Εθνική τραγωδία;;; Για διαβάστε και αυτό...

Κανονισμοί AVCLUB
Σχετικά με το περιεχόμενο, την κοσμιότητα, και το ύφος των δημοσιεύσεων, καθώς και την επικοινωνία με τα συντονιστικά όργανα:

α) Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όταν είναι κόσμια και αναφέρεται σε ιδέες και διατυπώσεις και όχι σε πρόσωπα. Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες όχι όμως και στους ανθρώπους. Εάν υποπέσει στην αντίληψη των Συντονιστών παρουσία μηνυμάτων που παραβαίνουν αυτόν τον κανόνα, αυτά θα μορφοποιηθούν χωρίς προειδοποίηση, και το προσβλητικό κομμάτι θα αφαιρεθεί

υπάρχει ευνομούμενη πολιτεία εδώ;;; Helloooooo???

από ότι βλέπω όμως ο κ. Παναγιωτίδης εθελοτυφλεί... και ο κ Σουρλάς αναφωνεί Respect!!!

xaxaxaxa... Respect

Last edited:
Το ποιοτικό σας ταπεραμέντο βλέπω συνεχίζεται να το αναδιπλώνετε σε κάθε ευκαιρία...

...δεν θα μπω στον κόπο των ύβρεων, δεν είναι εξάλλου του επιπέδου μου. Σας αφήνω να εκτείθεστε ανεπανόρθωτα με τα λεγόμενα σας και την χυδαιότητα σας...

όπως φυσικά και οι Admin και διαχειριστές της ιστοσελίδας που δεν έχουν όπως βλέπω ούτε αυτοί το ήθος να ορθώσουν το ανάστημα τους... όχι για να προστατέψουν εμένα, εγώ δεν χρειάζομαι προστασία, αλλά για να διαφυλάξουν ένα επίπεδο συζήτησης...

Φευ και πάλι.

τον αυνανισμο πολλοι αγαπησαν

τον Αυναν κανεις

Φευ

ΥΓ

Οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα ,αρχιζουν οι οπισθοτουμπες και ζηταμε βοηθεια απο τους θεσμους που φτυναμε πριν?

Last edited:
Οι διαχειριστές οφείλουν επίσης να ενημερώνουν τα μελη και να προστατεύουν το club απο διπλοεγγραφές ή απο τύπους ανωνυμους που εισέρχονται απο διαφορετικές διόδους.
Και ο Νίκος ο Κρυωνάς έπραξε πολύ σωστά που ενημερωσε.

Επίσης ότι ένα γνωμικό έχει ξαναχρησιμοποιηθεί δεν σημαίνει και τίποτα, εξάλλου είναι αρκετά διαδεδομένο. Το ότι πχ το ΦΕΥ το χρησιμοποει κατ´κόρον ο Ρίτσος στα ποιήματα του αυτό σημαίνει ότι είμαι ο ραψωδός;;; Αυτά όμως έχουν ελάχιστη σημασία... πείτε με και superman. Κανένα πρόβλημα.

Την αιδημοσύνη σας να κοιτάξετε παιδιά... δεν είναι σε καλό επίπεδο

κάντε με και ban... δεν έβρισα ποτέ κανέναν. Η συνείδηση μου είναι πολύ ήσυχη.

Μεγάλη λύσσα πάντως έχει πέσει επάνω μου... αλλά να ξέρετε ότι δεν τρώγομαι. Αυτό είναι αλήθεια :)))

Αιδημοσύνη παιδιά και πάλι...

Εφοσον κατηγορεις αυτο εδω το δικτυακο τοπο, δεν θα επρεπε να γραφεις εδω μεσα....

Αρα, γιατι γραφεις? Προφανως διοτι το θεωρεις αναγκαιο....για να προωθησεις τις αποψεις σου....

Ε, αυτες οι αποψεις εχουν αντιλογο , δε βλεπω κατι το περιεργο αγαπητε k6945n.

Η μεθοδολογια σου ειναι που ειναι μεμπτη , κατακριτεα, ενεχει σκοπιμοτητες και δεν ειναι αποδεκτη.

Αυτα απο μενα...

Αν μπορείς να κρατάς την ψυχραιμία σου
όταν οι άλλοι χάνουν τη δική τους
και ρίχνουν σε σένα την ευθύνη
και την αιτία της αδυναμίας τους...

Αν έχεις πίστη στον εαυτό σου
όταν οι άλλοι αμφιβάλλουν για σένα
και δε σε πειράζει αυτή η δυσπιστία τους...

Αν μπορείς καρτερικά να περιμένεις
χωρίς να σε κουράζει η αναμονή,
ή όταν διαδίδουν ψέματα για σένα
να μην ξεπέφτεις και συ στο ψέμα,
ή όταν φανερά σου δείχνουν μίσος
να μην αφήσεις το μίσος να σε καταλάβει,
κι όμως να μη φαίνεσαι πολύ αγαθός
μήτε πολύ στοχαστικός στα λόγια...

Αν μπορείς να γεμίζεις τη μέρα σου
με εικοσιτέσσερις ώρες αξίας ζωής,
τότε δική σου θα είναι όλη η Γη
με όλα της τα αγαθά κι ακόμη: