Γίνεται.
Καλησπέρα φίλε. Σύμφωνα με αναφορές κάποιων φίλων του φόρουμ που βρίσκονται κοντά στις εγκαταστάσεις του σταθμού, εκπέμπει και στα δυο συστήματα μετάδοσης. Αν η τηλεόρασή σου έχει ενσωματωμένο δέκτη MPEG-2, τότε δεν θα λαμβάνει τη μετάδοση MPEG-4. Aυτό που δεν γνωρίζω, είναι αν η μετάδοση γίνεται παράλληλα και στα δυο συστήματα (δεν ξέρω αν αυτό είναι τεχνικά δυνατό).
Η tv μου υποστηρίζει mpeg2 σύμφωνα με το manual.
Στον πάνω όροφο ακριβώς όμως, ο φίλος που έχει την samsung 656A, πιάνει κανονικά τα ψηφιακά κανάλια του star.
Κοίταξα στο manual της samsung και αναφέρει κι εκεί καθαρά ότι υποστηρίζει mpeg2.
Μάλιστα κι εδώ σε ένα thread που έχει ανοιχτεί για το ποιες tv υποστηρίζουν mpeg4, την samsung 656 δεν την αναφέρει.
Κι εκεί είναι που έχω φάει το κόλλημα.
Καλησπέρα Σωτήρη,
το Star αλλάζει συνεχώς τη ροή των δοκιμαστικών καναλιών, δυσκολεύοντας τον καθένα μας να βγάζει άκρη. Πριν 2-3 μέρες, υπήρχε ένα κανάλι με όνομα "Star MPEG4" και έδειχνε εικόνα υψηλής ανάλυσης. Εχθές το κανάλι αυτό είχε αντικατασταθεί με κάποιο κανονικής ανάλυσης ("STAR SERVICE 2"), το οποίο δεν ξέρω αν ήταν MPEG2 ή MPEG4.
Δυστυχώς από την τηλεόραση μου που υποστηρίζει MPEG4, δεν γνωρίζω αν υπάρχει τρόπος να δω σε τι μορφή εκπέμπει κάθε φορά.
καποιο κουμπακι info ισως...
Υπάρχει οθόνη αλλά δυστυχώς δεν την καταλαβαίνω. Ίσως ανεβάσω καμιά φωτογραφία.
Καλησπέρα Σωτήρη,
το Star αλλάζει συνεχώς τη ροή των δοκιμαστικών καναλιών, δυσκολεύοντας τον καθένα μας να βγάζει άκρη. Πριν 2-3 μέρες, υπήρχε ένα κανάλι με όνομα "Star MPEG4" και έδειχνε εικόνα υψηλής ανάλυσης. Εχθές το κανάλι αυτό είχε αντικατασταθεί με κάποιο κανονικής ανάλυσης ("STAR SERVICE 2"), το οποίο δεν ξέρω αν ήταν MPEG2 ή MPEG4.
Δυστυχώς από την τηλεόραση μου που υποστηρίζει MPEG4, δεν γνωρίζω αν υπάρχει τρόπος να δω σε τι μορφή εκπέμπει κάθε φορά.
Τελικά το μόνο που μένει στην Ελλάδα είναι τα "λίγα πράγματα" και τα μεγάλα λόγια...
Εξαγγελίες, γραβάτες, χαμόγελα και χειραψίες μπροστά στις κάμερες είναι το δυνατό μας χαρτί.
Τα "λίγα πράγματα" στη συνέχεια είναι η σκληρή πραγματικότητα.
Τέλος, όταν με απίστευτη καθυστέρηση, πάντα ως ουραγοί στην Ευρώπη, υλοποιηθεί κάτι να σου πάλι οι "γραβάτες" μπροστά στις κάμερες να κορδώνονται και να πανηγυρίζουν ανερυθρίαστα.
Πόσες φορές δεν έχουμε δει αυτό το έργο?
Τελικά το μόνο που μένει στην Ελλάδα είναι τα "λίγα πράγματα" και τα μεγάλα λόγια...
Εξαγγελίες, γραβάτες, χαμόγελα και χειραψίες μπροστά στις κάμερες είναι το δυνατό μας χαρτί.
Τα "λίγα πράγματα" στη συνέχεια είναι η σκληρή πραγματικότητα.
Τέλος, όταν με απίστευτη καθυστέρηση, πάντα ως ουραγοί στην Ευρώπη, υλοποιηθεί κάτι να σου πάλι οι "γραβάτες" μπροστά στις κάμερες να κορδώνονται και να πανηγυρίζουν ανερυθρίαστα.
Πόσες φορές δεν έχουμε δει αυτό το έργο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.