τελικά;;;

:fahne90:

Υπάρχουν και οι παράπλευρες απώλειες, ο αντιπερισπασμός και πολλά άλλα.
Μακάρι να ήταν φυσικά τα αίτια, δε μπορώ να φανταστώ τι άνθρωπος θα έκανε κάτι τέτοιο, όμως ειναι πολλές οι συμπτώσεις που μας βάζουν όλους σε σκέψεις.

Τον Ταύγετο πάντως, (απο την πλευρά της Σπάρτης) ευτυχώς πρόλαβα και τον περπάτησα καταπράσινο πριν 3 χρόνια.

PS.Aαα, δε θα με χαλούσε ενα σπιτάκι εκει ψηλά στο ύψος της Αναβρυτής...

Re: Απάντηση: Εθνική τραγωδία;;; Για διαβάστε και αυτό...

Πάντως ειδικά για τον Ταϋγετο και τον Πάρνωνα και κυρίως στην πλευρά τής Λακωνικής Μάνης όποιος έβαλε φωτιά για να αποκτήσει οικόπεδο ψηλά στα βουνά μάλλον δεν στέκει καλά στα μυαλά του.
Και όποιος πιστευει οτι για την Λακωνική Μάνη υπάρχει ´οικοπεδικό ενδιαφέρον´μάλλον δεν έχει πάει ποτέ εκεί.

Σπυρο αν δεν ευσταθει η οικοπεδοφαγεια τοτε ευσταθει η πολιτικη αποσταθεροποιηση που χιλιοαναλυσαμε , η ο απλος αντιπερισπασμος , αλλα ακομα και αν οφειλεται σε φυσικο φαινομενο δεν θα σταθουμε εκει και θα κοροιδευουμε τους εαυτους μας...

και μαλιστα χτες τσακωσα και ενα σκιουρο που εφτιαχνε γκαζακια

Μήπως ο σκίουρος σου είπε και για το Seat σε 60 άτοκες δόσεις;;;

ή ότι οι τούρκοι και ξένικοι θεσμικοί παράγοντες επιθυμούν την αποσταθεροποίηση της χώρας μας;;;

Δυστυχώς η εγκεφαλική αποχαύνωση αυτών που βλέπουν σκιουρους - από τα ΜΜΕ και άλλους μηχανισμούς - είναι ΠΑΡΟΜΟΙΩΔΕΙΣ.

Με ή χωρίς offence ;)

Αναχωρώ από το γραφείο μου, γιατί οι ειδήσεις τρέχουν... Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα εθνικά μας συμφέροντα βάλλονται από ξένα παρακρατικά συμφέροντα. Και κλείνω λέγοντας τούτο

"Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, ζούμε σε μια ευνομούμενη χώρα (χχαχαχαχα) και κάθε προσπάθεια σπίλωσης του δημοκρατικού μας πολιτεύματος απλά θα πέσει στο κενό. Ζούμε μια εθνική τραγωδία. Όλοι μαζί πρέπει να συ στρατευθούμε εναντίον όλων αυτών που καπηλεύονται την γη μας. Πρέπει και οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων μας..."

σας θύμισα κάτι;;; xaxaxaxaxa

Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια κύριοι και όποιος αντέξει.

AVE SeZAR... AVE!

Last edited:
Μά και οι βόμβες Ουρανίου που έπεσαν στα Βαλκάνια επί Κλίντον και για τίς οποίες οι μεταμοντέρνοι Οικολόγοι το βούλωσαν ολοσχερώς,αποτελούσαν συστατικό τής αυτοανάφλεξης τής φύσης.
Αφεριμ....................

Μα αυτες ηταν μερος της απιστευτης επιθεσης αγαπης και δημοκρατικων ιδανικων του Μπιλ στους φασιστες και απολιτιστους ινδιανους των Βαλκανιων...
:SFGSFGSF: