Εθνική τραγωδία;;; Για διαβάστε και αυτό...

Για άλλη μία φορά.
Ήμαρτον.
Άλλο να λέμε πως μία φωτιά μπορεί να ανανεώσει ένα δάσος και άλλο να λέμε πως βάζουμε φωτιές κατακαίγοντας τα δάση μας, και για φαντάσου....κάνουμε και καλό.
Ένα γέρικο δάσος είναι γεμάτο με νεκρά-ξεραμένα δέντρα και θα πιάσει πιο εύκολα φωτιά αλλά μέχρι εκεί....δεν συγκρίνεται με τον κάθε Μ@Λ@Κ@.

Τελικά οι περισσότερες απόψεις συνηγορούν στο παρακάτω επιχείρημα...

Το καλύτερο επιχείρημα ενάντια στην δημοκρατία είναι ένας πεντάλεπτος διάλογος με ένα μέσο ψηφοφόρο!!!

Φευ.

Το καλύτερο επιχείρημα εναντίον τής Δημοκρατίας είναι ο ελιτισμός τών δήθεν ´ειδικών´.
Ο μέσος ψηφοφόρος είναι ο λοιδωρούμενος μέσος εργαζόμενος.
Ψιλά γράμματα για τούς μεταμοντέρνους οικολόγους,που προφανώς δεν ανήκουν στον μέσο ψηφοφόρο παρ´οτι πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλλες.
Αντε γιατί και η παπαρολογία έχει τα όριά της..............

Re: Απάντηση: Εθνική τραγωδία;;; Για διαβάστε και αυτό...

...και δεν πρέπει να ξεχνάμε φυσικά την ποιότητα ορισμένων ανθρώπων και επιχειρημάτων.

Φευ.

Ούτε αυτούς πού με το ζόρι και εντελώς επιτακτικά προσπαθούν να μάς επιβάλλουν την γνώμη ενός blogger.
Aσε αγόρι μου τώρα που θα μάς πείς και για ποιότητα.Οταν ειρωνευεσαι οποιονδήποτε εδώ μέσα διαφωνεί με τον κύριο blogger και μιλάς για μέσους ψηφοφόρους εντελώς υποτιμητικά.
Αντε να δείς καμιά αυτοαναφλεγόμενη πυρκαγιά απο κοντά μαζί με τα στουπιά.
Που θα μάς κανεις και μαθηματα ήθους.

Οικολόγοι που δεν έχουν διδαχθεί έστω ένα βασικό μάθημα οικολογίας σε πανεπιστημιακό επίπεδο και λαϊκίζουν είναι η χειρότερη "διαφήμιση" του οικολογικού κινήματος.
Το ότι υπάρχουν φυσικά αίτια σήμερα που μπορούν να οδηγήσουν σε αυτή την καταστροφή που ζούμε υπάρχουν. Το ότι όμως κάποιοι κρύβονται πίσω από αυτά τα αίτια και βάζουν φωτιές για προσωπικό κέρδος είναι κάτι άλλο. Γιατί αυτανάφλεξη τα μεσάνυκτα σε μεγάλο υψόμετρο μόνο κάποιος με παρωπίδες μπορεί να το πιστέψει.
Αλλά ας ξεφύγουμε λίγο από αυτό, γιατί φέτος κάηκε η μισή νότια Ευρώπη και πνίγηκε η βόρεια. Η Ελλάδα είχε την τύχη να έχει τις μεγαλύτερες απώλειες (ίσως αναλογικά η Αλβανία να έχει καεί περισσότερο). Τα πως και τα γιατί πρέπει να ψάξουμε όσο αφορά την λανθασμένη αντιμετώπιση και έφτασε η τραγωδία σε αυτά τα επίπεδα.
Τέλος υπάρχουν επιστημονικές θεωρίες που μέσα στην επόμενη 5ετία δίνουν μεγάλη πιθανότητα για ακραίες φυσικές καταστροφές (ηφαίστεια, φωτιές, πλυμμήρες, τυφώνες κλπ). Το θέμα είναι ότι όπως και με τις πυρκαγιές οι υπόλοιποι πρέπει να κόψουμε το χέρι κάθε κερδοσκόπου που βλέποντας μια φυσική φωτιά βάζει άλλες 15 για το όποιο δικό του όφελος.

Ούτε αυτούς πού με το ζόρι και εντελώς επιτακτικά προσπαθούν να μάς επιβάλλουν την γνώμη ενός blogger.
Aσε αγόρι μου τώρα που θα μάς πείς και για ποιότητα.Οταν ειρωνευεσαι οποιονδήποτε εδώ μέσα διαφωνεί με τον κύριο blogger και μιλάς για μέσους ψηφοφόρους εντελώς υποτιμητικά.
Αντε να δείς καμιά αυτοαναφλεγόμενη πυρκαγιά απο κοντά μαζί με τα στουπιά.
Που θα μάς κανεις και μαθηματα ήθους.

Σπύρο και λοιποί, αναφέρω για ενημέρωση και φρεσκάρισμα μνήμης σε περίπτωση που δεν το θυμάστε, όταν άνοιξε το εν λόγω blog, εγγράφτηκε στο avclub μέλος με το nickname : spinoza με σκοπό να συμμετέχει στις συζυτήσεις μας και να διαφημίσει και το νέο blog. Αφού έγραψε καμιά 100 - 200 μυνήματα μέσα σε μια ή δυο εβδομάδες παρουσίας και αναστάτωσε αρκετές συζητήσεις με την αθυροστομία του και ένα ιδιαίτερο "χιούμορ" με αρκετή δόση ειρωνίας μερικές φορές, υπερβολής άλλες, απεχώρησε από την παρέα μας καθώς δεν τον χωρούσε ο τόπος και είχε λάβει αρκετές παρατηρήσεις για τη συμπεριφορά του και από μέλη και από Διαχειριστές.

Αφού λοιπόν το ήθος και το ύφος γραφής που προσπάθησε να εισαχθεί τότε δεν ευδοκίμησε στο avclub, δεν βλέπω κανένα λόγο να ευδοκιμήσει τώρα, οπότε μην δίνετε και πολύ σημασία και χαλάτε τη ζαχαρένια σας, το έργο το έχουμε ξαναδεί. Αν συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο θα έχει την ίδια κατάληξη.

Υ.Γ.1 Μακάρι να κάνω λάθος και να πρόκειται περί σύμπτωσης
Υ.Γ.2 Όσο αφορά την Εθνική Τραγωδία οι συμπτώσεις είναι πάρα πολλές για να είναι απλά συμπτώσεις, αλλά ακόμα και έτσι οι διαστάσεις είναι προτόγνωρες.

Παντού υπάρχει ένας φυσιογνωμιστής αλλά...

"λέγε με παλιόπαιδο λέγε με αλήτη μέχρι και ληστή μα μη λες spinoza και λαικιστή" ... χαχαχαχαχα

γιατί οι φυσιογνωμιστές ως συνήθως κάνουν πάντα λάθος.

Δράττομαι όμως της ευκαιρίας, μιας και μίλησες για spinoza, και απευθυνόμενος στους εκλεκτούς κυρίους που βάλλουν κατά ριπάς να τους υπενθυμίσω μια ρήση του...

"Αν όλοι πίστευαν ότι πιστεύουν οι πολλοί ακόμα η γη θα ήταν επίπεδη"

Σας αφήνω στο συννεφάκι σας να αυτοπροσδιοριζετε την ασύμμετρη απειλή και την αθυροστομία μου. (χαχαχαχα... κορυφαίο, άκου αθυρόστομος...μην λέτε όμως τέτοια γιατί τα γραπτά μένουν και όποιος διαβάσει τα post μπορεί να καταλάβει ποιος είναι αθυρόστομος και ποιός όχι)

ΥΓ... βρε μήπως είμαι τελικά ο Jack Sparow που είχε γραφτεί πριν κανένα χρόνο και δεν τον χωρούσε ο τόπος ενώ είχε λάβει αρκετές παρατηρήσεις για τη συμπεριφορά του και από μέλη και από Διαχειριστές;;;

Jack is back
:flipout:

Σπύρο και λοιποί, αναφέρω για ενημέρωση και φρεσκάρισμα μνήμης σε περίπτωση που δεν το θυμάστε, όταν άνοιξε το εν λόγω blog, εγγράφτηκε στο avclub μέλος με το nickname : spinoza με σκοπό να συμμετέχει στις συζυτήσεις μας και να διαφημίσει και το νέο blog. Αφού έγραψε καμιά 100 - 200 μυνήματα μέσα σε μια ή δυο εβδομάδες παρουσίας και αναστάτωσε αρκετές συζητήσεις με την αθυροστομία του και ένα ιδιαίτερο "χιούμορ" με αρκετή δόση ειρωνίας μερικές φορές, υπερβολής άλλες, απεχώρησε από την παρέα μας καθώς δεν τον χωρούσε ο τόπος και είχε λάβει αρκετές παρατηρήσεις για τη συμπεριφορά του και από μέλη και από Διαχειριστές.

Αφού λοιπόν το ήθος και το ύφος γραφής που προσπάθησε να εισαχθεί τότε δεν ευδοκίμησε στο avclub, δεν βλέπω κανένα λόγο να ευδοκιμήσει τώρα, οπότε μην δίνετε και πολύ σημασία και χαλάτε τη ζαχαρένια σας, το έργο το έχουμε ξαναδεί. Αν συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο θα έχει την ίδια κατάληξη.

Υ.Γ.2 Όσο αφορά την Εθνική Τραγωδία οι συμπτώσεις είναι πάρα πολλές για να είναι απλά συμπτώσεις, αλλά ακόμα και έτσι οι διαστάσεις είναι προτόγνωρες.

Εμ πές τα χρυσόστομε γιατί είχα αρχίσει να απορώ.

Υ.Γ: Νίκο είστε από το Κιλκίς? Τι σύμπτωση...

Τι αλητεία είναι αυτή?

"Για σας πληγωμένοι μου άνθρωποι.Ηρθα να σας βοηθήσω.Μην στεναχωριέστε που χάσατε τα πάντα.Η φύση ανακυκλώνεται.Αλλά δεν θα σας αφήσω έτσι.Θα σας δώσω δουλεία στις καινούργιες εγκαταστάσεις που θα φτιάξω.θα σας αποζημειώσω και για κάποια κατεστραμένα χωραφάκια.Και σπίτια θα φτιάξουμε και απο όλα.Τι να κάνουμε?Η φύση αποφάσισε την καταστροφή της.Αλλά εμείς δυναμικά θα προχωρήσουμε όλοι μαζί στην ανάπτυξη και στην πρόοδο του τόπου"

Ωραία τώρα θα κάνουμε και σωτήρες τους δολοφόνους ε?Που θα μας ανοίξουν την αγκαλιά τους(την αγκάθινη) για να μας προστατεύσουν απο τις δυνάμεις της φύσης.

Exθές πλακώθηκα στις φάπες με τον Υμηττό.
Προσπάθησα να τον εμποδίσω να κάνει κακό στον εαυτό του.

Υ.Γ Η αυτοανάφλεξη έχει παρατηρηθεί και σε ανθρώπους. Το θαυμαστό χημικό μας εργαστήριο είναι να μη τα πάρει κρανίο.

Eπειδή την ημέρα (Παρασκευή) που ξεκίνησε η φωτιά από μια χαράδρα στο Ν. Οίτυλο (και πολύ γρήγορα έκαψε κατά σειρά την Αρεόπολη και το Οίτυλο, αφού στο επόμενο λεπτό φάνηκε στο καθαρό σημείο δεύτερη εστία κυριολεκτικά από το πουθενά!!!) ήμουν εκεί, σας λέω πληροφοριακά ότι το συγκεκριμένο σημείο είναι από τα καλύτερα και ελάχιστα αξιοποιημένα ακόμα που έχω δει με τα μάτια μου. Τα λίγα πολυτελή δωμάτια που διατίθενται, χτισμένα κυριολεκτικά πάνω στα βράχια, δεν έχουν ακόμα αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του τοπίου.
Περνώντας από εκεί μείναμε με το στόμα ανοικτό από την ομορφιά και η απόφαση να εγκατασταθούμε ήταν άμεση.

Μιλάμε για αδιανόητα καλό φιλέτο και θα έδινα πολλά λεφτά (αν τα είχα) για ένα οικοπεδάκι εκεί. Αλλά τώρα θα προλάβουν άλλοι...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Εθνική τραγωδία;;; Για διαβάστε και αυτό...

Νίκο μου έλειπα επί 25 μέρες και δεν το γνώριζα.Ευχαριστώ για την ενημέρωση

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εθνική τραγωδία;;; Για διαβάστε και αυτό...

Παντού υπάρχει ένας φυσιογνωμιστής αλλά...

"λέγε με παλιόπαιδο λέγε με αλήτη μέχρι και ληστή μα μη λες spinoza και λαικιστή" ... χαχαχαχαχα

γιατί οι φυσιογνωμιστές ως συνήθως κάνουν πάντα λάθος.

Δράττομαι όμως της ευκαιρίας, μιας και μίλησες για spinoza, και απευθυνόμενος στους εκλεκτούς κυρίους που βάλλουν κατά ριπάς να τους υπενθυμίσω μια ρήση του...

"Αν όλοι πίστευαν ότι πιστεύουν οι πολλοί ακόμα η γη θα ήταν επίπεδη"

Σας αφήνω στο συννεφάκι σας να αυτοπροσδιοριζετε την ασύμμετρη απειλή και την αθυροστομία μου. (χαχαχαχα... κορυφαίο, άκου αθυρόστομος...μην λέτε όμως τέτοια γιατί τα γραπτά μένουν και όποιος διαβάσει τα post μπορεί να καταλάβει ποιος είναι αθυρόστομος και ποιός όχι)

ΥΓ... βρε μήπως είμαι τελικά ο Jack Sparow που είχε γραφτεί πριν κανένα χρόνο και δεν τον χωρούσε ο τόπος ενώ είχε λάβει αρκετές παρατηρήσεις για τη συμπεριφορά του και από μέλη και από Διαχειριστές;;;

Jack is back
:flipout:

Κάτι τέτοια πρακτοράκια που καταγγέλουν δήθεν τον καπιταλισμό και ταυτοχρόνως αθωώνουν κάθε εγκληματική ενέργεια στην γή είναι πιά πασίγνωστα.
Κατι σαν τούς Πράσινους τής Γερμανίας τού Γιόσκα Φίσερ και τού αληταρά τού Ντανιέλ Κον Μπεντίτ που πανηγύριζε για τούς βομβαρδισμούς στην Σερβία.
Η τής Greenpeace πού δεν είπε κουβέντα για τίς επιδρομές τών Νατοϊκών.

Kαι πούσαι....
Και οικογένεια έχω και χαίρομαι γι´αυτό και Πατρίδα έχω ,όσο και να μέ πληγώνει.
Ψευτοδιεθνιστές τής δεκάρας,που ο κάθε Μπούς και Μπλαίρ τρίβει τα χέρια του με τίς ´αντικαπιταλιστικές´εξαγγελίες σας.

ή αυτού του αλήτη φασίστα Φράνκο στην Ισπανία.

χαχαχαχαχα...ότι νάναι.

Απάντηση: Re: Εθνική τραγωδία;;; Για διαβάστε και αυτό...

αυτα δεν είναι πρακτοράκια...μάλλον για πρωκτοράκια μου κάνουν...

Mα είναι γνωστό.. οι αδερφές το λένε ποτέ? Το παραδέχονται? Έτσι και φασιστολάγνοι.

Το ποιοτικό σας ταπεραμέντο βλέπω συνεχίζεται να το αναδιπλώνετε σε κάθε ευκαιρία...

...δεν θα μπω στον κόπο των ύβρεων, δεν είναι εξάλλου του επιπέδου μου. Σας αφήνω να εκτείθεστε ανεπανόρθωτα με τα λεγόμενα σας και την χυδαιότητα σας...

όπως φυσικά και οι Admin και διαχειριστές της ιστοσελίδας που δεν έχουν όπως βλέπω ούτε αυτοί το ήθος να ορθώσουν το ανάστημα τους... όχι για να προστατέψουν εμένα, εγώ δεν χρειάζομαι προστασία, αλλά για να διαφυλάξουν ένα επίπεδο συζήτησης...

Φευ και πάλι.