- 29 November 2006
- 2,129
Re: Απάντηση: Έτοιμα τα Fostexακια (σχεδον)!!!!!
Ειμαι σιγουρος και ηδη εχω βγαλει μπατζετ για τα επομενα μεγαλα Fostex.
Καποια στιγμη θα τα καταφερω να ερθω Πατρα φιλε θαναση να τα πουμε και απο κοντα.
Thanks Χρηστο αλλα οχι κοντρες ετσι ?
Σιγουρα !!
Με το ματι τριβαμε αλλα και παλι πιστευω οτι καλα τα καταφεραμε για αρχαριοι.
και ομως ειναι σκυλος!!
(τσιουαουα)
Τα εβαλα με τον trends αλλα πρωτον λαχανιασε (τα μονα fostex με 88db) και δευτερον αναλυτικος ο τρεντς , αναλυτικα και αυτα και εχανα σε επιπλεον ογκο που μου το εδωσε ο γερο sansui.
Τελικα τον προτιμησα :a0210:
και τι κατορθωματα
αμα τα ακουσεις σε βλεπω σε εξοδα
ενυγουει καλοριζικα
Ειμαι σιγουρος και ηδη εχω βγαλει μπατζετ για τα επομενα μεγαλα Fostex.
Καποια στιγμη θα τα καταφερω να ερθω Πατρα φιλε θαναση να τα πουμε και απο κοντα.
Μπράβο λεβέντη μου!Πάντα τέτοια..!!
Ευτυχώς που υπάρχουν και άγιοι άνθρωποι (βλέπε Tmjuju) και μας βοηθάνε που και που..
Κάθε 5 μέρες κάνω αλλαγές καθώς στρώνουνε τα μεγάφωνα.Μόλις τα βάψω (σύντομα ελπίζω) θα κανονίσουμε ακροασούλα..:a0210:
Thanks Χρηστο αλλα οχι κοντρες ετσι ?

Συγχαρητήρια !
Στα μεγάλα όμως τις φαλτσογωνίες να τις κάνει ξυλουργός για να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα.
Και πάλι :a0210:
Σιγουρα !!
Με το ματι τριβαμε αλλα και παλι πιστευω οτι καλα τα καταφεραμε για αρχαριοι.
Πολυ ομορφα αλλα προσεξε μην στα γρατζουνισει η γατα που ειδα σε μια απο τις φωτο.
Ο παλιος sansui ειναι καπως μεγαλος για desktop χρηση,οταν μπορεσεις πηγαινε σε καποια απο τα ενισχυτακια ταξης Τ που παιζουνσ την αγορα και θα εισαι πιο.....ανετος αλλα και απο ηχο μια χαρα (θα κανεις και οικονομια στο ρευμα).
και ομως ειναι σκυλος!!

Τα εβαλα με τον trends αλλα πρωτον λαχανιασε (τα μονα fostex με 88db) και δευτερον αναλυτικος ο τρεντς , αναλυτικα και αυτα και εχανα σε επιπλεον ογκο που μου το εδωσε ο γερο sansui.
Τελικα τον προτιμησα :a0210: